Siuvinėjam, rodom savo darbelius toliau
QUOTE(mime @ 2009 02 15, 10:44)
artėja jubiliejus, tai sakau atviruką ir aš šiokį tokį padarysiu, laukiu jūsų įvertinimų, ar galima dovanoti ar dar kažko trūksta
Ideja-grazi-bet-i-akis-krenta-nelygus-ireminimas
Atsiprasau,kad-taip-rasau,suliejau-klaviatura-arbata-tai-puse-klavisu-nesispaudzia
QUOTE(Jolcė @ 2009 02 15, 14:03)
Tiek tai ir aš suprantu...Parsisiunčiau ją, bet neatidarau, tiesiog gal reikia kokios nors programos?
parsisiunčia rar failiukas. jį išpakuoji ir ten dažniausiai Pattern maker viewer formatas būna. Programą nemokai gali parsisiųsti iš čia ir viskas turėtų atsidaryti.
QUOTE(mime @ 2009 02 15, 10:44)
sugalvojau ir aš vieną tokį artėja jubiliejus, tai sakau atviruką ir aš šiokį tokį padarysiu, laukiu jūsų įvertinimų, ar galima dovanoti ar dar kažko trūksta
aš nedovanočiau. Nes matos, kad kanva nelygiai ištempta, guzai kažkokie ir šiaip, pagalvokit, kur tokį kabint, ar išvis galima kabint?
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 15, 17:09)
aš nedovanočiau. Nes matos, kad kanva nelygiai ištempta, guzai kažkokie ir šiaip, pagalvokit, kur tokį kabint, ar išvis galima kabint?
tiesa sakant tai dar negalutinis darbas, nelygintas
mergaites gal turit schemą bronzines moters, gulinčios.... labai reiktų
naaringiux išsiunčiau
naaringiux išsiunčiau
rugsėjė tavo varnikė
Sveikos merginos,
kaip cia greitai viskas vyksta registruojuos naujuos namuciuos
man labai tas Titanikas patiko is praeitos temos Labai grazus
O povas tai irgi labai super i ji ziurint visada norisi nusisypsoti
kaip cia greitai viskas vyksta registruojuos naujuos namuciuos
man labai tas Titanikas patiko is praeitos temos Labai grazus
O povas tai irgi labai super i ji ziurint visada norisi nusisypsoti
Na ir aš pas jus į naują temelę prisiduodu. Gražūs darbeliai.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 02 15, 19:14)
pasirodau ir as savo pasipuosusia varna <...>
Čia gi išdidus povas, o ne varna Linksmas tas paukštis išties
Mime - gal tu vis dėlto nedovanok to darbelio. Jis išties labai primityvus. Vien užrašas yra turbūt ne tai, ką norėtųsi kabinti ant sienos... Tik nesupyk Ir, beje, kodėl tu į rėmą dedi nelygintą darbą?