Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 15, 21:13)
biggrin.gif Čia gi išdidus povas, o ne varna  cool.gif Linksmas tas paukštis išties  thumbup.gif

kaip kazkas kazkur sake arba apipesiotas povas, arba labai pasipuosus varna mirksiukas.gif lotuliukas.gif , man geriau pasipuosus kad ir varna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 02 15, 21:18)
kaip kazkas kazkur sake arba apipesiotas povas, arba labai pasipuosus varna mirksiukas.gif  lotuliukas.gif , man geriau pasipuosus kad ir varna bigsmile.gif

Ir aš registruojuosi naujuose namučiuose,
dėkoju aciuks.gif už gerus žodžius mano 'titanikui', t.y. sūnaus hihihi.gif
kažko netiko mums dvigubas pasportas, o dar aš esu jų nemėgėja, tai ir ieškojau prie ko prikibti, be to tai pirmas mano darbas įrėmintas Paletėje smile.gif
Dabar katinus nunešiau, šeštadienį pasirodysiu ax.gif

'pasipuošusi varna' labai simpatiška
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 02 15, 18:48)
mergaites gal turit schemą bronzines moters, gulinčios.... labai reiktų
naaringiux  išsiunčiau  4u.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 15, 19:06)

mergaites, ačiū 4u.gif
Atsakyti
rugsėjė, pasikėlęs povas patiko thumbup.gif
Atsakyti
kodel as mime darbelio nematau?
labai grazus titanikas biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
man visu darbeliai tiesiog nuostabus clap.gif clap.gif clap.gif visas jus galima girti girti ir tiktai girti uz nuostabias grozybes.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir man norisi siuvineti ir siuvineti visokius paveikslelius...kaip nenormali kokia kaupiu ir kaupiu schemutes...paveikslai visu vieni uz kitus grazesni vacation4.gif
jus visos tiūkros saunuoliukes thumbup.gif clap.gif first.gif first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 15, 16:55)
parsisiunčia rar failiukas. jį išpakuoji ir ten dažniausiai Pattern maker viewer formatas būna. Programą nemokai gali parsisiųsti iš čia ir viskas turėtų atsidaryti.

Labai ačiū už paaiškinimą...dabar viskas aišku thumbup.gif
Atsakyti
Na, pasirodau savo kelių dienų lakstymo po parduotuves, ieškant klijų ir popieriaus, terliojimosi ir namų smardinimo klijais rezultatą biggrin.gif Pirmą knygutę pabaigiau, antros vyras neleido padaryti, nes namai visi smirdėjo klijais, liepė nukelti "tą kankynę" į kitą dieną lotuliukas.gif Taigi - pirma pagaminta knygutė: medžiaga evenweave osh rose, dizainas Casey Buonaugurio The Little Prince, siūlai DMC, Mill Hill karoliukai. Antras darbas irgi jau paruoštas knygutės aptraukimui. Tai Teresa Wentzler dizainas, Zweigart Belfast linas dviejų spalvų, DMC siūlai ir Mill Hill karoliukai.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pumpurėli, puiki knygelė thumbup.gif thumbup.gif Ir varlė pasakiška wub.gif O kokį popierių priešlapiams naudojai g.gif Skirtą dovanų pakavimui ar kokį specialų g.gif
Antra knygelė taip pat bus šauni. Laukiam pagamintos bigsmile.gif
Atsakyti
Pumpurėli, taigi puikiai atrodo thumbup.gif Dar galėtum parodyti, kokius priešlapius klijavai g.gif Aš CB princą varliuką irgi neseniai išsiuvinėjau, tik ant naturalaus lino, bet kas bus, dar nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 16 vasario 2009 - 11:21
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 16, 12:21)
Pumpurėli, taigi puikiai atrodo thumbup.gif Dar galėtum parodyti, kokius priešlapius klijavai  g.gif Aš CB princą varliuką irgi neseniai išsiuvinėjau, tik ant naturalaus lino, bet kas bus, dar nežinau  rolleyes.gif

Na, atrodo dabar geriau, nes po pirmo karto viską išlupau - kampus buvau blogai padariusi doh.gif Antrą kartą padariau truputį gudriau, tai geriau ir atrodo dabar... O priešlapių dar nėr - nusipirkau kanceliarinėse prekėse tokio standaus popieriaus, bet nepataikiau spalvos doh.gif Tai reiks kažko kito ieškot. Bet nežinau kur, nes ten, kur pirkau, daugiau nieko padoraus nebuvo. O iš kur tu gauni priešlapiams popieriaus?
Atsakyti
Štai ir baigtas drakonas su Vilena_snow šmaikščiaja mintim ax.gif Ačiū jai ir kitoms merginoms siūliusioms savo variantus aciuks.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 16, 11:01)
Na, pasirodau savo kelių dienų lakstymo po parduotuves, ieškant klijų ir popieriaus, terliojimosi ir namų smardinimo klijais rezultatą  biggrin.gif

Pumpurėli, kaip visada, gražu, subtilu... wub.gif 4u.gif

O kas per klijai, kad taip smirdėjo? Negi Moment? biggrin.gif Aš vyro vietoj turbūt būčiau sakius, kad pabaik viską iškart per vieną dieną, jog daugiau smardintis nebereikėtų biggrin.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 02 16, 12:43)
Štai ir baigtas drakonas su Vilena_snow šmaikščiaja mintim  ax.gif Ačiū jai ir kitoms merginoms siūliusioms savo variantus  aciuks.gif

Kaip linksmai atrodo biggrin.gif
Atsakyti