Dvi: neatidaro, man tų lietsargių toje nuorodoje, gal vis dėlto galėčiau juos gauti į el.paštą? happy.ladybird@yahoo.com
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 21, 14:02)
nu galesiu, nufotkinti reiks - nu paprastas daiktelis, nieko ypatingo
ačiū
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 02 21, 14:08)
Manykos raidelė irgi graži - nužiūrėjau jas žurnaliuke, bet nesugalvoju kaip pritaikyt
dėkoju
aš tai pritaikiau kolegei ant atviruko:) nusipirkau tokio gražaus popierio, lipnių kvadračiukų ir pagaminau atvirukėllį
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 02 21, 15:25)
Dvi: neatidaro, man tų lietsargių toje nuorodoje, gal vis dėlto galėčiau juos gauti į el.paštą? happy.ladybird@yahoo.com
ir aš labai norėčiau mergaičių ir žveeeeejooooo..... dominykos@gmail.com
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 21, 15:25)
žiūriu čia sušnekot apie dysnelius(t.y. apie pačią siuvinėjimo techniką), tai gal galit pasidalint patirtimi: su kiek siūlu dažniausiai siuvinėjat 2 ar 3?
aš tai vakar savo raidelę ant A14 siuvinėjau 3 gijom, dvi man pasirodė per "skysta". Nžn, ar taip galima, bet aš niekad nedarau, kaip parašyta tai spalvų savo prisigalvojų, tai klaidų priveliu ir jas ištaisau...
QUOTE(tip tip @ 2009 02 21, 10:31)
Sveika , tikrai yra ir nuo 1 Madeiros numerių - pati naudoju daugumoje Madeiros siūlus. Yra ir nuo 2 - pvz - 2104, 2312.
O čia yra sudėta visa (atrodo, kad visa) Madeiros siūlų paletė http://siuvinejimas....hp?article_id=6.
O čia yra sudėta visa (atrodo, kad visa) Madeiros siūlų paletė http://siuvinejimas....hp?article_id=6.
Labukas, Madeiros paletę aš popierinę turiu, tą kuri tik iki 14 nr eina. Bet kas čia pas mane per Madeira, kurios skaičiai 1027, 1118, 1142, 1160 ir t.t. Tokių numerių toje paletėje nėra. O vaizdelis tikrai gražus, gaila, jei išsiuvinėt nepavyks.
Papildyta:
Rožių puokštė prieš keletą dienų pabaigta... Antradienį važiuojam rėminti ir tada keliaus dovanų...
Vakar apipavidalinti mano darbeliai:
Prancūziškas metrikas dukrytei. Linas Natural 32 ct, viena DMC spalvytė ir neaiškios kilmės karoliukai. Kryžiukais - 128x92, su rėmu - 34x28 cm. Rezultatu esu patenkinta.
Kukubara. Lesley Davis (DMC), linas natural 32 ct, 16 DMC spalvų, kryžiukais - 48x59, su rėmu - 27x27 cm. Viskas būtų gerai, jei antrojo pasporto daugiau būtų palikę, dabar rėmas atrodo per platus, bet bus gerai šį kartą.
Mano širdelių kabyklėlė Idėja gal kiek neišbaigta, bet visi keliai veda pirmyn
Čia "Norfinis" rėmas už trajaką, nutepliojau kaip mokėjau ir pati įsirėminau. Schema iš "Vyšivaju kriestikom", Aida 18, 13 DMC spalvų, 82x52 kryžiukų, su rėmu - 17x22 cm. Labai "neskaniai" siuvinėjosi šie batukai man kažkodėl.
Prancūziškas metrikas dukrytei. Linas Natural 32 ct, viena DMC spalvytė ir neaiškios kilmės karoliukai. Kryžiukais - 128x92, su rėmu - 34x28 cm. Rezultatu esu patenkinta.
Kukubara. Lesley Davis (DMC), linas natural 32 ct, 16 DMC spalvų, kryžiukais - 48x59, su rėmu - 27x27 cm. Viskas būtų gerai, jei antrojo pasporto daugiau būtų palikę, dabar rėmas atrodo per platus, bet bus gerai šį kartą.
Mano širdelių kabyklėlė Idėja gal kiek neišbaigta, bet visi keliai veda pirmyn
Čia "Norfinis" rėmas už trajaką, nutepliojau kaip mokėjau ir pati įsirėminau. Schema iš "Vyšivaju kriestikom", Aida 18, 13 DMC spalvų, 82x52 kryžiukų, su rėmu - 17x22 cm. Labai "neskaniai" siuvinėjosi šie batukai man kažkodėl.
nu burbulines sirdeliu ir metriko grozis, tai neispasakytas tokie subtilus, kad pavydas bamba grauzia
Kažkada žadėjau parodyt, kaip įrėminsiu pirmąjį vyro darbą. Tai va, atėjo tas laikas , o čia bendras vaizdelis su siena
esu tiesiogiai apšalus nuo jūsų siuvinėjimo. gal ir durnai nuskambės, bet net nežinojau, kad visi kryžiukai turi vienodai gulti viršuj ir apačioj. žodžiu, mokytis ir mokytis. man tik labai sunku susigalvoti ką siuvinėti. nes visada norisi pačiai sugalvoti schemas ir piešinius. sunku... bet kaip faina.
QUOTE(libaja @ 2009 02 21, 16:15)
Kažkada žadėjau parodyt, kaip įrėminsiu pirmąjį vyro darbą. Tai va, atėjo tas laikas
nu bet ir rėminimo originalumas
cacukas, įspūdingas darbas.
burbuline, aš be žodžių - man tavo darbeliai labai gražūs
libaja, gražu
burbuline, aš be žodžių - man tavo darbeliai labai gražūs
libaja, gražu
Merginos šauniai darbuojatės, nespėju grožėtis, šaunuolės