Pabandysiu išdėstyti savo klausimą, jei pavyks
Norėčiau išsiuvinėti ūgio matuoklę. Kokią medžiagą pasirinkti, kad centimetrai schemoje atitiktų tikruosius centimetrus išsiuvinėjus?
Schemoje parašyta 4,4rut/cm. Jei gerai suprantu, tai čia 4,4kryžiukai į centimetrą? O tai aida kokia būtų? Jei gerai išsiskaičiavau, tai 11? Prašau pagelbėkit
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 18, 23:50)
oi pralinksminai. Va čia tai liga, va čia tai užsikrėtimas: guli moteris naktį šalia vyro ir mąsto.... Ne, ne apie tai, ką visos pagalvotų, o apie AIDOS DAŽYMĄ! Liuks!
Aš praeitą naktį visai nemiegojau, todėl ir mintys buvo Papildyta:
Čia šiaip idėją povui idėjau
QUOTE(ruci @ 2009 02 19, 10:02)
Čia šiaip idėją povui idėjau
Cia tarp 2 kvadratu dar juostele isiuvai?
gal sukurus tema, pacioje pradzioje raudonom raidelem ir didesniu sriftu reiketu parasyti, kad:
necituojam su nuotraukom;
pamatytu schemu prasom per AZ (tai netaikoma, kai tiksliai nezinai, kas turi tokia schema), uz jas dekojam taip pat per AZ.
gal visiskai nenoreti, kad zmones rasytu, "registruojuos naujuose namuciuose", "aciu uz gera zodi" ir t.t. ir t.t. nereiketu. kaip bebutu, cia vyksta bendravimas (internetinis) ir ne visos vienodai bendraujam
Ruci, matosi, kad nemiegi naktimis
labai grazu gal butu galima is arciau, kaip ta pagalvele padarei?
necituojam su nuotraukom;
pamatytu schemu prasom per AZ (tai netaikoma, kai tiksliai nezinai, kas turi tokia schema), uz jas dekojam taip pat per AZ.
gal visiskai nenoreti, kad zmones rasytu, "registruojuos naujuose namuciuose", "aciu uz gera zodi" ir t.t. ir t.t. nereiketu. kaip bebutu, cia vyksta bendravimas (internetinis) ir ne visos vienodai bendraujam
Kaip supratau povas ne jos, čia internetinė idėja
Pasirodau baigtus katinėlius nors m.sherry dizainai man labai mieli, bet siuvinėjosi šis labai lėtai o toks mažas darbelis atrodo.
rėminimo jam dar teks truputį palaukti.. noriu į virtuvę dar kokį išsiuvinėt, o tada jau ir įrėminsiu tuo pačiu
rėminimo jam dar teks truputį palaukti.. noriu į virtuvę dar kokį išsiuvinėt, o tada jau ir įrėminsiu tuo pačiu
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 19, 10:19)
Cia tarp 2 kvadratu dar juostele isiuvai?
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 19, 10:32)
Čia ne mano darbelis labai grazu gal butu galima is arciau, kaip ta pagalvele padarei?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 19, 10:46)
Kaip supratau povas ne jos, čia internetinė idėja
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 19, 10:56)
Pasirodau baigtus katinėlius
Mieli
Ruci, stai tau ir ivertinimas, net nesuabejojau, kad cia tavo darbas, po ilgu naktiniu pamastymu
Tyli_tyla, mieli katinukai, tvarkingai padaryta ir beje, visai tinkantis i virtuve
Tyli_tyla, mieli katinukai, tvarkingai padaryta ir beje, visai tinkantis i virtuve
tyli_tyla, šaunūs katinėliai Gražiai žiūrisi ant šios, liną imituojančios, aidos
Dėkui merginos
milka, labai gerai pastebėjai, kokia čia aida man ji tokia įdomi pasirodė - atrodo kaip Aida, o paviršius šiek tiek išsipašęs, nelygus kaip lino ir natūraliai nelygi spalva gražiai žiūrėjosi
milka, labai gerai pastebėjai, kokia čia aida man ji tokia įdomi pasirodė - atrodo kaip Aida, o paviršius šiek tiek išsipašęs, nelygus kaip lino ir natūraliai nelygi spalva gražiai žiūrėjosi
kokie šaunūs darbeliai,mergaitės
kuo toliau, tuo labiau žavi aprengtos knygutės, gal ir man teks to imtis
kuo toliau, tuo labiau žavi aprengtos knygutės, gal ir man teks to imtis
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 19, 12:33)
Dėkui merginos
Aš jau esu siuvinėjus ant šios aidos Gal todėl ir atkreipiau dėmesį