Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Graži knygutė ir drakonas toks žavus. wub.gif
Atsakyti
pumpurėli, labai patrauklūs darbeliai bigsmile.gif lauksim ir antros knygutės mirksiukas.gif

milka@, fainuolis šmaikštuolis drakonas thumbup.gif o ką dabar su juo darysi? rėminsi ar kažkur kitur panaudosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif
Rėminsiu aš tą drakošą ir kurnos virtuvėj įkomponuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
pumpurėli tavo knyguteles tai pasakiskos 4u.gif tik norejau paklausti kaip tu jas velki,gal gali pasakyti... blush2.gif nes as bandziau apvalkaliuka pasiuti bet gavosi nekaip ... blush2.gif o tavo taip gerai atrodo...
Atsakyti
O gal kartais galetum pasakyti kaip issisaugoti ta piesini, kad galima butu ji issiuvineti.. jis nerealus.. bet labai mazas - nieko nesimato.. 4u.gif
QUOTE(rasiux- @ 2009 02 15, 19:48)
mergaites gal turit schemą bronzines moters, gulinčios.... labai reiktų

naaringiux  išsiunčiau  4u.gif

Atsakyti
Pumpurėli puikiai pasidarbavai, buvo verta smardinti. Gal galima plačiau, kokį popierių galima naudoti priešlapiam? Aš vis ruošiuosi, kaupiuosi, net viršelį nusilupus esu, bet taip iki galo ir naradarau

milka@ smagus ir žaismingas drakoniukas davosi
Atsakyti
Masiniuk - jei trumpai, tai pirma reik nusipirkti knygutę. Nulupti jos viršelį ir nulaupyti maksimaliai visus priešlapių likučius. Tada viršelį aptraukti medžiaga, priklijuoti medžiagos kraštus su Moment klijais ir prispausti spaudėmis. Labai svarbu gražiai sutvarkyti kampus (kas man sunkiausiai ir sekėsi) ir gerai ištempti medžiagą. Tada vėl dėti knygutę ir priklijuoti pirmą ir paskutinį lapą dailiai, kad pasislėptų visas negražumas aptraukimo. Ir galiausiai reikia įklijuoti priešlapius.

Paukščiuk - priešlapiams pirkau tokio tvirto popieriaus Office 1 parduotuvėje. Formatas A3, būna įvairių spalvų. Bet, tiesą sakant, jos arba ryškios, arba tokios murzinos. Tai kai parsinešiau namo, supratau, kad netiks, todėl ir neklijavau. Ryt eisiu vėl ieškot laimės į parduotuvę...
Atsakyti
Pumpurėli,

labai graziai atrodo, o ir tas antrasis paveikslelis labai grazus bigsmile.gif o kokia tu knygele vilkai? jei daznai naudosi, ar neissiteps g.gif butu gaila...

Milk@,

juokingas tavo kavos dragonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 16, 13:57)
O gal kartais galetum pasakyti kaip issisaugoti ta piesini, kad galima butu ji issiuvineti.. jis nerealus.. bet labai mazas - nieko nesimato..  4u.gif

aha, tik dabar pastebėju, kad schema labai smulki. Bet čia merginos kažkur buvo rašiusios kaip būtų galima pasididinti. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif nu tariau ir aš vėl pradėti siuvinėti ax.gif tik dabar galvoju, kaip apsiskaičiuoti kiek siūlų maždaug reik? g.gif
Atsakyti
Labai grazus paskutiniai darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 02 16, 15:08)
Sveikos  4u.gif  nu tariau ir aš vėl pradėti siuvinėti  ax.gif  tik dabar galvoju, kaip apsiskaičiuoti kiek siūlų maždaug reik?  g.gif

na, kažin, ar pavyks tau apsiskaičiuot, kiek siūlų reikės vienam ar kitam darbui, nes tai priklauso nuo medžiagos tankumo, nuo tavo siuvinėjimo įpročių ir kitų veiksnių 4u.gif
Atsakyti