Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 17, 16:31)
Aga, aciu smile.gif O siaip ir ta [img] irgi reikia trinti?

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Teks taip ir padaryti smile.gif thumbup.gif
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 17, 17:34)
lek pirkti siulo, ir baik darbeli  thumbup.gif

Papildyta:
Aciu, Džeine, kita karta pameginsiu smile.gif
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 17, 18:35)

Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2009 02 17, 17:52)
Na, nejaugi niekas negali man padeti? Nezinau kaip ta nuotraukyte man dabar ideti i tuos remelius.

Man atrodo, kad jei iskirptum kaip voka, snapukus atsiutum, kad neirtu, ilenktum i vidu ir priklijuotum klijais medziagai ar dvipuse lipnia juosta, gautusi plysiukas nuotraukelei 4u.gif tada ant pagrindo prilipdai nuotraukele, kad neslidinetu, ir uzdedi remeli bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 02 17, 18:09)
Aciu, Džeine, kita karta pameginsiu smile.gif

galiu dar vieną pastebėjimą prie to pačio? ax.gif kai cituoji, rašyk savo komentarą geriau po citata, taip lengviau susigaudyt, kas čia prie ko biggrin.gif
Atsakyti
[quote=lizarde,2009 02 17, 20:18]
Man atrodo, kad jei iskirptum kaip voka, snapukus atsiutum, kad neirtu, ilenktum i vidu ir priklijuotum klijais medziagai ar dvipuse lipnia juosta, gautusi plysiukas nuotraukelei 4u.gif tada ant pagrindo prilipdai nuotraukele, kad neslidinetu, ir uzdedi remeli bigsmile.gif
[
Bet vistiek man atrodo labai sudetinga... blush2.gif
Mama pasiule iskirpt pagal krastelius, nu nevisai pagal juos - biski palikt. Ir paskui ispasyt medziagos siulelius - nuotraukyte gautusi ispasytu siulu remelyje. Galvoju gal ir graziai visai atrodytu...? g.gif
Atsakyti
Na, aš pagaliau įrėminau RP dizainą, tik nuotraukos nesigavo sad.gif [nuotrauka pasididina]:
user posted image
Atsakyti
labas kryziavotojos 4u.gif
jau kiek darbu uzderejo thumbup.gif

Labai grazios knygutes thumbup.gif
drakonas nuotaikingas thumbup.gif

visi kiti darbai irgi thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 16, 17:01)
Rodau naują savo dovanėlę, kadangi su pirma gavosi kliurka, tai šią pati išsirinko  biggrin.gif Niekad nebučiau atspėjusi

doh.gif cia del mergaites pasirinkimo, ne del atlikimo mirksiukas.gif
as pirma buciau emus blush2.gif

QUOTE(ruci @ 2009 02 17, 18:47)
Na, aš pagaliau įrėminau RP dizainą, tik nuotraukos nesigavo sad.gif

labai graziai apiforminta wub.gif

as antra vakara is eiles negaliu paimti adatos su siuviniu doh.gif mano kasakai pasiilgo per savaitgali, tai nuo ranku nenulipa... o siulai tai geriausi draugai doh.gif ir dabar su viena ranka rasau doh.gif

sorry, uz off topic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 16, 19:09)
Bronzine-moteris.Cia-gal-geresne-schema
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=107602

gaila, bet ir čia neryškiai matosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2009 02 17, 18:47)

Bet vistiek man atrodo labai sudetinga... blush2.gif
Mama pasiule iskirpt pagal krastelius, nu nevisai pagal juos - biski palikt. Ir paskui ispasyt medziagos siulelius - nuotraukyte gautusi ispasytu siulu remelyje. Galvoju gal ir graziai visai atrodytu...? g.gif

jei teisingai pamenu, šią metriką reikėjo siuvinėti ant plastikinės kanvos, tada lengvai langiukas būtu išsikirpęs. O pasiūlyti galiu šį variantą, kampukus ( trikampiukus) su siūlu išsiuvinėti, kaip čia
user posted image

ruci liuks rėmukas 4u.gif
Atsakyti
ruci, labai kruopštus ir tvarkingas darbelis good.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 02 17, 19:16)
čia paprasčiausiai yra nuskanuotas rinkinys, o ten siūlų numeriukų niekas nerašo, kad nenukopintum  mirksiukas.gif šiaip dažnai būna galima rasti jų atitikmenis, kas nors būna pasistengęs rasti tas pačias spalvas  4u.gif

Mat kaip čia viskas įdomiai. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 17, 17:06)
gal žinote koki čia siūlų kodukai?

Aš turiu šitą schemą su visais kodais (DMC), jei reikia, galiu perrašyti kas ką atitinka ten g.gif
Atsakyti