Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

sirdelle, ačiū smile.gif . Man Klimtas irgi labai labai wub.gif . O ir šita schema labai vykusiai padaryta. Siuvinėjau iš viso apie metus ax.gif .
Atsakyti
Kaštone, labai labai grazus darbas 4u.gif
Atsakyti
Nu merginos, kaip sako Sauėns,- respekts thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif - jau tiek grožybių prikryžiavojot wub.gif , net sunku visas atskirai ir begirti.

O aš prie savo vienspalvių vis dar užstrigusi- kažko pritiko šiuo gyvenimo metu biggrin.gif. Dar vieno nepabaigiau, jau kitą schemą pasidariau ir medžiagas susipirkau doh.gif . Nežinia kam reiks šį dovanoti, nes namie neužtenka vietos visiems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 02 20, 16:23)
ką tokį???  blush2.gif

biggrin.gif Back Stitch (BS) – atbulinė siūlė, linija, dažniausiai naudojama siuvinio detalėms išskirti ar atskirti.
Atsakyti
Milka, tavo darbai nuostabus wub.gif ir reminimas labai labai thumbup.gif

o jau katinai visi trys tai netekau amo blink.gif zodziu irgi wub.gif

Kastone, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Laba diena. Kažkada skaičiau, kai kai kurios supermamytės turi programą, su kuria galima padaryti pvz nuotraukos schemą, gal galėtumėte man padėti? Norėčiau išsiuvinėti nuotrauką smile.gif
Atsakyti
Gal kurios lobynuose slepiasi ši schema?

user posted image
Atsakyti
Kad jau sukėliau nuotraukas į kompą, tai parodysiu paskutinius pabaigtus darbus.

mano šeimyna pilnu sąstatu :-D Neįrėmintas, kada rėminsiu neaišku, išsiuvinėtas todėl, kad neleido miegoti :-D Žinau yra dar viena įsimylėjusių katinų porelė iš tos pačios kompanijos (tsakant pirma serija :-D ) - ta matyt irgi neleis miegoti, kai tik kur nugriebsiu
user posted image
user posted image

Čia dovana vyresnei sesei. Išneštas rėminti, kitą savaitę išlįs į dienos šviesą jau rėmeliuose
user posted image

Dovana tėčiu prisiekusiam žvejui. Irgi kitą savaitę premjera rėmeliuose
user posted image

Sveikinimo atvirukas pusbrolio naujagimei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Po_saule @ 2009 02 20, 21:55)
Laba diena. Kažkada skaičiau, kai kai kurios supermamytės turi programą, su kuria galima padaryti pvz nuotraukos schemą, gal galėtumėte man padėti? Norėčiau išsiuvinėti nuotrauką  smile.gif

Labas labas smile.gif
Parsisiųsk programa Pattern Maker 4:
http://blackklava.narod.ru/soft.htm (antra nuoroda toje lentelėje).

Šita programa labai lengva naudotis ir padaro puikias schemas, tik prieš tai patariu nuotrauką apsidirbti su photoshopu. Jeigu kas neišeis, kreipkis - bandysiu padėti, nes pati specializuojuosi su nuotraukų siuvinėjimu smile.gif
Atsakyti
Dvi: gal galėčiau gauti katinų ir lietsargių schemas? happy.ladybird@yahoo.com
Aš vis kaupiu, kaupiu schemas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 02 21, 01:16)
Dvi: gal galėčiau gauti katinų ir lietsargių schemas? happy.ladybird@yahoo.com
Aš vis kaupiu, kaupiu schemas  biggrin.gif

Katinai CIA, o lietsargius primink kitą savaitę per AŽ, atsiųsiu. Šitam kompe neturiu.
Atsakyti
Dvi, darbai nerealūs wub.gif
tas žvejys koks tikroviškas thumbup.gif primena Hemingvėjaus Senis ir jūra biggrin.gif
ir merginos su skėčiais nuotaika kelią thumbup.gif
Papildyta:
KristinuleV, labai gražios tulpės, pavasariu pakvipo rolleyes.gif tik mano akim žiūrint rėmeliai per prabangūs blush-anim-cl.gif

Kaštonės labai nuostabus ir šiltas darbas user posted image
Atsakyti