Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 17, 22:20)
Buvau jau tą patį berašanti  drinks_cheers.gif Niekaip nesuprantu, kam kažką kirpti, siūti, slėpti, jei galima tiesiog uždėti nuotraukėlę ant viršaus  cool.gif

ogi tam, kad man pvz negrazu, kai matosi nuotraukos krastai, man graziau kai pasilepia po medziagele ax.gif ir reminant paveiksla nieks nededa paveikslo ant popieriaus lapo, kad pasidarytu paspotras, o pasporta ispjauna, irgi darbo daugiau, bet vaizdo nepalyginsi rolleyes.gif

Ruci, puikus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
O kuo skiriasi Soie de Paris Blanc nuo DMC Blanc ar B5200 g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 17, 22:30)
O kuo skiriasi Soie de Paris Blanc nuo DMC Blanc ar B5200 g.gif

Soie de Paris Blanc yra baltas šilkinis. Aš vietoj jo ėmiau Madeiros viskozinį baltą.
Atsakyti
kažkada klausiau, kaip pasidaryti iš foto schemą. buvau pasidarius photoshope. deja, neįmanoma atrinkti spalvų kodų. tačiau dėl didelio noro susiradau ir viską pasidariau PCstitch programoje. po beveik tris savaites palinkimo prie siuvinio (beje pirmojo, neskaitant mokyklos oranmentų per darbų pamoką) turiu štai ką:

user posted image

esu labai patenkinta ir "susirgusi". projektai tiesiog nebetelpa galvoj.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 17, 21:20)
Beje - techninis klausimas: kaip sudedi kelias nuotraukas į vieną daiktą (kokią programą naudoji, ir kaip tas pasidaro?). Vis noriu ir aš taip padaryti, bet nemoku  doh.gif
Aš naudoju Picasa programą. Tikrai nesudėtinga padaryti tokį koliažą mirksiukas.gif
fsss~, džiugu, kad "susirgai" mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuvinėt baigiau, dabar beliko sugalvoti, ką iš šio dizaino padaryt hihihi.gif
http://4.bp.blogspot...na_koliazas.jpg
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 02 18, 08:55)

Puiki plunksna thumbup.gif man ji ir buvo kritusi i aki ax.gif
Atsakyti
ruci, nuostabiai įrėminta RP eglė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2009 02 18, 03:09)
kažkada klausiau, kaip pasidaryti iš foto schemą. buvau pasidarius photoshope. deja, neįmanoma atrinkti spalvų kodų. tačiau dėl didelio noro susiradau ir viską pasidariau PCstitch programoje. po beveik tris savaites palinkimo prie siuvinio (beje pirmojo, neskaitant mokyklos oranmentų per darbų pamoką) turiu štai ką:

Labai fainas darbukas. Aš planuoju taip pat išsisiuvinėti vestuvinę foto, tik niekaip neišsirenku kurią. doh.gif

QUOTE(ruci @ 2009 02 18, 09:55)

Fainutė plunksna. bigsmile.gif

Na štai mano darbelis: įmesiu kelias foto. Dar beliko įrėminti. ax.gif
http://img5.imagesha...cture001ah9.jpg
http://img403.images...cture002up5.jpg
Atsakyti
ax.gif pagaliau atsiėmiau laimėta rinkinuką
reiks pirma karta pamėgint siuvinėt ant plastikinės kanvos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 18, 01:22)
Soie de Paris Blanc yra  baltas šilkinis. Aš vietoj jo ėmiau Madeiros viskozinį baltą.

Ačiū 4u.gif Pasinaudosiu tavo patirtimi
Atsakyti
Ruci
visi tavo darbeliai subtilus, malonu ziureti ir, kaip cia pasakius, uzkreciantys tongue.gif norisi paciai kazka tokio daryti. tada is spintos traukiu savo didziuli sampler'i ir atsiradus laisvai minuteliai kryziavoju smile.gif
prasom dazniau rodytis, gal ir savaji greiciau pribaigsiu biggrin.gif

Dzeine
o koki konkursa laimejai ? kas is to paveikslelio ant plastikines kanvos gausis? g.gif
Atsakyti