Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Manyka @ 2009 02 23, 15:05)
oi, kaip ačiūūūūūūūūūū, mergaitės!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o jam nieko nepasidaro, jei nori įrėminti su stiklu??? aš tik pagalvojau, gal jis bus per daug išsikišęs blush2.gif

Aš savo katinams dėjau karoliukus, tik rėminau be stiklo. Bet galima stiklą pakelti su pasportu ir nieko tiems karoliukams nenutiks rolleyes.gif Dar gi ne tokių dalykų po stiklu pakiša biggrin.gif
Atsakyti
Nepamenu kuri verkė ieškodama šitos schemos.
user posted image
Ji va CIA

O gal kuri nestuke.gif va toki nori siuvineti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 23 vasario 2009 - 15:49
As su klausimeliu pas jus blush2.gif , melaziniais siulais siuvinejat po veina kryzeli? Nes man tai atsitikimas toks: kol nueinu eilute //////// tokiu kryziuku, tai jau tenka gryzti \\\\\\\ ir spalva visai ne ta, zodziu kryzelis dvieju atspalviu lotuliukas.gif tai sakau pasiklausiu - jus gi profes - siuvinejau su DMC siuliukais, o Arijadnos tai liuks gaunasi, nes siuliukas neturi tiek daug atspalviu biggrin.gif
Atsakyti
oj, kaip ačiū, mergytės, už French knot pamokėles 4u.gif kaip tik man reikėjo, kad pribaigčiau savo šokoladinį samplerį thumbup.gif
Atsakyti
Jūsų darbeliai nuostabūs. Žaviuosi. Pati irgi šiek tiek siuvinėju, tačiau visiškai neturiu laiko tam, bet labai noriu išsiuvinėti paveikslą artimamam žmogui... smile.gif tikiuosi rasiu laiko jam.

Ačiū, už pamokėlę mazgelio. Prisimenu, tokį kažkada mokėjau, tai turėtų būti nesunku.
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 02 23, 15:59)
As su klausimeliu pas jus blush2.gif , melaziniais siulais siuvinejat po veina kryzeli? Nes man tai atsitikimas toks: kol nueinu eilute //////// tokiu kryziuku, tai jau tenka gryzti \\\\\\\  ir spalva visai ne ta, zodziu kryzelis dvieju atspalviu

As siuvineju ivairiai. Jei eilute trumpesne galima ir eilute daryti, bet jei nori grazaus perejimo, tai daryk atskirus kryziukus.
Atsakyti
Sveikos merginos...as cia kazkada pas jus prasiau ugio matuokliu schemu..man cia taip graziai padejot, tasi dabar parodau darbeli..tik iskart sakau kad jis ten aptrauktas tik siaip..(matosikad kreivai) cia tik siaip kad matytusi uzdeta..o ireminta bus veliau..

taip atrodo bendrai:
user posted image

o cia po viena paveiksleli:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

biski didokos fotkes..na bet gal nieko..gal labai neisbrokysit,nes cia pirmas darbelis toks didesnis.. rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 23 vasario 2009 - 17:09
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 23, 17:07)
Sveikos merginos...as cia kazkada pas jus prasiau ugio matuokliu schemu..man cia taip graziai padejot, tasi dabar parodau darbeli..tik iskart sakau kad jis ten aptrauktas tik siaip..(matosikad kreivai) cia tik siaip kad matytusi uzdeta..o ireminta bus veliau..

kokia faina matuoklė bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Mamos, ar galit skubiai atsakyti - pati smulkiausia Aida yra 18, ar ne? Ja atitinka koks linas - 32? O Evenwave? Irgi 32? NOriu smulkiu kryzeliu...bet proto ribose smulkiu. Niekaip neapsisprendziu, ka is kasiulai uzsakyt...
Atsakyti
kiskiene kuo didesnis kaičius tuo smulkesnė medžiaga
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 02 23, 19:07)

taip atrodo bendrai:
user posted image

o cia po viena paveiksleli:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
biski didokos fotkes..na bet gal nieko..gal labai neisbrokysit,nes cia pirmas darbelis toks didesnis.. rolleyes.gif  blush2.gif

butu smagu jei galima butu gauti shemute wub.gif 4u.gif
super darbelis
rolleyes.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(9alicija9 @ 2009 02 23, 17:33)
butu smagu jei galima butu gauti shemute  wub.gif  4u.gif
super darbelis
rolleyes.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

parasyk i az emeilo adresa, atsiusiu visa schemute smile.gif
Atsakyti