Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie loterijas?

QUOTE(Fainulka1 @ 2009 05 09, 22:18)
Daugiausiai esu islosusi 4lt, vyras 11 lt is Teleloto, bet kai mano drauge papasakojo, kad jos pazystama laimejo kvietima i Teleloto, sudalyvavo ir ta laida tik po 3 savaiciu parode tai daugiau nebeperku...netikiu tokiomis loterijomis...cia jau viskas apskaiciuota kas laimes...  g.gif

Na kai mes laimejom pakvietima ta pacia diena rode laida g.gif
Atsakyti
Perku kai nėr ką veikti sekmadienio vakarais hihihi.gif O taip tai esam plazminį TV laimėję - nereikėjo, tai į kaimą išvežėm. Ir nedideles pinigų sumas - 2, 4, 10 lt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Poema @ 2009 05 10, 18:04)
Na kai mes laimejom pakvietima ta pacia diena rode laida g.gif

g.gif
Atsakyti
nu mes irgi buvom islose pakvietimus kelis i teleloto ryte nufilmuodavo vakare rodydavo g.gif kazkaip idomei ten jum kad po triju savaiciu cia man atrodo sugedes telefonas gavosi ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Man būrėja prieš 5 metus pasakė, kad pinigų nelaimėsiu jokiose loterijose, o užsidirbsiu savo darbu,bet vistiek karts nuo karto... gal į metus penkis kartus pirkau... deja, būrėjos pranašystės pildosi biggrin.gif Tik paskutiniu metu kažko į el. paštą ėmė ateiti laiškai su įvairiais (milijoniniais doh.gif ) laimėjimais, tokie sakyčiau pakankamai rimti iš pirmo žvilgsnio. Tai iš tiesų laimėjau... Minutę begalinės laimės, kad aš turtinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padukele* @ 2009 05 10, 19:39)
nu mes irgi buvom islose pakvietimus kelis i teleloto ryte nufilmuodavo vakare rodydavo g.gif kazkaip idomei ten jum kad po triju savaiciu cia man atrodo sugedes telefonas  gavosi ax.gif  tongue.gif

Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
verysad.gif O aš perku ir pirksiu TELE LOTO bilietus,negaliu sustot doh.gif ,a vdrug blush2.gif ,tik smagu,kai laimi neturtingi žmogiukai pinigų ar automobilį,o ne kai ateina į studiją toks visas pasipūtęs,alia verslininkas doh.gif .Esu laimėjus pakvietimą į kažkada buvusį žaidimą SEKMADIENIO loto,tai nuėjau atsiimt 100 lt.,tai nedavė pardavėja,sako važiuok į studiją,nes ten dažnai pirkdavau bilietus,tai važiavau doh.gif ir sukau ratą ir laimėjau kompą thumbup.gif ,bet kai jau buvau užsirašius važiuot,tai paskaičiau choroskopą,kad nusimato laimėjimas blink.gif ,kartais pildosi pasirodo ir choroskopai g.gif
Atsakyti
Manau, kad loterijos yra pinigų plovimas ir tiek.
Kelis kart pirkau bilietus, bet nieko nelaimėdavau. biggrin.gif
Atsakyti
Laimejau 150Lt internetineje olifejos loterijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 05 10, 19:04)
O aš perku ir pirksiu TELE LOTO bilietus,negaliu sustot doh.gif ,a vdrug blush2.gif

pirkom ir mes du metus , didžiausias laimėjimas 15lt ir u kartus po 3 -6lt žmetem šį reikalą , gaila pinigų.
Atsakyti
Pinigų švaistymas manau doh.gif
Atsakyti
loterijos manes nedomina. Galimybes vistis minimalios, po vieno bandymo galvoji kad gal kitas bus sekmingas ar dar kitas.. g.gif pinigus geriau uzsidirbti.
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2009 05 11, 12:03)
Pinigų švaistymas manau  doh.gif

Na taip ir yra doh.gif
Atsakyti