Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

viskas svarbu labai gražūs tavo darbeliai mirksiukas.gif

libaja įdomiai įrėminta bigsmile.gif

burbulinė mieli darbeliai mirksiukas.gif

ir ko nepaminėjau,tai nespėju 4u.gif ,pati siųvynėju,baiginėju savajį greit įdėsiu pasirodyt rolleyes.gif biggrin.gif ,šaunuolių kiek čia ir jūsų grožybių wub.gif thumbup.gif

cacukas dovana thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 21 vasario 2009 - 17:09
sveikutes,visu Jusu darbeliai tiesiog nuostabus thumbup.gif .paskaitineju kas vakara jusu pokalbius bet nekomentuoju(nemegstu)pasirodysiu savo paskutinius darbelius blush2.gif Roze keliaus ryt dovanu-sesei,mergina su vyruku delne jau iskeliaves dovanu-draugei...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 21 vasario 2009 - 17:13
QUOTE(burbulinė @ 2009 02 21, 16:03)
Vakar apipavidalinti mano darbeliai:

sempleris labai subtylus wub.gif

QUOTE(libaja @ 2009 02 21, 16:15)
Kažkada žadėjau parodyt, kaip įrėminsiu pirmąjį vyro darbą.

kaip originaliai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 02 20, 23:43)
Kad jau sukėliau nuotraukas į kompą, tai parodysiu paskutinius pabaigtus darbus.

mano šeimyna pilnu sąstatu :-D  Neįrėmintas, kada rėminsiu neaišku, išsiuvinėtas todėl, kad neleido miegoti :-D Žinau yra dar viena įsimylėjusių katinų porelė iš tos pačios kompanijos (tsakant pirma serija :-D ) - ta matyt irgi neleis miegoti, kai tik kur nugriebsiu
Čia dovana vyresnei sesei. Išneštas rėminti, kitą savaitę išlįs į dienos šviesą jau rėmeliuose

Dovana tėčiu prisiekusiam žvejui. Irgi kitą savaitę premjera rėmeliuose

Sveikinimo atvirukas pusbrolio naujagimei

Kokie grožiai. wub.gif
Atsakyti
Na ir mano žadėtieji šudeliukai - narplynės doh.gif pirma karta dariau aplanka, dariau atvirute, nepasiteisinimas, bet manau antra karta gausis geriau ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 02 21, 18:08)
Na ir mano žadėtieji šudeliukai - narplynės doh.gif pirma karta dariau aplanka, dariau atvirute, nepasiteisinimas, bet manau antra karta gausis geriau ax.gif

Koks grožis. wub.gif
Atsakyti
Bandau įkelt savo darbelį :
2IMG
Atsakyti
Dauguma gamino knygeles. Aš ne išimtis. Pristatau savo bandymą. Nuotraukų albumėlis. Siuvinėta ant žalsvo lietuviško lino. Daug broko doh.gif Bet žadu pasitaisyti ax.gif

user posted image

Ir dar pademonstruosiu sesers darbelį. Ji dar tik pradedanti kryžiuotoja rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 21, 18:35)
Dauguma gamino knygeles. Aš ne išimtis. Pristatau savo bandymą. Nuotraukų Ir dar pademonstruosiu sesers darbelį. Ji dar tik pradedanti kryžiuotoja  rolleyes.gif

bigsmile.gif kaip pradedančios tai super thumbup.gif

Rne labai dailiai gavos bigsmile.gif

ir visi kitai darbai tiesiog wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 21, 18:35)
Dauguma gamino knygeles. Aš ne išimtis. Pristatau savo bandymą. Nuotraukų albumėlis. Siuvinėta ant žalsvo lietuviško lino. Daug broko  doh.gif Bet žadu pasitaisyti  ax.gif

Ir dar pademonstruosiu sesers darbelį. Ji dar tik pradedanti kryžiuotoja  rolleyes.gif

Labai gražu. thumbup.gif

Būtum nesakius, kad tavo sesuo pradedadnti- tai ir nesuprastum. thumbup.gif
Atsakyti
Na ir apsipirkau šiandien doh.gif vietoj 30 cm pardavėja atkirpo 60 cm. Kadangi esu dar "žalia" tai paprašiau jos paskaičiuoti, o pati nuėjau siūlų rinktis blush2.gif Na bet dabar jau žinosiu lotuliukas.gif

Neįsivaizduoju kaip aš čia siuvinėsiu ant to 28 lino blink.gif atrodo labai sunku
Atsakyti
Milka@ - labai patiko tavo darbai. Nors visai nemėgstu katinų, ir tiesą sakant, jau seniai žinomas dizainas, bet taviškiai katinukai-stileivos labai dailūs. Ornamentas nuostabus. Apvilktas albumas irgi puikus. Žodžiu 4u.gif

KristinuleV - dailu thumbup.gif

Dvi - gražu 4u.gif O tos merginos su skėčiais - ne Helene Tran dizainas? Kažkada prieš keletą metų man jos dizainai labai patiko. Paskui patikti nustojo, bet tavąjį darbą pamačius tokia nostalgija suėmė... rolleyes.gif

Burbuline - žžavinga wub.gif Nėr net ką komentuot...

Egle.k - gaila, kad nepasididina nuotraukėlės. Bet ta rožė tai atrodo ne kaip siuvinėta, bet kaip nuotrauka 4u.gif
Atsakyti