Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(diudas @ 2009 02 22, 12:44)
Oi, merginos, kiek grožių pažėrėt, net nevardinssiu kiekvienos atskirai, nes visų darbai nuostabūs  bigsmile.gif

o čia manasis paskutinis darbelis - paveiksliukas, kurį iškart pamačius puoliau siuvinėti, nes labai labai patiko. Siųsiu rankinę sesei gimimo dienos proga. Kadangi spalvas konvertavau, tai kai išsiuvinėjau šiek tiek nepatinka žiedo spalvinis derinys

Labai gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Diudai - nuostabu 4u.gif

Ir nematyta. O kas čia per dizainai? Ir, Paukščiuk, kur galima pasižiūrėt daugiau panašių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2009 02 22, 12:24)
Aaa, greit paskaičiau ir nepažiūrėjau, kad kažkokie ne tie. Šiaip, cekavumas nugalėjo ir pasiknisusi radau http://www.dinsdalee...ds/threads.html - scrolini žemyn ir ten bus Madeira Rayon Threads - ir pasirinkimuose randu tavo nurodytus numerius. Čia kažkokie mašininiai siūlai (jei teisingai supratau). Dar čia šis tas http://www.threadart...ry.asp?catid=79 - tik 1027 neradau, bet kitur radau aprašymą Pale Powder Blue - 1027. O čia atrodo viskas yra http://www.barnyarns...urs-c-1062.html.
Tikiuosi, kad bent atitaikyti spalvas išeis 4u.gif.
Gėlių puokštė  thumbup.gif

Labukas clap.gif aciuks.gif notworthy.gif Dėkui tau labai. Bandysiu į normalią madeirą paversti. o gal kas nors gerose akyse tokius siūlus Madeira Rayon Thread matėte? Nereikėtų versti į kitus siūlus. Na ir iškapsčiau tokią schemą su neaiškiais siūlais... doh.gif Ir svarbiausia būtinai sumaniau išsiūvinėt... ax.gif

Parašiau į geras akis el. laiska. Gal jie turi tokius siūlus... g.gif Ar bent žino kaip tiksliai konvertuoti... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 22 vasario 2009 - 16:07
QUOTE(Rne @ 2009 02 22, 12:00)

inuks,sitas darbeli padariau per viena vakara, truputeli daugiau medzegos palikau krastuose, pati krasteli aptepiau medzega surisanciais klijais( tokiu yra pirkti kasiulai.lt) tada medzegyte nebrizgyja - o po to susiuvimo principas kaip biskornu(adatines) - apsiuvu aplink paveiksleli BS ir gerojoj pusej susiuvu, prikemsu sintepono.  ax.gif dabar kai turiu siuvimo masina - bandyciau su ja susiuti ir isverti - bet nezinau kaip gautusi g.gif  tikiuos aiskai parasiau rolleyes.gif

Aciu, Rne, labai 4u.gif . Atrodo supratau, bandysiu ir as istaikius proga pasiuvineti ax.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos 4u.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 02 22, 13:47)
Ant kokio lino siuvinėjai  g.gif

siuvinėjau ant lietuviško lino iš Lino namų

Pumpurėli, čia yra Acufactum dizainas
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 22, 15:02)
Ir nematyta. O kas čia per dizainai? Ir, Paukščiuk, kur galima pasižiūrėt daugiau panašių?  rolleyes.gif

Diudas rankinę tokią par ir siūsi?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 22 vasario 2009 - 17:43
QUOTE(diudas @ 2009 02 22, 17:48)
Pumpurėli, čia yra Acufactum dizainas

Aaa, čia Acufactum... Jau kurį laiką man tai labai patinka. Bet neturiu nei vienos kokybiškos schemos, pagal kurią būtų galima siuvinėti doh.gif Gal kas žinot kokių nors nuorodų gerų? bigsmile.gif

Paukščiuko nuotrauką paspaudžiau, kai supratau, kad tai nuoroda doh.gif 4u.gif Bet gal dar kas nors ko nors turit? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 22 vasario 2009 - 18:12
O tos neatidaro, kur rankinuko foto įkėliau?

Dar ' ko nors' ir aš norėčiau smile.gif

čia nuoroda į vonios schemas ir pirčiai yra tinkamų

http://lela.gallery....s=1&parent=bk69
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 22 vasario 2009 - 18:21
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 22, 19:18)
Dar ' ko nors' ir aš norėčiau  smile.gif

Aha, kvailai nuskambėjo, sutinku ax.gif Tiesiog turiu labai patikusį dizainą ir net schemą, bet ji tokia prasta, kad neįmanoma nieko doro įžiūrėti. Tai va ir turėjau omeny - gal kas matė kur nors kitur "ko nors", nes galgi ten būtų ta mano ieškoma schema... Mat čia jos nėra, taip pat nėra ir dar poroj nuorodų, kurias turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 22, 18:30)
Aha, kvailai nuskambėjo, sutinku  ax.gif Tiesiog turiu labai patikusį dizainą ir net schemą, bet ji tokia prasta, kad neįmanoma nieko doro įžiūrėti. Tai va ir turėjau omeny - gal kas matė kur nors kitur "ko nors", nes galgi ten būtų ta mano ieškoma schema... Mat čia jos nėra, taip pat nėra ir dar poroj nuorodų, kurias turiu  doh.gif

oi, tai aš nesikabinėju, aš ir norėjau parašyt, jei kas ką turit šio dizaino, norėčiau pažiūrėti. Įkelk savąsias nuorodas mirksiukas.gif
Atsakyti
Diudas
nuostabu, o ir gėlės parinktos spalvos mano galva tinkamos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 22, 18:42)
Diudas rankinę tokią par ir siūsi?

Visiškai tokia pati tikrai nebus biggrin.gif
Atsakyti