Ne nu as tai tyliu, iki 1 valandos nakties kol perskaiciau viska, o jau nuo darbu grazumo galva apsisuko , matosi merginos kad turejot ilga savaitgali, as taip pat ne tuscia atejau - taciau jau sendien jegu neliko nuotraukas sukelti i kompiuteri, tai uzsuksiu ryt
QUOTE(cacukas @ 2009 02 20, 17:44)
Labukas, norėjau paprašyt pagalbos. Gal kuri žinosite. Seniai esu prisispausdinusi schemų visokiausių, bet tuo laiku siūlus dar pati atrinkinėdavau. Dabar taip nebedarau ir išsirinkusi paveikslėlį pamačiau, jog ten siūlai Madeira, bet visi jų numeriai prasideda 1. pvz. 1027, 1156, 1567 ir t.t. Kiek turiu Madeira siūlų tai skaičiai eina tik iki 14 nr. Ta prasme jei yra 1001 tai tokie siūlai eis iki 1014, 1015 nebebus. Taigi gal padėtumėte atsirankioti tuos siūlus. Gal koks Madeiros konverteris yra? Na tikiuosi supratote ką čia pripaistaliojau...
Sveika , tikrai yra ir nuo 1 Madeiros numerių - pati naudoju daugumoje Madeiros siūlus. Yra ir nuo 2 - pvz - 2104, 2312.
O čia yra sudėta visa (atrodo, kad visa) Madeiros siūlų paletė http://siuvinejimas....hp?article_id=6.
Merginos, visų darbelių gražumas neišpasakytas taip ir toliau
labai graziu darbeliu cia prisiuvinejot, kad ir as susigundziau . Bet jusu sie darbeliai man per sudetingi. Gal galit imesti kokia nuoroda i katalogus (buvau cia kazkuria diena radus i kazkoki rusiska puslapy, kur labai daug buvo visokiu dareliu, gal koki paprastesni ir issirinkciau). Labiau domintu geliu motyvai Aciu labai.
Jazau, mergaitės, kaip gražu.............
Jūs nerealios! Įkvepiat stengtis ir jus vytis
o mašininis dygsnis ir bek stičas yra tas pats????
koks grooožis!! amo netekau..........
ar galėčiau paprašyti schemų???? (į dominykos@gmail.com) labai labai prašau:) ypatingai žvejo, nes mano tėvelis irgi žvejys, ir irgi su barzda, kaip jam tiktųųųųųųų..............
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 20, 19:58)
Back Stitch (BS) atbulinė siūlė, linija, dažniausiai naudojama siuvinio detalėms išskirti ar atskirti.
QUOTE(Dvi @ 2009 02 20, 23:43)
Čia dovana vyresnei sesei. Išneštas rėminti, kitą savaitę išlįs į dienos šviesą jau rėmeliuose
Dovana tėčiu prisiekusiam žvejui. Irgi kitą savaitę premjera rėmeliuose
Dovana tėčiu prisiekusiam žvejui. Irgi kitą savaitę premjera rėmeliuose
ar galėčiau paprašyti schemų???? (į dominykos@gmail.com) labai labai prašau:) ypatingai žvejo, nes mano tėvelis irgi žvejys, ir irgi su barzda, kaip jam tiktųųųųųųų..............
Sveikutes, as tai su prasymu,gal kas savo lobynuose turi schema su Piter penu?
(nzn ar taip rasosi)
(nzn ar taip rasosi)
QUOTE(Čerčikas @ 2009 02 21, 08:11)
Dvi - darbų grožis
šiems dviems darbeliams as jau siulus susipirkau, tai kai damusiu savo siuo metu 3 siuvinejamus darbus, pulsiu prie jų
šiems dviems darbeliams as jau siulus susipirkau, tai kai damusiu savo siuo metu 3 siuvinejamus darbus, pulsiu prie jų
Būtinai pasirodyk. Labai įdomu į kitus pasidairyti
QUOTE(Manyka @ 2009 02 21, 11:26)
Jazau, mergaitės, kaip gražu.............
ar galėčiau paprašyti schemų???? labai labai prašau:) ypatingai žvejo, nes mano tėvelis irgi žvejys, ir irgi su barzda, kaip jam tiktųųųųųųų..............
ar galėčiau paprašyti schemų???? labai labai prašau:) ypatingai žvejo, nes mano tėvelis irgi žvejys, ir irgi su barzda, kaip jam tiktųųųųųųų..............
Žvejas CIA
Papildyta:
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 21, 11:40)
Sveikutes, as tai su prasymu,gal kas savo lobynuose turi schema su Piter penu?
(nzn ar taip rasosi)
(nzn ar taip rasosi)
Va CIA yra
QUOTE(Dvi @ 2009 02 21, 10:43)
Kaskodel neatidaro nuorodos
arba as nebemoku
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 21, 10:46)
man atrodo, reikia, kad Dvi patvirtintų, jog mes jos draugės...