Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(laujus @ 2009 02 18, 12:25)
Oi, paukščiuk, pasaka....  wub.gif Ir viršelis labai dailus.... Aš vis dar kaupiuos tokiam darbui. papasakok prosesą, prašau.

oi, ačiū biggrin.gif kad nėra ką daug pasakoti, pasiuvau, išsiuvinėjau, aprengiau 4u.gif Kadangi nemėgstu tiksliai visko matuoti, tai dariau ekspromtu, kirpau medžiagą, siuvau vieną galą, dėjau prie knygos, siuvau kitą kraštą... Gaila, kad neturiu mašinos kuri apmėto kraštus, nebūtų kampai tokie stori gavęsi doh.gif Kitą kai siūsiu, rankom daigstysiu smile.gif

milka@ 4u.gif

Safira023 siūlau pirma batukus išsisiuvinėti, susilankstyk medžiagą ir pradėk nuo viduriuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 18 vasario 2009 - 12:40
Tai taip bet aš kaip visada pradedu nuo kito galo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 02 18, 12:17)
Beje, merginos, norit parodysiu savo vakar dienos eksperimentą - nusprendžiau virdama burokų sriubą pamėgint padažyt baltą Aidą. Va kas gavos su įvairiom priemonėm:
Beje, gal kas žinot, kaip išgaut žalsvą atspalvį?

thumbup.gif graži aitriosios paprikos spalva, tik kaži ar po mėnesio kito nenubluks g.gif

paukščiukas gražiai atrodo thumbup.gif

ax.gif aš vakar irgi mėginau ax.gif užrašų knygute aprengiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 18, 13:36)
Safira, ne nuo to galo pradedi. Pirma batukus išsiuvinėk, o po to raides derink, taip paprasčiausiai bus lengviau  mirksiukas.gif

Ir krasta nuo virsaus didesni palik. O tai ireminti po to bus sunku.
Atsakyti
Džeine panašiais darbais užsiimam biggrin.gif Užlengtą kraščiuką siuai su mašina, kiek matau, o tas atsikišimas netrugdo? Aš su rankom daigsčiau
Atsakyti
labai grazus knyguciu aplankaliukai thumbup.gif
man labiausiai patiko kario spalva thumbup.gif

o gal zinote kiek mazdaug kainuoja plastikine kanva? kazin ar yra gerose akyse? Panevezyje yra tik viena parduotuve geros akys kur asortimentas viskuom pilnas...daugiau tokiu parduotuviu nebuvo..ir tai ji atsidare pries metus, o pries tai nebuvo jokios tokios normalios...
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 18, 13:15)
Džeine panašiais darbais užsiimam biggrin.gif  Užlengtą kraščiuką siuai su mašina, kiek matau, o tas atsikišimas netrugdo? Aš su rankom daigsčiau

blush2.gif pirmas mano blynas čia tikiuosi kiti (jei bus) biggrin.gif bus tvarkingesni blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 13:16)
labai grazus knyguciu aplankaliukai  thumbup.gif 
man labiausiai patiko kario spalva  thumbup.gif

o gal zinote kiek mazdaug kainuoja plastikine kanva? kazin ar yra gerose akyse? Panevezyje yra tik viena parduotuve geros akys kur asortimentas viskuom pilnas...daugiau tokiu parduotuviu nebuvo..ir tai ji atsidare pries metus, o pries tai nebuvo jokios tokios normalios...
biggrin.gif

Tai gali internete nusipirkti:
Pvz.čia .
Atsakyti
o kaip pristato?
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 13:30)
o kaip pristato?

Paštu. Aš iš čia visai neseniai pirkau, viskas buvo OK.
Atsakyti
o dar ten kazkaip gal mokesti apskaiciuoja? manau visai cia nebloga ideja thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus blush2.gif Tiek daug nesitikėjau blush2.gif
Aš ir rezgu mintį pasiūti knygai siuvinėtą "suknelę". Ir kaip tik šią naktį galvojau apie aida dažymą drinks_cheers.gif Kažkuriam bloge skaičiau kaip dažyti g.gif: Štai:
1. http://littlerabbitm...ing-fabric.html
2. http://littlerabbitm...fabric-dye.html
Atsakyti