Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Manyka @ 2009 02 21, 11:26)
o mašininis dygsnis ir bek stičas yra tas pats???? blush2.gif

tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 21, 11:15)
tas pats  smile.gif

oo, ačiū labai, pagaliau žinosiu! lotuliukas.gif 4u.gif

parodau savo vakar vakaro darbelį.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Norėčiau šiandien pradėti siuvinėti orchidėją (kur čia buvo jau keletas merginų savo pvz. parodžiusios). Bet pradėjau abejoti, nes turiu nelabai ryškią schemą g.gif ir beveik neaišku kurioj vietoj siuvinėti balta spalva sad.gif Gal kas turite aiškesnę? Būčiau laabi dėkinga 4u.gif
Atsakyti
dvi ir as noriu situ schemu 4u.gif
naaringiux@gmail.com

Atsakyti
na va pagaliau isbandziau plastikine kanva thumbup.gif jau kryzeliu lygumas bigsmile.gif nepamenu nico kuri daret megnetukus g.gif norejau pasiklausti ar klijavai blogojoje puseje koki kartona ar kazka unsure.gif ar tik magnetuka priklijavai ir vsio? blush2.gif ar kanceliariniu prekiu parduotuveje magnetukus pirkai tokius melynus ir raudonus ( stori) tokie ar yra kur pikti maziuku, plonuciu?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Auksuole @ 2009 02 21, 13:06)
Norėčiau šiandien pradėti siuvinėti orchidėją (kur čia buvo jau keletas merginų savo pvz. parodžiusios). Bet pradėjau abejoti, nes turiu nelabai ryškią schemą  g.gif ir beveik neaišku kurioj vietoj siuvinėti balta spalva sad.gif Gal kas turite aiškesnę? Būčiau laabi dėkinga  4u.gif

gal sita?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 21 vasario 2009 - 12:40
Sveikos siuvinėtojos 4u.gif
Kokie jūsų darbeliai nuostabūs wub.gif
Atėjau paklausti patarimo.Ar siuvinėdamos jūs naudojat tik vieną adatą ar daugiau g.gif nes man labai sunku siūti kryželius tik į viena puse doh.gif Kokia čia paslaptis bigsmile.gif
Dar vienas prašymas ,gal galėtumėte pasidalinti nuorodomis su pavydžiais ,paveikslėliais ir schemomis ax.gif
Atsakyti
Dvi, tavo darbeliai nuotabūs, o tie katinai tai išvis wub.gif gal galėtum jų schemutę atsiųst, nes pagal tavo įdėtą nuorodą lygtais reikia būt prisiregistravus ten ax.gif aastellaa@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 02 20, 17:23)

o galėtum kada parodyti tą dėžutę, gal ir aš pasidaryčiau.. blush2.gif

nu galesiu, nufotkinti reiks - nu paprastas daiktelis, nieko ypatingo smile.gif

QUOTE(_Erika_ @ 2009 02 21, 14:39)
Atėjau paklausti patarimo.Ar siuvinėdamos jūs naudojat tik vieną adatą ar daugiau  g.gif  nes man labai sunku siūti kryželius tik į viena puse  doh.gif Kokia čia paslaptis  bigsmile.gif

biggrin.gif atsiprašau, kad susijuokiau, bet mėginau visaip įsivaizduoti, kuo dėtos dvi adatos ir kryželiai į vieną pusę sukryžiuoti - maždaug, viena adata nueini į vieną pusę, kita grįžti į kitą biggrin.gif
O jei rimtai, aš per vieną dieną įpratau kryžiuoti tik viršutiniu siūlu į vieną pusę, ir viskas, kitaip net nemokėčiau dabar g.gif .
O schemų paieškų visa tema yra, pažiūrėk ten wink.gif

Dvi: Tavo žvejys jėga! labai norėjau gyvai pamatyti. Vis galvojau, kad gal ant šviesaus audinio (kaip kad pas tave) jis geriau atrodys nei ant natūralios spalvos lino, bet kažkaip žinai, visgi tas originalus linas jam suteikia tam tikro žavesio, nors ir truputį pradangina detales g.gif
Atsakyti
Vėl kalnas grožių uždėrėjo bigsmile.gif Dvi katinai - fantastiški, atsižiūrėt negalėjau... Labai nuotaikingi, ir bent jau man nematyti.

Kaštone > pamenu kaip rodeisi tik pradėtą savo darbą. Kai pradėjai siuvinėt, nebuvau tikra, ar bus gražu toks paveikslas siuvinėtas - bet gavosi labai gražiai thumbup.gif

Manykos raidelė irgi graži - nužiūrėjau jas žurnaliuke, bet nesugalvoju kaip pritaikyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(_Erika_ @ 2009 02 21, 14:39)
Atėjau paklausti patarimo.Ar siuvinėdamos jūs naudojat tik vieną adatą ar daugiau  g.gif  nes man labai sunku siūti kryželius tik į viena puse  doh.gif Kokia čia paslaptis  bigsmile.gif
Dar vienas prašymas ,gal galėtumėte pasidalinti  nuorodomis su pavydžiais ,paveikslėliais ir schemomis  ax.gif

Siuvinėju su viena adata. Ir neįsivaizduoju, kuo padetų dvi adatos, kad kryželiai į tą pačią pusę žiūrėtų g.gif
Man rodos kelis darbelius išsiuvinėjus įgusi - pripratimo reikalas mirksiukas.gif Man iš pradžių irgi pusės maišėsi (pirmuose darbeliuose nemažai "broko" blush2.gif ), bet dabar jau ranka priprato.

Schemų gali paieškot čia, daug įvairiems skoniams nuorodų pridėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 02 21, 15:08)
Schemų gali paieškot čia, daug įvairiems skoniams nuorodų pridėta  mirksiukas.gif

cia antrosios temos nuoroda idejo Mergaiciukas, o ČIA pirmosios temos nuoroda thumbup.gif labai daug schemuciu ir nuorodu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif reikes pabandyti kaip rase Viskas svarbu 4u.gif
Apie dvi adatas kalbejau kai yra daugiau spalvu biggrin.gif
Atsakyti
oi ne ne, nepadės dvi adatos - kažkuri siuvinėtoja jau rašė, kad bandė kartą ir buvo tik blogiau - pynėsi ten tie siūlai su tom adatom. Žodžiu, pamažiukais, palėtukais, viena adata ir viskas pavyks
Atsakyti