Kaštone, labai labai grazus darbas
Nu merginos, kaip sako Sauėns,- respekts - jau tiek grožybių prikryžiavojot , net sunku visas atskirai ir begirti.
O aš prie savo vienspalvių vis dar užstrigusi- kažko pritiko šiuo gyvenimo metu . Dar vieno nepabaigiau, jau kitą schemą pasidariau ir medžiagas susipirkau . Nežinia kam reiks šį dovanoti, nes namie neužtenka vietos visiems
O aš prie savo vienspalvių vis dar užstrigusi- kažko pritiko šiuo gyvenimo metu . Dar vieno nepabaigiau, jau kitą schemą pasidariau ir medžiagas susipirkau . Nežinia kam reiks šį dovanoti, nes namie neužtenka vietos visiems
QUOTE(Manyka @ 2009 02 20, 16:23)
ką tokį???
Back Stitch (BS) atbulinė siūlė, linija, dažniausiai naudojama siuvinio detalėms išskirti ar atskirti.
Laba diena. Kažkada skaičiau, kai kai kurios supermamytės turi programą, su kuria galima padaryti pvz nuotraukos schemą, gal galėtumėte man padėti? Norėčiau išsiuvinėti nuotrauką
Gal kurios lobynuose slepiasi ši schema?
Kad jau sukėliau nuotraukas į kompą, tai parodysiu paskutinius pabaigtus darbus.
mano šeimyna pilnu sąstatu :-D Neįrėmintas, kada rėminsiu neaišku, išsiuvinėtas todėl, kad neleido miegoti :-D Žinau yra dar viena įsimylėjusių katinų porelė iš tos pačios kompanijos (tsakant pirma serija :-D ) - ta matyt irgi neleis miegoti, kai tik kur nugriebsiu
Čia dovana vyresnei sesei. Išneštas rėminti, kitą savaitę išlįs į dienos šviesą jau rėmeliuose
Dovana tėčiu prisiekusiam žvejui. Irgi kitą savaitę premjera rėmeliuose
Sveikinimo atvirukas pusbrolio naujagimei
mano šeimyna pilnu sąstatu :-D Neįrėmintas, kada rėminsiu neaišku, išsiuvinėtas todėl, kad neleido miegoti :-D Žinau yra dar viena įsimylėjusių katinų porelė iš tos pačios kompanijos (tsakant pirma serija :-D ) - ta matyt irgi neleis miegoti, kai tik kur nugriebsiu
Čia dovana vyresnei sesei. Išneštas rėminti, kitą savaitę išlįs į dienos šviesą jau rėmeliuose
Dovana tėčiu prisiekusiam žvejui. Irgi kitą savaitę premjera rėmeliuose
Sveikinimo atvirukas pusbrolio naujagimei
QUOTE(Po_saule @ 2009 02 20, 21:55)
Laba diena. Kažkada skaičiau, kai kai kurios supermamytės turi programą, su kuria galima padaryti pvz nuotraukos schemą, gal galėtumėte man padėti? Norėčiau išsiuvinėti nuotrauką
Labas labas
Parsisiųsk programa Pattern Maker 4:
http://blackklava.narod.ru/soft.htm (antra nuoroda toje lentelėje).
Šita programa labai lengva naudotis ir padaro puikias schemas, tik prieš tai patariu nuotrauką apsidirbti su photoshopu. Jeigu kas neišeis, kreipkis - bandysiu padėti, nes pati specializuojuosi su nuotraukų siuvinėjimu
Dvi: gal galėčiau gauti katinų ir lietsargių schemas? happy.ladybird@yahoo.com
Aš vis kaupiu, kaupiu schemas
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 02 21, 01:16)
Dvi: gal galėčiau gauti katinų ir lietsargių schemas? happy.ladybird@yahoo.com
Katinai CIA, o lietsargius primink kitą savaitę per AŽ, atsiųsiu. Šitam kompe neturiu.