Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Vitulka @ 2009 02 20, 12:58)
viskas svarbu, nuostabu user posted image

Ir aš prisijungiu prie pagyrų. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Viskas svarbu, labai gražūs darbeliai, gal galėčiau gauti schemutes? wub.gif
happy.ladybird@yahoo.com
Atsakyti
ačiū, mergos, nu gal "nuostabu" pasakyta per stipriai, pretenzijų turiu ir iki tikrųjų meistrų man ooooi kaip toli, tiesiog gražus dizainas, gražūs rėmai, tai ir atrodo taip biggrin.gif
schemų šitam kompe neturiu, bet atsinešiu kurią dieną iš namų ir persiųsiu.
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif .
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 20, 11:29)
O jums siuviniai labai susimurzina, kad reikia net i skalbimo masina kisti?  blink.gif
Suprantu, jei siulai nudaze medziaga, bet ir tai uztenka pamirkyti kokiame Vanishe ar panasiai, bet skalbti??
Arba labai jau didelis darbas ir buvo daromas metus - kitus. Tada gal ir reikia isskalbti, kad spalvos atsigautu ir susivienodintu.

Jei su siuviniu viskas gerai, uztenka ji islyginti su garais arba jei jau visai susiglamze, tai tiesiog sudrekinti ir nuvarvinus/nuspaudus ranksluostyje islyginti.

QUOTE(milka@ @ 2009 02 20, 00:21)
Aš tai bijočiau kišt į skalbyklę  fear.gif Gi nereikia siuvinio trinti. Užtenka užmerkti trumpam, aš net jokių skelbimo priemonių nenaudoju. Pamaigau truputį vandenyje. Išėmusi lengvai suspaudžiu, kad vanduo nutekėtų. Susuku į rankšluostį kaip vyniotinį  hihihi.gif Palaukiu truputi ir lyginu išvirkščia puse ant frotinio ranšluoščio  rolleyes.gif

Taip ir darysiu bigsmile.gif . Siuvinys nesusipurvinęs nei kiek, tik šiek tiek matosi įspaudai nuo lankelio, bet manau, lengvai išplovus ir išlyginus, viskas bus ok smile.gif .
Ačiū darkart 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 20, 13:53)
na va, zadetieji vaizdai... truputi nukirpo apacia bambuku tai sunervino ir meskinai kreivoki, bo po išplovimo medžiaga susiskersavo, tai ir taip lygiavo, ir anaip, ir finale vis tiek kreivokoki, nu bet ką ką... bus gerai
O siaip asmeniskai esu labai patenkinta remu spalva ir paspartukais - nu man grazu...

Labai gražūs vaizdai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 20 vasario 2009 - 14:19
viskas svarbu, thumbup.gif darbeliai wub.gif
Atsakyti
Viskas svarbu, labai graziai atrodo!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik man atrodo, stiklas lyg ir paprastas, kad taip atsispindi? g.gif
bet siaip, tikrai labai originalus darbas bambukai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Dina0422 oi kiek grozybiu wub.gif thumbup.gif
QUOTE(notera @ 2009 02 19, 20:40)
Katinėlis pagalveliai  tongue.gif

na ir katinuko grozis wub.gif
QUOTE(Manyka @ 2009 02 20, 10:20)
Mergaitės, pirmąkart parodysiu jums savo darbelį blush2.gif
nesupeikit labai, aa ax.gif

saunus darbelis thumbup.gif
viskas svarbu super koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 20 vasario 2009 - 14:58
viskas svarbu, bambukų rėmas kaip man patiko swoon.gif Su pasportu tai meistrai pachaltūrino, uždengia darbą, o tiem bambukam taip norėtųsi daugiau laisvės duoti doh.gif
Žaisliukų lantyna labai graži wub.gif

Aš šiandien taip parsinešiau savo darbus. Visų keturių katinų neberodysiu. Tik rėmą pademonstruosiu ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Ir drakoną dar pati įsirėminau pati ir sesei padovanojau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
milka@ pirmas darbas kažkas tokio thumbup.gif kas nesiuvinėja nesupras, kiek darbo įdėta thumbup.gif labai prabangiai atrodo smile.gif

katinai gražūs, nors katinų nemėgstu biggrin.gif o drakonas jau pagyrimš ir be manęs gavo biggrin.gif

labai visus rėmus gerai parinkai smile.gif
Atsakyti
Milka@, gražu wub.gif
Parodyk ir kitus katinus - na bent du, kaip šalia žiūrisi ax.gif

Ant ko tavo katinukai ir drakonas siuvinėti? Linas lyg? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergaiciukas: 20 vasario 2009 - 15:42
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 02 20, 16:40)
Milka@, gražu  wub.gif
Parodyk ir kitus katinus - na bent du, kaip šalia žiūrisi  ax.gif

Ant ko tavo katinukai ir drakonas siuvinėti? Linas lyg?  g.gif

Ornamentas siuvinėtas ant Aida 16, katinai ant Aida 14 Ecru spalva, o drakonas ant paprasto lietuviško lino mirksiukas.gif
Įdedu tris katinus, jūsų pageidavimu lotuliukas.gif Tik dar nesugalvoju kaip juos reiks kabinti g.gif

user posted image
Atsakyti