Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ne nu as tai tyliu, iki 1 valandos nakties kol perskaiciau viska, o jau nuo darbu grazumo galva apsisuko doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , matosi merginos kad turejot ilga savaitgali, as taip pat ne tuscia atejau - taciau jau sendien jegu neliko nuotraukas sukelti i kompiuteri, tai uzsuksiu ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dvi - darbų grožis wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Dvi @ 2009 02 20, 23:43)
mano šeimyna pilnu sąstatu :-D
Dovana tėčiu prisiekusiam žvejui. Irgi kitą savaitę premjera rėmeliuose

šiems dviems darbeliams as jau siulus susipirkau, tai kai damusiu savo siuo metu 3 siuvinejamus darbus, pulsiu prie jų ax.gif
Atsakyti
Dvi, labai nuotaikingi katinai ir panelės bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 02 20, 17:44)
Labukas, norėjau paprašyt pagalbos.  4u.gif Gal kuri žinosite. Seniai esu prisispausdinusi schemų visokiausių, bet tuo laiku siūlus dar pati atrinkinėdavau. Dabar taip nebedarau ir išsirinkusi paveikslėlį pamačiau, jog ten siūlai Madeira, bet visi jų numeriai prasideda 1. pvz. 1027, 1156, 1567 ir t.t. Kiek turiu Madeira siūlų tai skaičiai eina tik iki 14 nr. Ta prasme jei yra 1001 tai tokie siūlai eis iki 1014, 1015 nebebus. Taigi gal padėtumėte atsirankioti tuos siūlus. Gal koks Madeiros konverteris yra? Na tikiuosi supratote ką čia pripaistaliojau...  blush2.gif  4u.gif

Sveika 4u.gif, tikrai yra ir nuo 1 Madeiros numerių - pati naudoju daugumoje Madeiros siūlus. Yra ir nuo 2 - pvz - 2104, 2312.
O čia yra sudėta visa (atrodo, kad visa) Madeiros siūlų paletė http://siuvinejimas....hp?article_id=6.
4u.gif
Atsakyti
Merginos, visų darbelių gražumas neišpasakytas clap.gif taip ir toliau wub.gif
Atsakyti
labai graziu darbeliu cia prisiuvinejot, kad ir as susigundziau ax.gif . Bet jusu sie darbeliai man per sudetingi. Gal galit imesti kokia nuoroda i katalogus (buvau cia kazkuria diena radus i kazkoki rusiska puslapy, kur labai daug buvo visokiu dareliu, gal koki paprastesni ir issirinkciau). Labiau domintu geliu motyvai wub.gif Aciu labai.
Atsakyti
Jazau, mergaitės, kaip gražu............. wub.gif
Jūs nerealios! Įkvepiat stengtis ir jus vytis 4u.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 02 20, 19:58)
biggrin.gif  Back Stitch (BS) – atbulinė siūlė, linija, dažniausiai naudojama siuvinio detalėms išskirti ar atskirti.

o mašininis dygsnis ir bek stičas yra tas pats???? blush2.gif

QUOTE(Dvi @ 2009 02 20, 23:43)
Čia dovana vyresnei sesei. Išneštas rėminti, kitą savaitę išlįs į dienos šviesą jau rėmeliuose

Dovana tėčiu prisiekusiam žvejui. Irgi kitą savaitę premjera rėmeliuose

koks grooožis!! swoon.gif amo netekau..........
ar galėčiau paprašyti schemų???? (į dominykos@gmail.com) labai labai prašau:) ypatingai žvejo, nes mano tėvelis irgi žvejys, ir irgi su barzda, kaip jam tiktųųųųųųų.............. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 21 vasario 2009 - 10:43
Sveikutes, as tai su prasymu,gal kas savo lobynuose turi schema su Piter penu?
(nzn ar taip rasosi) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 02 21, 08:11)
Dvi - darbų grožis wub.gif  thumbup.gif
šiems dviems darbeliams as jau siulus susipirkau, tai kai damusiu savo siuo metu 3 siuvinejamus darbus, pulsiu prie jų ax.gif

Būtinai pasirodyk. Labai įdomu į kitus pasidairyti rolleyes.gif
QUOTE(Manyka @ 2009 02 21, 11:26)
Jazau, mergaitės, kaip gražu............. wub.gif
Jūs nerealios! Įkvepiat stengtis ir jus vytis 4u.gif
o mašininis dygsnis ir bek stičas yra tas pats???? blush2.gif
koks grooožis!!  swoon.gif  amo netekau..........
ar galėčiau paprašyti schemų???? labai labai prašau:) ypatingai žvejo, nes mano tėvelis irgi žvejys, ir irgi su barzda, kaip jam tiktųųųųųųų.............. ax.gif

Žvejas CIA
Papildyta:
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 21, 11:40)
Sveikutes, as tai su prasymu,gal kas savo lobynuose turi schema su Piter penu?
(nzn ar taip rasosi) ax.gif

Va CIA yra
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 02 21, 10:43)
Žvejas CIA
Papildyta:

neatidaro:(
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 02 21, 10:43)

Kaskodel neatidaro nuorodos blush2.gif
arba as nebemoku doh.gif
Atsakyti