Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

o tai sitie groziai galbut ir ant plastikines kanvos? vakar nusiziurejau taip grazu, sakau gal cia kokios medziagos ar ko reiktu paklijuoti, kad kieti butu....man jie labai patiko...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 02 17, 19:20)
galiu dar vieną pastebėjimą prie to pačio?  ax.gif  kai cituoji, rašyk savo komentarą geriau po citata, taip lengviau susigaudyt, kas čia prie ko  biggrin.gif

Gerai, astulia, zinosiu smile.gif Pradziai taip rasydavau, paskui pameginau citata apacioje, bet kaip matau ne man vienai tai nepatiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 10:39)
o tai sitie groziai galbut ir ant plastikines kanvos?

manau, kad būtent ant plastikinės 4u.gif

Džeine, esu iš šios serijos gal 3 skirtukus išsiuvinėjus, tai labai spalvingi ir gražūs gaunasi thumbup.gif
ir man įdomu kokiame konkurse dalyvavai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 18, 10:36)
Na štai mano darbelis: įmesiu kelias foto. Dar beliko įrėminti.  ax.gif

Labai mielas meskutis wub.gif

As tik uz nespalvotas siuvinetas nuotraukas thumbup.gif saplvotos man nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 18, 10:23)
Dzeine
o koki konkursa laimejai ? kas is to paveikslelio ant plastikines kanvos gausis?  g.gif

skirtukas mirksiukas.gif

QUOTE(Čerčikas @ 2009 02 18, 10:55)
Džeine, esu iš šios serijos gal 3 skirtukus išsiuvinėjus, tai labai spalvingi ir gražūs gaunasi thumbup.gif
ir man įdomu kokiame konkurse dalyvavai ax.gif

biggrin.gif toks ir konkursas, užsisakiau žurnala "siuvinėju kryželiu" visiem metam ir gavau dovanėlę/
aš kol siulus atrušiavau doh.gif jei taip dideliam darbui, tai pražilčiau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 18, 11:43)
biggrin.gif toks ir konkursas, užsisakiau žurnala "siuvinėju kryželiu" visiem metam ir gavau dovanėlę/
aš kol siulus atrušiavau  doh.gif  jei taip dideliam darbui, tai pražilčiau  biggrin.gif  doh.gif

Tai gerai, kad gali užsiprenumeruoti, pas mus- tai daugelis leidinių "neaiškiom aplinkybėm" iš pašto dėžučių dingsta arba "lapų trūksta". Žodžiu, pagaučiau, kas taip daro- tai be gailesčiouser posted image. (tikrai žinau, kad ne paštininkės kaltė, nes ji pas mus jau per 20 metų dirba).

O šiaip labai gražūs visų darbeliai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 18 vasario 2009 - 11:59
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 12:39)
o tai sitie groziai galbut ir ant plastikines kanvos?  vakar nusiziurejau taip grazu, sakau gal cia kokios medziagos ar ko reiktu paklijuoti, kad kieti butu....man jie labai patiko...

Oi, koks fainutis, gal gali pasidalinti schemutėmis, ar nurodyti, kur jų ieškoti?
Šiaip tai čia ant baltos plastikinės kanvos.

Ruci, o tavo darbeliai gražesni vienas už kitą. Labai labai dailūs abu wub.gif

Beje, merginos, norit parodysiu savo vakar dienos eksperimentą - nusprendžiau virdama burokų sriubą pamėgint padažyt baltą Aidą. Va kas gavos su įvairiom priemonėm:
user posted image
Beje, gal kas žinot, kaip išgaut žalsvą atspalvį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laujus: 18 vasario 2009 - 12:17
Parodau savo pirmą mėginimą, 'aprengti' knygą lietuvišku linu. Ne viskas gražiai išėjo, bet man patiko blush2.gif

user posted image user posted image

Ruci labai daili plunksna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 18, 14:21)
Parodau savo pirmą mėginimą, 'aprengti' knygą lietuvišku linu. Ne viskas gražiai išėjo, bet man patiko  blush2.gif

Oi, paukščiuk, pasaka.... wub.gif Ir viršelis labai dailus.... Aš vis dar kaupiuos tokiam darbui. papasakok prosesą, prašau.
Atsakyti
user posted image
Aš galvoju kad per mažas raideles paėmiau ir per arti data išsiuvinėjau kaip jums atrodo? Po apačia siuvinėsiu batukus.
Atsakyti
Safira, ne nuo to galo pradedi. Pirma batukus išsiuvinėk, o po to raides derink, taip paprasčiausiai bus lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Paukščiuk, šauni darbo knyga clap_1.gif

Safira023, manau pirma batukus reikia siuvinėti. Kai bus batukai tada matysi raidės per mažos ar ne. Ir vardą išcentruoti turėtų būti taip lengviau mirksiukas.gif

ruci, aplodismentai tavo nuostabiai plunksnai clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 18 vasario 2009 - 12:41