Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dvi: neatidaro, man tų lietsargių toje nuorodoje, gal vis dėlto galėčiau juos gauti į el.paštą? happy.ladybird@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 21, 14:02)
nu galesiu, nufotkinti reiks - nu paprastas daiktelis, nieko ypatingo smile.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 02 21, 14:08)
Manykos raidelė irgi graži - nužiūrėjau jas žurnaliuke, bet nesugalvoju kaip pritaikyt  ax.gif

dėkoju smile.gif
aš tai pritaikiau kolegei ant atviruko:) nusipirkau tokio gražaus popierio, lipnių kvadračiukų ir pagaminau atvirukėllįsmile.gif
Atsakyti
žiūriu čia sušnekot apie dysnelius(t.y. apie pačią siuvinėjimo techniką), tai gal galit pasidalint patirtimi: su kiek siūlu dažniausiai siuvinėjat 2 ar 3? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 02 21, 15:25)
Dvi: neatidaro, man tų lietsargių toje nuorodoje, gal vis dėlto galėčiau juos gauti į el.paštą? happy.ladybird@yahoo.com

ir aš labai norėčiau mergaičių ir žveeeeejooooo..... dominykos@gmail.com 4u.gif

QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 21, 15:25)
žiūriu čia sušnekot apie dysnelius(t.y. apie pačią siuvinėjimo techniką), tai gal galit pasidalint patirtimi: su kiek siūlu dažniausiai siuvinėjat 2 ar 3? rolleyes.gif

aš tai vakar savo raidelę ant A14 siuvinėjau 3 gijom, dvi man pasirodė per "skysta". Nžn, ar taip galima, bet aš niekad nedarau, kaip parašyta blush2.gif tai spalvų savo prisigalvojų, tai klaidų priveliu ir jas ištaisau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tip tip @ 2009 02 21, 10:31)
Sveika 4u.gif, tikrai yra ir nuo 1 Madeiros numerių - pati naudoju daugumoje Madeiros siūlus. Yra ir nuo 2 - pvz - 2104, 2312.
O čia yra sudėta visa (atrodo, kad visa) Madeiros siūlų paletė http://siuvinejimas....hp?article_id=6.
4u.gif

Labukas, Madeiros paletę aš popierinę turiu, tą kuri tik iki 14 nr eina. Bet kas čia pas mane per Madeira, kurios skaičiai 1027, 1118, 1142, 1160 ir t.t. Tokių numerių toje paletėje nėra. O vaizdelis tikrai gražus, gaila, jei išsiuvinėt nepavyks. verysad.gif
Papildyta:
Rožių puokštė prieš keletą dienų pabaigta... Antradienį važiuojam rėminti ir tada keliaus dovanų... 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 21 vasario 2009 - 15:42
Vakar apipavidalinti mano darbeliai:

Prancūziškas metrikas dukrytei
. Linas Natural 32 ct, viena DMC spalvytė ir neaiškios kilmės karoliukai. Kryžiukais - 128x92, su rėmu - 34x28 cm. Rezultatu esu patenkinta.

user posted image

Kukubara. Lesley Davis (DMC), linas natural 32 ct, 16 DMC spalvų, kryžiukais - 48x59, su rėmu - 27x27 cm. Viskas būtų gerai, jei antrojo pasporto daugiau būtų palikę, dabar rėmas atrodo per platus, bet bus gerai šį kartą.

user posted image

Mano širdelių kabyklėlė lotuliukas.gif Idėja gal kiek neišbaigta, bet visi keliai veda pirmyn lotuliukas.gif

user posted image

Čia "Norfinis" rėmas už trajaką, nutepliojau kaip mokėjau ir pati įsirėminau. Schema iš "Vyšivaju kriestikom", Aida 18, 13 DMC spalvų, 82x52 kryžiukų, su rėmu - 17x22 cm. Labai "neskaniai" siuvinėjosi šie batukai man kažkodėl.

user posted image
Atsakyti
nu burbulines sirdeliu ir metriko grozis, tai neispasakytas wub.gif tokie subtilus, kad pavydas bamba grauzia blush2.gif
Atsakyti
Kažkada žadėjau parodyt, kaip įrėminsiu pirmąjį vyro darbą. Tai va, atėjo tas laikas smile.gif user posted image, o čia bendras vaizdelis su siena user posted image
Atsakyti
esu tiesiogiai apšalus nuo jūsų siuvinėjimo. gal ir durnai nuskambės, bet net nežinojau, kad visi kryžiukai turi vienodai gulti viršuj ir apačioj. žodžiu, mokytis ir mokytis. man tik labai sunku susigalvoti ką siuvinėti. nes visada norisi pačiai sugalvoti schemas ir piešinius. sunku... bet kaip faina.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 02 21, 16:15)
Kažkada žadėjau parodyt, kaip įrėminsiu pirmąjį vyro darbą. Tai va, atėjo tas laikas smile.gif

nu bet ir rėminimo originalumas thumbup.gif
Atsakyti
cacukas, įspūdingas darbas.
burbuline, aš be žodžių - man tavo darbeliai labai gražūs yess.gif
libaja, gražu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos šauniai darbuojatės, nespėju grožėtis, šaunuolės clap.gif wub.gif
Atsakyti