Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 23, 17:07)
as cia kazkada pas jus prasiau ugio matuokliu schemu..man cia taip graziai padejot, tasi dabar parodau darbeli..tik iskart sakau kad jis ten aptrauktas tik siaip..(matosikad kreivai) cia tik siaip kad matytusi uzdeta..o ireminta bus veliau..

Graži matuoklė mirksiukas.gif tik žinai kas užkliuvo man, kad debesėlis dengia skaičiuką, gal reikėjo jį "pakelti" per kelis langelius, tada nesipeštų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Daisiuke,2009 02 23, 17:07]
Sveikos merginos...as cia kazkada pas jus prasiau ugio matuokliu schemu..man cia taip graziai padejot, tasi dabar parodau darbeli..tik iskart sakau kad jis ten aptrauktas tik siaip..(matosikad kreivai) cia tik siaip kad matytusi uzdeta..o ireminta bus veliau..

Tikrai labai labai gražiai atrodo! thumbup.gif
Atsakyti

kiek siulo giju naudojai, 2 ar 3, kad nesimato jokiu tarpeliu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 02 22, 12:44)
o čia manasis paskutinis darbelis
thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
Sveikos merginos...as cia kazkada pas jus prasiau ugio matuokliu schemu..man cia taip graziai padejot, tasi dabar parodau darbeli..tik iskart sakau kad jis ten aptrauktas tik siaip..(matosikad kreivai) cia tik siaip kad matytusi uzdeta..o ireminta bus veliau..
thumbup.gif yess.gif
Atsakyti
Merginos, o Zweigart linas Belfast (32) labai smulkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 23, 19:25)
Merginos, o Zweigart linas Belfast (32) labai smulkus  g.gif

as kaip tik is kasiulai.lt toki nusipirkau g.gif na man kryziuko dydis panasus i 16 aida ax.gif gal ciut ciut mazesnis g.gif bet jau susiskaiciuoti kas 10 langeliu ir susibraizyti - tai katastrofa, kai buvau pripratusi ant aidos siuvineti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 23, 17:51)
Graži matuoklė mirksiukas.gif tik žinai kas užkliuvo man, kad debesėlis dengia skaičiuką, gal reikėjo jį "pakelti" per kelis langelius, tada nesipeštų mirksiukas.gif

uzkliuvo ir man..ten visa beda ta, kad cm siuvinejau paciame gale ir juos taikiau pagal medziaga (nes matyt ne to dydzio canva buvau paemus)..tai kai uzlipau virsutini ziuriu nebetelpa.. doh.gif nu cia biski brokas.. doh.gif

QUOTE(Merkyte @ 2009 02 23, 17:54)
Tikrai labai labai gražiai atrodo!  thumbup.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(naaringiux @ 2009 02 23, 17:56)

kiek siulo giju naudojai, 2 ar 3, kad nesimato jokiu tarpeliu g.gif biggrin.gif

kryziukams naudojau 3 gijas, o juodam apvedziojimui po 2.. smile.gif
Atsakyti
Dar vienas darbelis smile.gif user posted image[IMG]
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 23, 19:25)
Merginos, o Zweigart linas Belfast (32) labai smulkus  g.gif

Ne, normalus, Belfast (32 ct) yra pats populiariausias smile.gif O mažosioms formoms (biscorniukams, pinkeep'ams, pendibule, adatų knygelėms ir pan.) dažniausiai imamas smulkesnis - 36 ar 40 ct ar ant 32 ct siuvinėjama per vieną siūliuką bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas turit "kudikio zvilgsnis" schema? buciau dekinga, noteera@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 02 23, 19:24)
as kaip tik is kasiulai.lt toki nusipirkau  g.gif  na man kryziuko dydis panasus i 16 aida  ax.gif gal ciut ciut mazesnis  g.gif  bet jau susiskaiciuoti kas 10 langeliu ir susibraizyti - tai katastrofa, kai buvau pripratusi ant aidos siuvineti  doh.gif

Aš nesižymiu medžiagos, tai man tas negresia irnesakyk.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 23, 20:19)
Ne, normalus, Belfast (32 ct) yra pats populiariausias  smile.gif O mažosioms formoms (biscorniukams, pinkeep'ams, pendibule, adatų knygelėms ir pan.) dažniausiai imamas smulkesnis - 36 ar 40 ct  ar ant 32 ct siuvinėjama per vieną siūliuką  bigsmile.gif

Iki šiol siuvinėjau ant lietuviško lino, tai bus proga išbandyti specialų siuvinėjimui. Nakantriai laukiu kol užsakymas atkeliaus į namus biggrin.gif
O kas per daiktas "pendibule" blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2009 02 23, 19:47)
Dar vienas darbelis  smile.gif

Koks grožis wub.gif
Atsakyti