Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Manyka @ 2009 02 20, 11:20)
Mergaitės, pirmąkart parodysiu jums savo darbelį blush2.gif
nesupeikit labai, aa ax.gif

tai, kad nėra ko peikti mirksiukas.gif gražus spalvingas darbelis bus, kai pabaigsi smile.gif
Atsakyti
O jums siuviniai labai susimurzina, kad reikia net i skalbimo masina kisti? blink.gif
Suprantu, jei siulai nudaze medziaga, bet ir tai uztenka pamirkyti kokiame Vanishe ar panasiai, bet skalbti??
Arba labai jau didelis darbas ir buvo daromas metus - kitus. Tada gal ir reikia isskalbti, kad spalvos atsigautu ir susivienodintu.

Jei su siuviniu viskas gerai, uztenka ji islyginti su garais arba jei jau visai susiglamze, tai tiesiog sudrekinti ir nuvarvinus/nuspaudus ranksluostyje islyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 20 vasario 2009 - 11:30
http://s80.photobuck...t=190330025.jpg
kokį darbelį radau.
Papildyta:
http://s80.photobuck...06155984028.jpg
http://s80.photobuck...06192372719.jpg

Na dar tokių metrikų buvau nemačiusi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 20, 11:18)
tai, kad nėra ko peikti  mirksiukas.gif gražus spalvingas darbelis bus, kai pabaigsi  smile.gif

ačiū 4u.gif
kaip naujokė, pati į save žiūriu savikritiškai, matau visus kreivus šleivus kryželius ir nervinuosi:)smile.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 20, 11:29)
O jums siuviniai labai susimurzina, kad reikia net i skalbimo masina kisti?  blink.gif

man tai yra susitepę aplink siuvinį.. toj vietoj, kur lankelis spaudžia. nuimu - o te juodas ratas....... blush2.gif daba kaskart stipriai rankas mazguju, tai kai pabaigsiu angeliuką ant dviračio, pažiūrėsiu, ar vėl išmurzinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 02 20, 11:43)
man tai yra susitepę aplink siuvinį.. toj vietoj, kur lankelis spaudžia. nuimu - o te juodas ratas....... blush2.gif  daba kaskart stipriai rankas mazguju, tai kai pabaigsiu angeliuką ant dviračio, pažiūrėsiu, ar vėl išmurzinau lotuliukas.gif

Labai dazna beda, man irgi taip buna, todel labiau megstu Q-Snap remus. Lankeli nuiminek kai nesiuvineji, kiek padeda.
Atsakyti
http://asarele.galle...eature=mainlist
nuorodėlė į laikrodukus.
man patiko fainų idėjų yra. mirksiukas.gif tikiuosi nepykstate, kad įdedu nuorodėlių nors niekas neprašė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 02 20, 10:49)
koks gražus senelis wub.gif
o schemų irgi aptikote????
o kur klaidžiojote???  blush2.gif

schema turiu ax.gif
Atsakyti
aš tai stebiu temą, pasidžiaugiu gražiais darbais rolleyes.gif
mano siuvinėjimai labai lėtai juda į priekį, labai ilgai prasėdžiu, bet rezultatų nematyt, daug pavienių kryželių, galvojau bus paprasčiau biggrin.gif

aš nenaudoju lankelio su Aida, tik su linu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 02 19, 23:43)
Norėjau paklausti dėl siuvinėjimo ant lino. Ar tiktų paprastas nusipirktas iš lino parduotuvės? Nors man labai smulkus pasirodė  g.gif

Ir kokio stambumo geriausiai pirkti (iš internetinių parduotuvių spec. liną siuvinėjimui)?

Ar pagelbėsit? 4u.gif
Atsakyti
paprastas linas būna nelygiai išaustas, todėl gali ir siuvinėjas paveiksliukas gaut ištemptas, nelygus ir pan. Aš nerizikuočiau ax.gif
kokio stambumo pirkt pačiai reik rinktis, man kuo smulkesnė Aida, kuo gražiau atrodo, nors siuvinėt sudėtingiau smile.gif
pvz. Aida 16 lygi linui 32 count ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 02 19, 13:36)
galiu paklausti??? smile.gif
o į kokias dėžutes jūs dedate siūliukus?
aš esu susidėjusi į apvalią sausainių dėžutę, tai taaaaaip nepatogu, negaliu doh.gif
baigiu vyrui ausis išūžt, kad sugalvotų man ką nors paprasto ir praktiško.
kaip gražuuu wub.gif 

gali irnesakyk.gif pirkau iš Maksimos ir Tomo Philipso nedidukes dėžutes, kieto kartono juostelėmis pasidariau skyrelius, pagal juos susikarpiau siūlams sukti lapelius, na ir viskas: net pakračius nesusipainios. Žinau, kad yra pirkti plastmasinės DMC dėžutės su fabričnais kartoniukais siūlams susukt, bet patingėjau ir pinigų pagailėjau, ir tos mano dėžutės dar gražiau atrodo atviroje lentynoje sudėtos...
O dėl vyro... NU mano vyras tai turbūt per dešimtmetį nerastų laiko tokiems niekams - tai paprasčiau pačiai imti per vakarą ir pasidaryti negu jam zyzti cool.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 19, 15:27)
Visada prasom smile.gif. Gerai tureti salia interaktyvu zmogiska zodyna  lotuliukas.gif . As to kolegos jau prasau padeti su Nimue schemos aprasymo vertimu  rolleyes.gif

oi kaip gerai, kaip tik vasarop guli Nimue projektai, tai prasysiu Labutuliuko pagalbos rolleyes.gif

na va, zadetieji vaizdai... truputi nukirpo apacia bambuku tai sunervino ir meskinai kreivoki, bo po išplovimo medžiaga susiskersavo, tai ir taip lygiavo, ir anaip, ir finale vis tiek kreivokoki, nu bet ką ką... bus gerai
O siaip asmeniskai esu labai patenkinta remu spalva ir paspartukais - nu man grazu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
viskas svarbu, nuostabu user posted image
Atsakyti