Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Mur mur @ 2009 02 18, 14:37)
patys aplankai knygeliu grazus  4u.gif  tik man uzkliuvo krastai, kazkaip norisi dailiau, gal cia tik per nuotrauka taip atrodo  g.gif
gal kiek idealiau atrodo klijuotas variantas. tik toks siutas - praktiskesnis, issitepus galima nuimti ir isplauti  smile.gif

drinks_cheers.gif man pačiai kraštai nepatinka, per stori gavosi per sulenkimus doh.gif Bet jau žinau ką kitaip darysiu kitą 'rūbelį' siūdama

Loretoidas bigsmile.gif kaip visad nepriekaištinga ir originalu wub.gif
Atsakyti
Loretoidas - tai knygelių vilkimo profesionalė smartass.gif Studijavau jos pamokėles. Bet niekaip nesirįžtu imtis šio darbo blush2.gif Dizainai fantastiški, o ypač Unytės knygelės yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 18, 15:46)
inana, gražu, kaiišplausi ir išlyginsi bus dar gražiau  mirksiukas.gif Tik labai jau siaurus kraščiukus palikai, sunku bus rėmint  unsure.gif

tai aš pirkau aida įpakuotą ir maniau,kad paveiksliukas bus mažesnis.o dar kai pirmą kartą siuvinėjau,kažkada seniai buvau siuvinėjus,bet ant staltiesių.tai sugalvosiu ka nors su rėminimu...tai dabar reik sūnui išsiuvinėt ir mano "labai mylimai" anytai...
Atsakyti
Loretoidas
Koks grazumelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2009 02 18, 14:42)
laba diena,  4u.gif
atsiprašau,kad lendu,bet vis užsukdavau tai į jūsų temutę,tai į schemučių paiešką.ir va sugalvojau,kad reik pasirodyti kokią dovaną išsiuvinėjau savo krikštaduktei.dabar liko sūnui metrikiuką išsiuvinėt

labai saunus metrikiukas wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 18, 14:53)
Kad jau šiandien knygučių diena, ir mano kelios naujos ax.gif

na siandien kiek knyguciu uzderejo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
gal zinot ariadnos siulu kokybe?
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 15:33)

Aš naudoju, man patinka smile.gif nematau skirtumo nuo DMC g.gif sako, gali nudažyt, bet man nei karto taip neatsitiko schmoll.gif
Atsakyti
o gal zinai kaip konvertuoti su DMC? nes ka as turiu nera tokiu ariadna paziurejau kad jie daug pigesni.
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 16:33)

Mano pirmi du darbeliai siuvinėti Ariadna. Tikrai nedažė bigsmile.gif Bet labai mažai atspalvių paletėje. Jai didesnis paveikslas su daug vienos spalvos tonų, tai gali pritrūkti spalvų paletėje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 18, 15:46)
Mano pirmi du darbeliai siuvinėti Ariadna. Tikrai nedažė  bigsmile.gif Bet labai mažai atspalvių paletėje. Jai didesnis paveikslas su daug vienos spalvos tonų, tai gali pritrūkti spalvų paletėje  doh.gif

Jei apie siūlus pradėjom- tai noriu pasakyti, kad labai prasi yra "Doklo" siūlai. Aš turėjau iš anksčiau- tai taip lyg ir nedažo, be lyginany- tai buvau ant baltos paklodės pasidėjus- tai tą pridažė. g.gif
Atsakyti
Knygutes visu tai fantastiskos wub.gif wub.gif Bet man tai butu gaila tokia naudoti, kad neissiteptu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 15:42)
o gal zinai kaip konvertuoti su DMC? nes ka as turiu nera tokiu ariadna  paziurejau kad jie daug pigesni.

Galima konvertuoti čia, bet atspalviai dažnai neatitinka verysad.gif ir kaip jau rašė, nedaug atspalvių paletėj, palyginus su dmc. Bet jei nėra labai sudėtinga, tai renkuosi atspalvius iš akies mirksiukas.gif
Atsakyti