o tai sitie groziai galbut ir ant plastikines kanvos? vakar nusiziurejau taip grazu, sakau gal cia kokios medziagos ar ko reiktu paklijuoti, kad kieti butu....man jie labai patiko...
QUOTE(astulia @ 2009 02 17, 19:20)
galiu dar vieną pastebėjimą prie to pačio? kai cituoji, rašyk savo komentarą geriau po citata, taip lengviau susigaudyt, kas čia prie ko
Gerai, astulia, zinosiu Pradziai taip rasydavau, paskui pameginau citata apacioje, bet kaip matau ne man vienai tai nepatiko
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 18, 10:36)
Na štai mano darbelis: įmesiu kelias foto. Dar beliko įrėminti.
Labai mielas meskutis
As tik uz nespalvotas siuvinetas nuotraukas saplvotos man nelabai
QUOTE(Mur mur @ 2009 02 18, 10:23)
Dzeine
o koki konkursa laimejai ? kas is to paveikslelio ant plastikines kanvos gausis?
o koki konkursa laimejai ? kas is to paveikslelio ant plastikines kanvos gausis?
skirtukas
QUOTE(Čerčikas @ 2009 02 18, 10:55)
Džeine, esu iš šios serijos gal 3 skirtukus išsiuvinėjus, tai labai spalvingi ir gražūs gaunasi
ir man įdomu kokiame konkurse dalyvavai
ir man įdomu kokiame konkurse dalyvavai
toks ir konkursas, užsisakiau žurnala "siuvinėju kryželiu" visiem metam ir gavau dovanėlę/
aš kol siulus atrušiavau jei taip dideliam darbui, tai pražilčiau
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 18, 11:43)
toks ir konkursas, užsisakiau žurnala "siuvinėju kryželiu" visiem metam ir gavau dovanėlę/
Tai gerai, kad gali užsiprenumeruoti, pas mus- tai daugelis leidinių "neaiškiom aplinkybėm" iš pašto dėžučių dingsta arba "lapų trūksta". Žodžiu, pagaučiau, kas taip daro- tai be gailesčio. (tikrai žinau, kad ne paštininkės kaltė, nes ji pas mus jau per 20 metų dirba).
O šiaip labai gražūs visų darbeliai.
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 18, 12:39)
o tai sitie groziai galbut ir ant plastikines kanvos? vakar nusiziurejau taip grazu, sakau gal cia kokios medziagos ar ko reiktu paklijuoti, kad kieti butu....man jie labai patiko...
Oi, koks fainutis, gal gali pasidalinti schemutėmis, ar nurodyti, kur jų ieškoti?
Šiaip tai čia ant baltos plastikinės kanvos.
Ruci, o tavo darbeliai gražesni vienas už kitą. Labai labai dailūs abu
Beje, merginos, norit parodysiu savo vakar dienos eksperimentą - nusprendžiau virdama burokų sriubą pamėgint padažyt baltą Aidą. Va kas gavos su įvairiom priemonėm:
Beje, gal kas žinot, kaip išgaut žalsvą atspalvį?
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 18, 14:21)
Parodau savo pirmą mėginimą, 'aprengti' knygą lietuvišku linu. Ne viskas gražiai išėjo, bet man patiko
Oi, paukščiuk, pasaka.... Ir viršelis labai dailus.... Aš vis dar kaupiuos tokiam darbui. papasakok prosesą, prašau.
Aš galvoju kad per mažas raideles paėmiau ir per arti data išsiuvinėjau kaip jums atrodo? Po apačia siuvinėsiu batukus.
Safira, ne nuo to galo pradedi. Pirma batukus išsiuvinėk, o po to raides derink, taip paprasčiausiai bus lengviau
Paukščiuk, šauni darbo knyga
Safira023, manau pirma batukus reikia siuvinėti. Kai bus batukai tada matysi raidės per mažos ar ne. Ir vardą išcentruoti turėtų būti taip lengviau
ruci, aplodismentai tavo nuostabiai plunksnai
Safira023, manau pirma batukus reikia siuvinėti. Kai bus batukai tada matysi raidės per mažos ar ne. Ir vardą išcentruoti turėtų būti taip lengviau
ruci, aplodismentai tavo nuostabiai plunksnai