Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 14:07)
tai ir Panevezyje lievos parduotuves net dmc nera...

Na jei tau siūlai po 1.70 brangu g.gif (čia prie turgaus sagų parduotuvėj, nors žadėjo ir ten jau pabranginti), o Ariadnos nerasi tikslių atspalvių, jei konvertuosi iš DMC doh.gif
Atsakyti
Loretoidas, jūsų darbų grožiui apsakyti man trūksta žodžių wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Loretoidai

Unytes knygele fantastiska wub.gif labai patiko pats paveiksliukas su pauksciukais, superinis!
Atsakyti
Sveiki.

Pauksciukas kokie tavo darbeliai grazus thumbup.gif o is kur man reiketu gauti ta paveiksliuka su batukais, labai noreciau issiuvint?
Atsakyti
Galiu tik prisideti prie visu pagyru Loretoido darbeliams wub.gif
Atsakyti
Knygelės tai visos gražios be galo 4u.gif . Man tik sunku būtų išlaikyti tokią knygelę ir toliau gražią... blush2.gif
Atsakyti
jėtus, kokių gražių darbelių užderėjo bigsmile.gif aš sužavėta wub.gif
Atsakyti
Na ir knygelių šiandien užderėjo biggrin.gif Visos be galo gražios, tuoj ir aš pradėsiu gundytis kažką panašaus pabandyt bigsmile.gif Nors prisižadėjau sau, kad smulkiu darbeliu nepradėsiu artimiausiu metu, sėsiu prie savo didelio darbo....

Naują darbą pradėjau siuvinėt su Anchor siūlais. Kažkaip man jie daug malonesni už DMC pasirodė. Mažiau sukasi, veliasi, kryžiukai lyg dailiau gula....
Kai siuvinėt pradėjau, pirmą paveikslą siuvinėjau Dimensions rinkinį. Jį pabaigus pirkau DMC - iš pradžių irgi kliuvo, kad sunkiau siuvinėt, bet vėliau pripratau. Įdomu, kaip čia yra - ar tikrai tie siūlai taip skiriasi? g.gif Kažkaip visada galvojau, kad DMC vieni iš geresnių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 18, 14:53)
Kad jau šiandien knygučių diena, ir mano kelios naujos ax.gif

bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif be priekaištu

QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 15:42)
o gal zinai kaip konvertuoti su DMC? nes ka as turiu nera tokiu ariadna  paziurejau kad jie daug pigesni.

aš turiu nemažai ariadna, bet atspalviu tiek kiek DMC tikrai nėra, patiko jie mam ir tuo, kad storis siulo nesiskiria... kai neturiu dmc kartais pritaikau juos, bet dmc lieka pirmoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
oj kiek naujienų čia bigsmile.gif visų darbeliai puikūs!
o jau knygelių grožis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuolytes 4u.gif
Labai grazus visu darbeliai bigsmile.gif Graziai cia visos bendraujate. Noriu ir as prisijungti ax.gif
Na ir as pasirodysiu su savo tokiu didesniu darbuku kuri siandien isnesiau reminti rolleyes.gif

user posted image

tik foto kokybe nelabai kokia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinuleV: 18 vasario 2009 - 19:35
QUOTE(KristinuleV @ 2009 02 18, 19:34)
Sveikos, darbstuolytes 4u.gif
Labai grazus visu darbeliai bigsmile.gif  Graziai cia visos bendraujate. Noriu ir as prisijungti ax.gif
Na ir as pasirodysiu su savo tokiu didesniu darbuku kuri siandien isnesiau reminti rolleyes.gif
tik foto kokybe nelabai kokia blush2.gif

Toks pavasariškas darbelis. wub.gif
Atsakyti