tai lyg saulegrazos-imi griauzti ir sustot nebegali..
neperku as ju
Šiaip tai galvoju, kad tai pinigų išmetimas į balą, bet dažnokai nusiperkam su mintim: "o gal kada pasiseks ..."
džiaugiuosi,kai kiti laimi,tačiau pačiai nėra tekę laimėti,o ir neperku loterijos bilietukų
Esu kazkada teleloto apie 50Lt laimejusi (kampai+isitrizaines buvo), atsimenu, tada mociute pareiske, kad turiu dabar visiems nupirkti po teleloto bilieta, t.y. savo tevams, mamos tevams ir sau. Praradau 10Lt nes nupirkti bilietai nieko nelaimejo. Apskritai, mano mamos tevai labai pamise del loteriju, daznai kaledoms nuperka dovanu - po kokius 5 trinamus bilietus kiekvienam. Iki siol is tokiu dovanotu bilietu didziausias laimikis buvo gal 2Lt... Atsimenu, 18 gimtadieniui gavau 18 bilietu, ne vienas nelaimejo
O pati karta nusipirkusi arbatos nusiunciau sms ir laimejau grazia medine deze, arbatos pakeliu prigrusta. Patiko tas laimejimas
Kai buvau vaikas, laimejau pakvietima i "Telelego", buvo kazkada tokia laida. Laimejau ten didziuli lego konstruktoriu, per telika rode, tai visa klase man pavydejo
O pati karta nusipirkusi arbatos nusiunciau sms ir laimejau grazia medine deze, arbatos pakeliu prigrusta. Patiko tas laimejimas
Kai buvau vaikas, laimejau pakvietima i "Telelego", buvo kazkada tokia laida. Laimejau ten didziuli lego konstruktoriu, per telika rode, tai visa klase man pavydejo
as karts nuo karto nusperku teleleto, bet seip nesu nieko vertingo laimejus
nieko gyvenime nesu laimejusi bet vis nusiperku teleloto
Kartais nusiperku koki bilieteli (viltis durniu motina ), bet "pasinesusi" nesu .
Aš esu laimėjusi,lb nemažą sumą teleloto,ir po to laimėjimo,daugiau neperku...nes toks atsitikimas būna tik kartą gyvenime
perku ir perku o kaip nieko taip nieko bet ir tolaiu pirksiu
Kažkam pasiseka