Labai gražūs darbeliai.Bandžiau ir aš siūti knygelei aplanką, tiesa savamokslė tai taip ir gavosi... kaip ir pirmas blynas.Ir siuvinėjime tik megėja (ir tai tik kartais kai tam būna laiko, o taip būna labai retai....) Ilgojo savaitgalio blynas:
dragon.fly, matosi, kad tikrai gražus darbelis , ale vat norisi ir iš arčiau pasižiūrėti, o vat nepasididina
QUOTE(naaringiux @ 2009 02 15, 22:57)
mergaites, ačiū
Gal kuri is jusu jau ir dejo, bet as dar karta imesiu
http://zozo7777.gall...eature=mainlist
Cia geriausias variantas BRONZINES MOTERS, pati ieskojau, cia geriausia ka radau. Tik galimas daiktas, kad reikes prisiregistruoti, norint paziureti
Papildyta:
Merginos, bet jus ir saunuoles Nespeju sito forumo sekti Kokiu grozybiu pridedate Taip ir toliau, Auksarankes
KristinuleV, labai gražus krokų vazonėlis Kai įrėminsi pasirodyk
dragon.fly, labai žaismingas ir nuotaikingas darbelis Ir aš norėčiau iš arčiau apžiūrėti
dragon.fly, labai žaismingas ir nuotaikingas darbelis Ir aš norėčiau iš arčiau apžiūrėti
http://s519.photobuc...nisdarbas-2.jpg
Čia nuorodėlė nes nemoku įdėti foto, kad pasididintų.
ir dar čia geriau vaizdas matosi (faktūra), bet darbelis matosi dar blogai išlygintas
http://s519.photobuc...nt=IMG_0438.jpg
Čia nuorodėlė nes nemoku įdėti foto, kad pasididintų.
ir dar čia geriau vaizdas matosi (faktūra), bet darbelis matosi dar blogai išlygintas
http://s519.photobuc...nt=IMG_0438.jpg
QUOTE(milka@ @ 2009 02 18, 22:02)
KristinuleV, labai gražus krokų vazonėlis Kai įrėminsi pasirodyk
Butinai penktadieni jau ji parsinesiu
Loretoidui balionėlis už knygučių grožį Unytės knygutė labiausiai patiko...
Kas dėl knygučių, man asmeniškai gražiau yra aptrauktos knygutės, o ne pasiūti aplankai. Žinoma, ilgai naudojant viskas išsitepa, lygiai taip pat išsitepa popierinis ar odinis knygutės viršelis. Taigi nieko nėra amžino.
Kas dėl knygučių, man asmeniškai gražiau yra aptrauktos knygutės, o ne pasiūti aplankai. Žinoma, ilgai naudojant viskas išsitepa, lygiai taip pat išsitepa popierinis ar odinis knygutės viršelis. Taigi nieko nėra amžino.
KristinuleV , sveika prisijungusi labai gražus ir kruopštus darbelis
dragon.fly, man labai dailu KristinuleV, labai gražus krokų vazonėlis Kai įrėminsi pasirodyk
dragon.fly, man labai dailu KristinuleV, labai gražus krokų vazonėlis Kai įrėminsi pasirodyk
QUOTE(fsss~ @ 2009 02 18, 01:09)
kažkada klausiau, kaip pasidaryti iš foto schemą. buvau pasidarius photoshope. deja, neįmanoma atrinkti spalvų kodų. tačiau dėl didelio noro susiradau ir viską pasidariau PCstitch programoje. po beveik tris savaites palinkimo prie siuvinio (beje pirmojo, neskaitant mokyklos oranmentų per darbų pamoką) turiu štai ką:
esu labai patenkinta ir "susirgusi". projektai tiesiog nebetelpa galvoj....
esu labai patenkinta ir "susirgusi". projektai tiesiog nebetelpa galvoj....
Labai gražu! šaunuolė!
Kokie projektai toliau galvoje?
Labai mielas ir gražus Ruci RP dizainas
Nuostabios visų aprengtos dėžutės Ir visi kiti darbštuolių darbeliai
Gal galėtumėt man pasakyt kuo skiriasi plastikinė ir vinilinė kanvos ar čia tas pats
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 10:39)
o tai sitie groziai galbut ir ant plastikines kanvos? vakar nusiziurejau taip grazu, sakau gal cia kokios medziagos ar ko reiktu paklijuoti, kad kieti butu....man jie labai patiko...
gal gali išduoti kur rasti šių grožių schemas Nuostabios visų aprengtos dėžutės Ir visi kiti darbštuolių darbeliai
Gal galėtumėt man pasakyt kuo skiriasi plastikinė ir vinilinė kanvos ar čia tas pats
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 17, 22:20)
Taip pat kažkaip pastaruoju metu labai užkliūva tokie trumpi post'ai kaip "Ačiū" "Prašom" "Nėr už ką"...
jo, dar būna labai geri temos pradžioje: "registruojuos naujoje temelėje", "O aš pirma", "O aš antra", nu ir taip per tris puslapius
QUOTE(ruci @ 2009 02 18, 14:51)
oi pralinksminai. Va čia tai liga, va čia tai užsikrėtimas: guli moteris naktį šalia vyro ir mąsto.... Ne, ne apie tai, ką visos pagalvotų, o apie AIDOS DAŽYMĄ! Liuks! ateik pas balandines, mergaites parodyk, didelės jau turbūt
QUOTE(Florestina @ 2009 02 18, 14:58)
Aš tai visko ten prisisakiau, dabar turiu aidos, keletui darbelių.
va va, aš irgi kaip dėjau, tai įtariu, kokiam pusmečiui "projektinės medžiagos" prisipirkau. Vien siūlus kol persukau į dėžutes tvarkingai, du vakarus sėdėjau
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 18, 15:53)
Kad jau šiandien knygučių diena, ir mano kelios naujos
žinai, aš be žodžių... Didžiausia pagarba tokioms nagingoms moterims - mano atbuliems nagams tokie darbai niekada nebus įkandami.
Labai fainos visų knygelės
Man iki to dar toli
aišku toli ir iki jūsų visų tempų, dėl to ir rodausi kaip jaunas mėnulis
Va sudomino šita mergytė ieškau išsiuvinėti ant atvirutės (bus pirmas blynas ). Ar ji didelė? Gal galėtum atsiųsti alvitospastas@gmail.com. Ačiū
Man iki to dar toli
aišku toli ir iki jūsų visų tempų, dėl to ir rodausi kaip jaunas mėnulis
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 18, 15:53)
Va sudomino šita mergytė ieškau išsiuvinėti ant atvirutės (bus pirmas blynas ). Ar ji didelė? Gal galėtum atsiųsti alvitospastas@gmail.com. Ačiū