Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(tiesiog3 @ 2009 02 20, 15:41)
tik man atrodo, stiklas lyg ir paprastas, kad taip atsispindi? 

kodėl "tik" biggrin.gif paprastas, man siuvinius prigesina tas neblizgus stiklas, tai tyčia prašau rėminti su paprastu.

QUOTE(milka@ @ 2009 02 20, 16:09)
viskas svarbu, bambukų rėmas kaip man patiko  swoon.gif Su pasportu tai meistrai pachaltūrino, uždengia darbą, o tiem bambukam taip norėtųsi daugiau laisvės duoti  doh.gif
/gallery/116421--15242474-m750x740.jpg[/img][/url]

žinok man jis irgi labai, ir dėl to pachaltūrinimo tai aš patylėsiu ir nesiparinsiu garsiai...
šita, laisvė- nu čia sumanymas toks buvo, pagal schemą gimęs, į šonus buvo galima nebent plėstis, ale yra kaip yra.

ir žinai, Tavo ornamentas........... va čia tai jau nuvirst galima, kaip gražu user posted image
Atsakyti
Milka@, tokį grožį norėjai nuslėpt tongue.gif
Visi krūvoj dar gražiau žiūrisi nei po vieną thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 20 vasario 2009 - 15:58
QUOTE(Manyka @ 2009 02 20, 10:20)
Mergaitės, pirmąkart parodysiu jums savo darbelį blush2.gif
nesupeikit labai, aa ax.gif

labai gerai atrodo, o kai uždėsi BS bus išvis super mirksiukas.gif

kiek nauju rėmintu darbų bigsmile.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 20, 15:53)
Ornamentas siuvinėtas ant Aida 16, katinai ant Aida 14 Ecru spalva, o drakonas ant paprasto lietuviško lino  mirksiukas.gif
Įdedu tris katinus, jūsų pageidavimu  lotuliukas.gif Tik dar nesugalvoju kaip juos reiks kabinti  g.gif

Viskas gražu, bet jau katinai- tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 20, 11:53)
tikiuosi nepykstate, kad įdedu nuorodėlių nors niekas neprašė.  4u.gif

tikrai ne! bent jau aš tai tik lekiu, tik žiūriu, tik seivinu:)smile.gif

QUOTE(sirdelle @ 2009 02 20, 11:53)
schema turiu ax.gif

o galėčiau???? ax.gif į dominykos@gmail.com blush2.gif

QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 20, 12:53)
gali  irnesakyk.gif pirkau iš Maksimos ir Tomo Philipso nedidukes dėžutes, kieto kartono juostelėmis pasidariau skyrelius, pagal juos susikarpiau siūlams sukti lapelius, na ir viskas: net pakračius nesusipainios.

na va, zadetieji vaizdai...

o galėtum kada parodyti tą dėžutę, gal ir aš pasidaryčiau.. blush2.gif

žadėtieji vaizdai atėmė žadą...... žodžių trūksta... tik baltas pavydas ir susižavėjimas.. blink.gif

QUOTE(*dano_mama* @ 2009 02 20, 14:57)
saunus darbelis  thumbup.gif

ačiū labai 4u.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 02 20, 15:09)
Aš šiandien taip parsinešiau savo darbus. Visų keturių katinų neberodysiu. Tik rėmą pademonstruosiu ax.gif

kaip gražuuuuu......
kokie nuostabūs katinaiiiiii! wub.gif

o ornamentas matytas iš žurnalų! Laimėtojas! clap_1.gif

QUOTE(Džeinė @ 2009 02 20, 16:07)
labai gerai atrodo, o kai uždėsi BS bus išvis super  mirksiukas.gif

ką tokį??? blush2.gif
Atsakyti
Pasirodau savo darbą ax.gif (tiesą sakant, kai išploviau ir išlyginau, atsirado tam tikras gruoblėtumas, turbūt todėl, kad blogoji pusė ne itin tvarkinga unsure.gif ):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 20 vasario 2009 - 16:44
QUOTE(Kaštonė @ 2009 02 20, 16:43)
Pasirodau savo darbą  ax.gif (tiesą sakant, kai išploviau ir išlyginau, atsirado tam tikras gruoblėtumas, turbūt todėl, kad blogoji pusė ne itin tvarkinga  unsure.gif ):

Tiesiog nuostabiai atrodo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 02 20, 16:43)
Pasirodau savo darbą  ax.gif (tiesą sakant, kai išploviau ir išlyginau, atsirado tam tikras gruoblėtumas, turbūt todėl, kad blogoji pusė ne itin tvarkinga  unsure.gif ):

Gražu. wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Na ir grozybiu pridejot wub.gif Labai grazus darbeliai super wub.gif

na ir as savo pasirodysiu ireminta rolleyes.gif

nesuprantu kodel neisideda foto g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinuleV: 20 vasario 2009 - 17:06
Safira023, Florestina, ačiū už gerus žodžius 4u.gif .
Atsakyti
Labukas, norėjau paprašyt pagalbos. 4u.gif Gal kuri žinosite. Seniai esu prisispausdinusi schemų visokiausių, bet tuo laiku siūlus dar pati atrinkinėdavau. Dabar taip nebedarau ir išsirinkusi paveikslėlį pamačiau, jog ten siūlai Madeira, bet visi jų numeriai prasideda 1. pvz. 1027, 1156, 1567 ir t.t. Kiek turiu Madeira siūlų tai skaičiai eina tik iki 14 nr. Ta prasme jei yra 1001 tai tokie siūlai eis iki 1014, 1015 nebebus. Taigi gal padėtumėte atsirankioti tuos siūlus. Gal koks Madeiros konverteris yra? Na tikiuosi supratote ką čia pripaistaliojau... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaštonė Man truksta zodziu apibudinti sita grozi wub.gif
Labai patinka Klimt blush2.gif
Kiek laiko siuvinejei?
Atsakyti