Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Pabandysiu išdėstyti savo klausimą, jei pavyks blush2.gif
Norėčiau išsiuvinėti ūgio matuoklę. Kokią medžiagą pasirinkti, kad centimetrai schemoje atitiktų tikruosius centimetrus išsiuvinėjus? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Schemoje parašyta 4,4rut/cm. Jei gerai suprantu, tai čia 4,4kryžiukai į centimetrą? O tai aida kokia būtų? Jei gerai išsiskaičiavau, tai 11? Prašau pagelbėkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 18, 23:50)
lotuliukas.gif oi pralinksminai. Va čia tai liga, va čia tai užsikrėtimas: guli moteris naktį šalia vyro ir mąsto.... Ne, ne apie tai, ką visos pagalvotų, o apie AIDOS DAŽYMĄ! Liuks!
blush2.gif lotuliukas.gif Aš praeitą naktį visai nemiegojau, todėl ir mintys buvo tongue.gif
Papildyta:
Čia šiaip idėją povui idėjau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 02 19, 10:02)
Čia šiaip idėją povui idėjau  blush2.gif

Cia tarp 2 kvadratu dar juostele isiuvai?
Atsakyti
gal sukurus tema, pacioje pradzioje raudonom raidelem ir didesniu sriftu reiketu parasyti, kad:
necituojam su nuotraukom;
pamatytu schemu prasom per AZ (tai netaikoma, kai tiksliai nezinai, kas turi tokia schema), uz jas dekojam taip pat per AZ.

gal visiskai nenoreti, kad zmones rasytu, "registruojuos naujuose namuciuose", "aciu uz gera zodi" ir t.t. ir t.t. nereiketu. kaip bebutu, cia vyksta bendravimas (internetinis) ir ne visos vienodai bendraujam ax.gif

Ruci, matosi, kad nemiegi naktimis smile.gif
labai grazu thumbup.gif gal butu galima is arciau, kaip ta pagalvele padarei?
Atsakyti
Kaip supratau povas ne jos, čia internetinė idėja
Atsakyti
Pasirodau baigtus katinėlius smile.gif nors m.sherry dizainai man labai mieli, bet siuvinėjosi šis labai lėtai rolleyes.gif o toks mažas darbelis atrodo.
rėminimo jam dar teks truputį palaukti.. noriu į virtuvę dar kokį išsiuvinėt, o tada jau ir įrėminsiu tuo pačiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 02 19, 10:19)
Cia tarp 2 kvadratu dar juostele isiuvai?

QUOTE(Mur mur @ 2009 02 19, 10:32)
Ruci, matosi, kad nemiegi naktimis smile.gif
labai grazu  thumbup.gif  gal butu galima is arciau, kaip ta pagalvele padarei?
Čia ne mano darbelis blush2.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 19, 10:46)
Kaip supratau povas ne jos, čia internetinė idėja
mirksiukas.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 19, 10:56)
Pasirodau baigtus katinėlius  smile.gif
Mieli wub.gif
Atsakyti
Ruci, stai tau ir ivertinimas, net nesuabejojau, kad cia tavo darbas, po ilgu naktiniu pamastymu lotuliukas.gif

Tyli_tyla, mieli katinukai, tvarkingai padaryta thumbup.gif ir beje, visai tinkantis i virtuve 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 19 vasario 2009 - 11:28
tyli_tyla, šaunūs katinėliai wub.gif Gražiai žiūrisi ant šios, liną imituojančios, aidos thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif
milka, labai gerai pastebėjai, kokia čia aida bigsmile.gif man ji tokia įdomi pasirodė - atrodo kaip Aida, o paviršius šiek tiek išsipašęs, nelygus kaip lino hihihi.gif ir natūraliai nelygi spalva gražiai žiūrėjosi smile.gif
Atsakyti
kokie šaunūs darbeliai,mergaitės wub.gif wub.gif
kuo toliau, tuo labiau žavi aprengtos knygutės, gal ir man teks to imtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 02 19, 12:33)
Dėkui merginos  4u.gif
milka, labai gerai pastebėjai, kokia čia aida  bigsmile.gif man ji tokia įdomi pasirodė - atrodo kaip Aida, o paviršius šiek tiek išsipašęs, nelygus kaip lino  hihihi.gif ir natūraliai nelygi spalva gražiai žiūrėjosi  smile.gif

Aš jau esu siuvinėjus ant šios aidos mirksiukas.gif Gal todėl ir atkreipiau dėmesį rolleyes.gif
Atsakyti