Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Siuvinėjam, rodom savo darbelius toliau bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 vasario 2009 - 15:17
QUOTE(mime @ 2009 02 15, 10:44)
artėja jubiliejus, tai sakau atviruką ir aš šiokį tokį padarysiu, laukiu jūsų įvertinimų, ar galima dovanoti g.gif ar dar kažko trūksta ax.gif

Ideja-grazi-bet-i-akis-krenta-nelygus-ireminimas g.gif

Atsiprasau,kad-taip-rasau,suliejau-klaviatura-arbata-tai-puse-klavisu-nesispaudzia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2009 02 15, 14:03)
Tiek tai ir aš suprantu...Parsisiunčiau ją, bet neatidarau, tiesiog gal reikia kokios nors programos?  g.gif

parsisiunčia rar failiukas. jį išpakuoji ir ten dažniausiai Pattern maker viewer formatas būna. Programą nemokai gali parsisiųsti iš čia ir viskas turėtų atsidaryti.
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 02 15, 10:44)
sugalvojau ir aš vieną tokį  ax.gif artėja jubiliejus, tai sakau atviruką ir aš šiokį tokį padarysiu, laukiu jūsų įvertinimų, ar galima dovanoti g.gif ar dar kažko trūksta ax.gif
user posted image

aš nedovanočiau. Nes matos, kad kanva nelygiai ištempta, guzai kažkokie g.gif ir šiaip, pagalvokit, kur tokį kabint, ar išvis galima kabint? smile.gif
Atsakyti
pasirodau ir as savo pasipuosusia varna, nors siuvineta gal pries metus, bet tik dabar pribrendo "reminimo" ideja. nors dar liko juosteles nusipirkt ir prikabint
user posted image
nors biski perdaug pakeliau i virsu, bet sugalvosiu kuom uzmaskuot si "trukuma"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 15 vasario 2009 - 18:16
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 15, 17:09)
aš nedovanočiau. Nes matos, kad kanva nelygiai ištempta, guzai kažkokie  g.gif ir šiaip, pagalvokit, kur tokį kabint, ar išvis galima kabint? smile.gif

tiesa sakant tai dar negalutinis darbas, nelygintas blush2.gif
Atsakyti
mergaites gal turit schemą bronzines moters, gulinčios.... labai reiktų

naaringiux išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 02 15, 18:48)
mergaites gal turit schemą bronzines moters, gulinčios.... labai reiktų

Cia
http://picasaweb.goo...ronzineMoteris#
Atsakyti
rugsėjė thumbup.gif tavo varnikė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

kaip cia greitai viskas vyksta smile.gif registruojuos naujuos namuciuos cool.gif

man labai tas Titanikas patiko is praeitos temos wub.gif Labai grazus smile.gif

O povas tai irgi labai super wub.gif i ji ziurint visada norisi nusisypsoti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapnu_salis: 15 vasario 2009 - 19:45
Na ir aš pas jus į naują temelę prisiduodu. Gražūs darbeliai. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 02 15, 19:14)
pasirodau ir as savo pasipuosusia varna <...>

biggrin.gif Čia gi išdidus povas, o ne varna cool.gif Linksmas tas paukštis išties thumbup.gif

Mime - gal tu vis dėlto nedovanok to darbelio. Jis išties labai primityvus. Vien užrašas yra turbūt ne tai, ką norėtųsi kabinti ant sienos... Tik nesupyk 4u.gif Ir, beje, kodėl tu į rėmą dedi nelygintą darbą? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 15 vasario 2009 - 21:15