Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 22, 18:18)
O tos neatidaro, kur rankinuko foto įkėliau?

Dar ' ko nors' ir aš norėčiau  smile.gif

čia nuoroda į vonios schemas ir pirčiai yra tinkamų

http://lela.gallery....s=1&parent=bk69

As kaip tik ieskau ko nors i pirti tinkamo, tik su rusu kalba nesigauna draugaut man verysad.gif ka ten tam puslapy reik spaust, kad paziuret nuotraukas? ax.gif
Atsakyti
Gal kuri norit paskaičiuot biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Kotita @ 2009 02 22, 19:41)
As kaip tik ieskau ko nors i pirti tinkamo, tik su rusu kalba nesigauna draugaut man  verysad.gif  ka ten tam puslapy reik spaust, kad paziuret nuotraukas?  ax.gif

Pirmiausia reikia prisiregistruoti. Įkeliu paveiksliukus kurie su pirtim, jei tiks rašyk į Až
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 22 vasario 2009 - 20:05
O kokių gražių darbelių prisižiūrėjau... ax.gif Šaunuolės jūs tikros... thumbup.gif
Atsakyti
A kiek darbų fainų wub.gif wub.gif
QUOTE(Manyka @ 2009 02 21, 11:45)
neatidaro:(

QUOTE(sirdelle @ 2009 02 21, 11:46)
Kaskodel neatidaro nuorodos blush2.gif
arba as nebemoku doh.gif

QUOTE(Manyka @ 2009 02 21, 11:50)
man atrodo, reikia, kad Dvi patvirtintų, jog mes jos draugės... blush2.gif

Reikia prisiregistruoti ir pasiprašyti į draugus. Tas albumas ne mano.
Visoms prašiusioms išsiunčiau el.paštu.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 21, 22:17)
Dvi - gražu  4u.gif O tos merginos su skėčiais - ne Helene Tran dizainas? Kažkada prieš keletą metų man jos dizainai labai patiko. Paskui patikti nustojo, bet tavąjį darbą pamačius tokia nostalgija suėmė...  rolleyes.gif

Bothy Threads. What a glorious feeling.
QUOTE(diudas @ 2009 02 22, 13:44)
o čia manasis paskutinis darbelis - paveiksliukas, kurį iškart pamačius puoliau siuvinėti, nes labai labai patiko. Siųsiu rankinę sesei gimimo dienos proga. Kadangi spalvas konvertavau, tai kai išsiuvinėjau šiek tiek nepatinka žiedo spalvinis derinys

Super gražus. Mano planuose šitas irgi laukia savo eilės.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 22, 19:30)
Aha, kvailai nuskambėjo, sutinku  ax.gif Tiesiog turiu labai patikusį dizainą ir net schemą, bet ji tokia prasta, kad neįmanoma nieko doro įžiūrėti. Tai va ir turėjau omeny - gal kas matė kur nors kitur "ko nors", nes galgi ten būtų ta mano ieškoma schema... Mat čia jos nėra, taip pat nėra ir dar poroj nuorodų, kurias turiu  doh.gif

Aš turiu labai daug. Įmesk nuorodą ko ieškai, pažiūrėsiu gal rasiu tai, ko tu nori. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, o tame puslapyje Bothy Threads leidžiama tik pirkti schemas, šiaip neduoda?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 02 23, 12:56)
Mergaitės, o tame puslapyje Bothy Threads leidžiama tik pirkti schemas, šiaip neduoda?? g.gif

Visi schemas tik parduoda. Gyventi gi dizaineriams iš kažko reikia.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 02 23, 12:12)
Visi schemas tik parduoda. Gyventi gi dizaineriams iš kažko reikia.

nu gaila blush2.gif
gi taip norėtųs visko gaut darmai:)

o žinot ko dar noriu paklausti???? ax.gif
ką daryt, jei nesigauna pranc.mazgelis? unsure.gif raičiau raičiau vakar vakare - nu niekaip! galvojau, karoliuką įversiu, bet brolienė paveikslo nori, tai šis variantas atpuola..
gal yra kokių gudrių būdų išsisukti?? ax.gif
Atsakyti
man taip pat anksčiau nesigaudavo pranc. mazgelis, bet pasižiūrėjau va šitą video, pabandžiau keletą kartų ir viskas puikiai pavyko smile.gif gal ir tau pagelbės.
Atsakyti
Šis video gal aiškesnis bus va čia
Tik aš dažniausiai siūlą aplink adatą apsuku vieną kartą. Čia reikia žiūrėti pagal situaciją. Jei suksi vieną kartą bus "kūdesnis" mazgas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 23 vasario 2009 - 13:37
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 23, 14:27)
man taip pat anksčiau nesigaudavo pranc. mazgelis, bet pasižiūrėjau va šitą video, pabandžiau keletą kartų ir viskas puikiai pavyko smile.gif gal ir tau pagelbės.

Na va jau galvojau reikes klausti pas jus apie ta mazgeli ir va ismokau bigsmile.gif Aciu uz pamokele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 02 23, 13:57)
ką daryt, jei nesigauna pranc.mazgelis? unsure.gif  raičiau raičiau vakar vakare - nu niekaip! galvojau, karoliuką įversiu, bet brolienė paveikslo nori, tai šis variantas atpuola..

O kodėl netinka karoliukai paveiksle? g.gif Mano pusė paveikslų su karoliukais, ir kuo puikiausiai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 23, 13:27)
man taip pat anksčiau nesigaudavo pranc. mazgelis, bet pasižiūrėjau va šitą video,

QUOTE(milka@ @ 2009 02 23, 13:35)
Šis video gal aiškesnis bus va čia

oi, kaip ačiūūūūūūūūūū, mergaitės!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 23, 14:14)
O kodėl netinka karoliukai paveiksle?  g.gif Mano pusė paveikslų su karoliukais, ir kuo puikiausiai atrodo...

o jam nieko nepasidaro, jei nori įrėminti su stiklu??? aš tik pagalvojau, gal jis bus per daug išsikišęs blush2.gif
Atsakyti