Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labai gražūs darbeliai.Bandžiau ir aš siūti knygelei aplanką, tiesa savamokslė blush2.gif tai taip ir gavosi... kaip ir pirmas blynas.Ir siuvinėjime tik megėja (ir tai tik kartais kai tam būna laiko, o taip būna labai retai....) Ilgojo savaitgalio blynas:

user posted image

user posted image
Atsakyti
dragon.fly, matosi, kad tikrai gražus darbelis thumbup.gif , ale vat norisi ir iš arčiau pasižiūrėti, o vat nepasididina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 02 15, 22:57)
mergaites, ačiū  4u.gif

Gal kuri is jusu jau ir dejo, bet as dar karta imesiu
http://zozo7777.gall...eature=mainlist
Cia geriausias variantas BRONZINES MOTERS, pati ieskojau, cia geriausia ka radau. Tik galimas daiktas, kad reikes prisiregistruoti, norint paziureti
Papildyta:
Merginos, bet jus ir saunuoles smile.gif thumbup.gif Nespeju sito forumo sekti smile.gif Kokiu grozybiu pridedate smile.gif Taip ir toliau, Auksarankes smile.gif aciuks.gif
Atsakyti
KristinuleV, labai gražus krokų vazonėlis wub.gif Kai įrėminsi pasirodyk bigsmile.gif

dragon.fly, labai žaismingas ir nuotaikingas darbelis thumbup.gif Ir aš norėčiau iš arčiau apžiūrėti ax.gif
Atsakyti
http://s519.photobuc...nisdarbas-2.jpg

Čia nuorodėlė nes nemoku įdėti foto, kad pasididintų. blush2.gif

ir dar čia geriau vaizdas matosi (faktūra), bet darbelis matosi dar blogai išlygintas doh.gif

http://s519.photobuc...nt=IMG_0438.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragon.fly: 18 vasario 2009 - 21:17
QUOTE(milka@ @ 2009 02 18, 22:02)
KristinuleV, labai gražus krokų vazonėlis  wub.gif Kai įrėminsi pasirodyk  bigsmile.gif

dragon.fly, labai žaismingas ir nuotaikingas darbelis  thumbup.gif Ir aš norėčiau iš arčiau apžiūrėti  ax.gif

Butinai mirksiukas.gif penktadieni jau ji parsinesiu ax.gif
Atsakyti
Loretoidui balionėlis už knygučių grožį 4u.gif Unytės knygutė labiausiai patiko...

Kas dėl knygučių, man asmeniškai gražiau yra aptrauktos knygutės, o ne pasiūti aplankai. Žinoma, ilgai naudojant viskas išsitepa, lygiai taip pat išsitepa popierinis ar odinis knygutės viršelis. Taigi nieko nėra amžino. cool.gif
Atsakyti
KristinuleV , sveika prisijungusi labai gražus wub.gif ir kruopštus darbelis

dragon.fly, man labai dailu KristinuleV, labai gražus krokų vazonėlis Kai įrėminsi pasirodyk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2009 02 18, 01:09)
kažkada klausiau, kaip pasidaryti iš foto schemą. buvau pasidarius photoshope. deja, neįmanoma atrinkti spalvų kodų. tačiau dėl didelio noro susiradau ir viską pasidariau PCstitch programoje. po beveik tris savaites palinkimo prie siuvinio (beje pirmojo, neskaitant mokyklos oranmentų per darbų pamoką) turiu štai ką:

esu labai patenkinta ir "susirgusi". projektai tiesiog nebetelpa galvoj.... smile.gif

Labai gražu! thumbup.gif šaunuolė!

Kokie projektai toliau galvoje? smile.gif
Atsakyti
Labai mielas ir gražus Ruci RP dizainas wub.gif

QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 10:39)
o tai sitie groziai galbut ir ant plastikines kanvos?  vakar nusiziurejau taip grazu, sakau gal cia kokios medziagos ar ko reiktu paklijuoti, kad kieti butu....man jie labai patiko...
gal gali išduoti kur rasti šių grožių schemas ax.gif

Nuostabios visų aprengtos dėžutės wub.gif Ir visi kiti darbštuolių darbeliai thumbup.gif thumbup.gif

Gal galėtumėt man pasakyt kuo skiriasi plastikinė ir vinilinė kanvos g.gif ar čia tas pats blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 17, 22:20)
Taip pat kažkaip pastaruoju metu labai užkliūva tokie trumpi post'ai kaip "Ačiū" "Prašom" "Nėr už ką"...

jo, dar būna labai geri temos pradžioje: "registruojuos naujoje temelėje", "O aš pirma", "O aš antra", nu ir taip per tris puslapius biggrin.gif

QUOTE(ruci @ 2009 02 18, 14:51)
Ir kaip tik šią naktį galvojau apie aida dažymą

lotuliukas.gif oi pralinksminai. Va čia tai liga, va čia tai užsikrėtimas: guli moteris naktį šalia vyro ir mąsto.... Ne, ne apie tai, ką visos pagalvotų, o apie AIDOS DAŽYMĄ! Liuks! ateik pas balandines, mergaites parodyk, didelės jau turbūt
wub.gif
QUOTE(Florestina @ 2009 02 18, 14:58)
Aš tai visko ten prisisakiau, dabar turiu aidos, keletui darbelių.

va va, aš irgi kaip dėjau, tai įtariu, kokiam pusmečiui "projektinės medžiagos" prisipirkau. Vien siūlus kol persukau į dėžutes tvarkingai, du vakarus sėdėjau biggrin.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 18, 15:53)
Kad jau šiandien knygučių diena, ir mano kelios naujos ax.gif

žinai, aš be žodžių... Didžiausia pagarba tokioms nagingoms moterims - mano atbuliems nagams tokie darbai niekada nebus įkandami.
Atsakyti
Labai fainos visų knygelės thumbup.gif
Man iki to dar toli blush2.gif
aišku toli ir iki jūsų visų tempų, dėl to ir rodausi kaip jaunas mėnulis smile.gif
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 18, 15:53)
Kad jau šiandien knygučių diena, ir mano kelios naujos ax.gif
user posted image

Va sudomino šita mergytė ax.gif ieškau išsiuvinėti ant atvirutės (bus pirmas blynas doh.gif). Ar ji didelė? Gal galėtum atsiųsti alvitospastas@gmail.com. Ačiū 4u.gif
Atsakyti