Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 13:44)
o dar ten kazkaip gal mokesti apskaiciuoja? manau visai cia nebloga ideja thumbup.gif

Jokių papildomų mokesčių, kiek parašyta, tokia ir kaina. Beje moki pavedimu.
Jei perki už didesnę nei 100 Lt sumą, siunčia nemokamai. O taip atrodo 7 Lt pašto išlaidos. Aš tai visko ten prisisakiau, dabar turiu aidos, keletui darbelių. Nes šiaip Vilniuje yra gana brangu tie visi dalykai, ypač "Gerose akyse". O kokių oroginalesnių reikmenų pigesnėse parduotuvėse kaip ir nėra. Pas mus prie namų yra parduotuvė, bet čia net DMC siūlų nėra, o ką jau kalbėti apie plastikinę kanvą. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 18 vasario 2009 - 13:59
tai ir Panevezyje lievos parduotuves net dmc nera...paziurejau cia ir siulai pigesni nei akyse...liuks reiks ir man sakytis biggrin.gif biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 15:07)
tai ir Panevezyje lievos parduotuves net dmc nera...

Tai tu isivaizduok, kaip man sekesi su medziaga ir siulais pries 8 metus pnvz lotuliukas.gif net siuvineti noras buvo isgaraves tongue.gif

O knyguciu, kad graziu uzderejo thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri turite, nesugebėjau gerai išsisaugoti schemos doh.gif
user posted image
Atsakyti
Safira023 saunus meskutis wub.gif

paukščiukas labai daili knygele thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 14:07)
tai ir Panevezyje lievos parduotuves net dmc nera...paziurejau cia  ir siulai pigesni nei akyse...liuks reiks ir man sakytis  biggrin.gif  biggrin.gif  clap.gif

panevezyjei tikrai yra pirkti dmc siuliuku jei reikia galiu net pasakyti kur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dano_mama*: 18 vasario 2009 - 14:38
patys aplankai knygeliu grazus 4u.gif tik man uzkliuvo krastai, kazkaip norisi dailiau, gal cia tik per nuotrauka taip atrodo g.gif
gal kiek idealiau atrodo klijuotas variantas. tik toks siutas - praktiskesnis, issitepus galima nuimti ir isplauti smile.gif
Atsakyti
laba diena, 4u.gif
atsiprašau,kad lendu,bet vis užsukdavau tai į jūsų temutę,tai į schemučių paiešką.ir va sugalvojau,kad reik pasirodyti kokią dovaną išsiuvinėjau savo krikštaduktei.dabar liko sūnui metrikiuką išsiuvinėt

user posted image
Atsakyti
Koks gražus metrikas. wub.gif
Atsakyti
inana, gražu, kaiišplausi ir išlyginsi bus dar gražiau mirksiukas.gif Tik labai jau siaurus kraščiukus palikai, sunku bus rėmint unsure.gif
Atsakyti
Oi kokios šaunuolės, kaip gražiai knygutes aprengusios, labai kruopštūs darbai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kad jau šiandien knygučių diena, ir mano kelios naujos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 18, 14:53)
Kad jau šiandien knygučių diena, ir mano kelios naujos ax.gif

Kokios gražios thumbup.gif
Atsakyti