Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dina0422 @ 2009 02 19, 20:06)
Sveikos  4u.gif  Aš pas jus esu naujokė, tikiuosi priimsite ir mane į savo būrį. O čia mano siuvinėti darbeliai:

Labai mieli angeliukai 4u.gif , o kokio mazdaug jie dydzio?
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą. 4u.gif

Šiaip tai dydžio pasakyti negaliu kryžiukais, kadangi siuvinėta pagal schemą iš vieno rusiško žurnaliuko. Bet dydis centimetrais būtų 17*25 (pirmas), 18*20 (antras). Siuvinėjant ant smulkios medžiagos skirtos siuvinėjimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dina0422: 19 vasario 2009 - 19:23
QUOTE(ruci @ 2009 02 19, 17:08)
Aš tvarkau ir pabaiginėju pradėtus darbus:

O tu seriukus siuvinejai siulu kaip nurodyta ar emei tamsesni?
Atsakyti
Ačiū už komplimentus aciuks.gif Labutuliukas, aš visą meškiuką su balionais siuvėjau iš akies rinktais siūlais blush2.gif Tai ir šereliai tamsesni blush2.gif
Dina0422, mieli angeliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 19 vasario 2009 - 20:04
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 19, 10:56)
Pasirodau baigtus katinėlius  smile.gif nors m.sherry dizainai man labai mieli, bet siuvinėjosi šis labai lėtai  rolleyes.gif o toks mažas darbelis atrodo.
rėminimo jam dar teks truputį palaukti.. noriu į virtuvę dar kokį išsiuvinėt, o tada jau ir įrėminsiu tuo pačiu  smile.gif

Oj, kokie meilučiai.user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dina0422 @ 2009 02 19, 19:06)
Sveikos  4u.gif  Aš pas jus esu naujokė, tikiuosi priimsite ir mane į savo būrį. O čia mano siuvinėti darbeliai:

O šiuo metu siuvinėju šį angeliuką

Nu jau maūrėliai...user posted image wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 19 vasario 2009 - 20:13
Katinėlis pagalveliai tongue.gif

user posted image
Atsakyti
notera vau, koks kanitėlis bigsmile.gif , čia jau visas kaatinas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 18, 12:13)
ax.gif  pagaliau atsiėmiau laimėta rinkinuką
reiks pirma karta pamėgint siuvinėt ant plastikinės kanvos  biggrin.gif
user posted image

Tai smagu , oaš savo niekaip neprsiruošiu atsiimti , prašysiu gal atsiūs paštu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2009 02 19, 20:40)
Katinėlis pagalveliai  tongue.gif

Kokios akys. Čia mes visos katėm svaigstam. wub.gif
Atsakyti
pataikiau i tema smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl siuvinėjimo ant lino. Ar tiktų paprastas nusipirktas iš lino parduotuvės? Nors man labai smulkus pasirodė g.gif

Ir kokio stambumo geriausiai pirkti (iš internetinių parduotuvių spec. liną siuvinėjimui)?

Atsakyti
Noriu pasidžiaugti - pagaliau baigiau siuvinėti Klimt'o Mamą su kūdikiu yahoo.gif . Pasirodysiu, kai išplausiu ir išlyginsiu.
Iškart noriu paklaust dėl plovimo (kol nereikėjo, tai praleidau pro ausis blush2.gif ): gal plauti su skalbimo mašina, nustačius rankinį režimą g.gif , o paskui ,- kaip džiovint, kaip lygint? Gal kvaili mano klausimai, bet labai labai reikia patarimo ax.gif ...
Atsakyti