Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Kaštonė @ 2009 02 19, 23:04)
Noriu pasidžiaugti - pagaliau baigiau siuvinėti Klimt'o Mamą su kūdikiu  yahoo.gif . Pasirodysiu, kai išplausiu ir išlyginsiu.
Iškart noriu paklaust dėl plovimo (kol nereikėjo, tai praleidau pro ausis  blush2.gif ): gal plauti su skalbimo mašina, nustačius rankinį režimą  g.gif , o paskui ,- kaip džiovint, kaip lygint? Gal kvaili mano klausimai, bet labai labai reikia patarimo  ax.gif ...

Aš tai rankom ploviau su papraščiausiu plaukų šampūnų. ax.gif
Atsakyti
Aš tai bijočiau kišt į skalbyklę fear.gif Gi nereikia siuvinio trinti. Užtenka užmerkti trumpam, aš net jokių skelbimo priemonių nenaudoju. Pamaigau truputį vandenyje. Išėmusi lengvai suspaudžiu, kad vanduo nutekėtų. Susuku į rankšluostį kaip vyniotinį hihihi.gif Palaukiu truputi ir lyginu išvirkščia puse ant frotinio ranšluoščio rolleyes.gif

Ir greičiau lygink pioneers.gif nes labai įdomu pamatyti baigtą darbą hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 20 vasario 2009 - 00:23
QUOTE(notera @ 2009 02 19, 20:40)
Katinėlis pagalveliai  tongue.gif

koks katinas bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
neralus thumbup.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 02 19, 21:06)
Čia mes visos katėm svaigstam.  wub.gif

drinks_cheers.gif be siuvinejimo aisku blush2.gif siuvin ejimas antra liga biggrin.gif

Atsakyti
Ruci tedis toks mielas wub.gif

o ir katinų užderėjo pas mus biggrin.gif Notera, darbelis puikus thumbup.gif toks tikroviškas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 20, 01:21)
Aš tai bijočiau kišt į skalbyklę  fear.gif Gi nereikia siuvinio trinti. Užtenka užmerkti trumpam, aš net jokių skelbimo priemonių nenaudoju. Pamaigau truputį vandenyje. Išėmusi lengvai suspaudžiu, kad vanduo nutekėtų. Susuku į rankšluostį kaip vyniotinį  hihihi.gif Palaukiu truputi ir lyginu išvirkščia puse ant frotinio ranšluoščio  rolleyes.gif

Aš tai kišu (prieš tai įdedu į tą skalbimo "maišelį-tinklelį")... blush2.gif Kol kas viskas ok būna smile.gif Aišku, tada nustatau lengvą režimą (paprastai skalbiu su patalyne, tada esu tikra, kad niekas to siuvinio nenudažys).
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 20, 00:21)
Aš tai bijočiau kišt į skalbyklę  fear.gif Gi nereikia siuvinio trinti. Užtenka užmerkti trumpam, aš net jokių skelbimo priemonių nenaudoju. Pamaigau truputį vandenyje. Išėmusi lengvai suspaudžiu, kad vanduo nutekėtų. Susuku į rankšluostį kaip vyniotinį  hihihi.gif Palaukiu truputi ir lyginu išvirkščia puse ant frotinio ranšluoščio  rolleyes.gif

sveikos,
aš tai "Siuvinėju kryželiu" žurnale skaičiau, kad į šiltą vandenį reikia įpilti šiek tiek skalbiklio ir pamirkius atsargiai skalbti. jei kam vistiek neramu, rekomenduočiau pirkti švelnius ekologiškus skalbiklius, jie nei kvapo duoda, nei medžiagą ėda:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manyka: 20 vasario 2009 - 10:14
QUOTE(Dina0422 @ 2009 02 19, 19:06)
Sveikos  4u.gif  Aš pas jus esu naujokė, tikiuosi priimsite ir mane į savo būrį. O čia mano siuvinėti darbeliai:

rolleyes.gif kažkur tuos darbelius aš jau mačiau rolleyes.gif

ir sveika prisijungus i mūsų burį mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(jurgitelek @ 2009 02 19, 21:01)
Tai smagu , oaš savo niekaip neprsiruošiu atsiimti , prašysiu gal atsiūs paštu  smile.gif

tai paskubėk, kaip supratau priza galima atsiimti per kelis mėn. mirksiukas.gif
man tai pusbrolis paėmė, mat vilniui studijuoja smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, pirmąkart parodysiu jums savo darbelį blush2.gif
nesupeikit labai, aa ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Beklaidziodama radau is sitos serijos blush2.gif
Gal jau kas ir matete,ber man dar neteko.
Atsiprasau uz didele nuotrauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 20, 10:40)
Beklaidziodama radau is sitos serijos  blush2.gif

koks gražus senelis wub.gif
o schemų irgi aptikote????
o kur klaidžiojote??? blush2.gif
Atsakyti
aš turiu šį senelį, rašykit į až arba į cherchikas13@gmail.com
vakare po darbo atsiusiu
Atsakyti
Mielas senelis.