Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie loterijas?

nesiseka man tose loterijose,bet kartais nugali azartas ir vėl nusiperku kokį bilietą smile.gif
Atsakyti
nelaimiu loterijose nieko ,gal vienakar buvau laimejus
bet vistiek nusiperku kartais blush2.gif
Atsakyti
Kai kuriems tikrai sekasi, tik ne man tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2009 03 18, 19:53)
nelaimiu loterijose nieko ,gal vienakar buvau laimejus
bet vistiek nusiperku kartais blush2.gif

ir as taip pat smile.gif
Atsakyti
Gal todel ir nesiseka man loterijoi , kad biletelius neperku ! lotuliukas.gif kazkaip netikiu
Atsakyti
Teleloto daugiausia laimėjau 24 litus o daugiau niekur
Atsakyti
Nesiseka tose loterijose ir man, nors ir bilietų seniai jau kada pirkau
Atsakyti
Anksčiau pirkdavau visokius bilietus, o dabar jau nebe. Nusprendžiau, kad užteks būt rėmėja biggrin.gif
Atsakyti
Jau simta metu nesu pirkusi jokio loterijos bilieto. Paprasciausiai netikiu, kad galima islosti kazka gero. O mano mociute kiekviena miela savaite perka bent po viena teleloto bilieta. Intensyviai tiki, kad butinai kada nors islos kazka. Aisku, taip tesiasi jau nuo pat zaidimo pradzios, o kaip neislosia, taip neislosia. Maksimum kokius gal 20 Lt. yra laimejus doh.gif Sako "O gal as jums, vaikai, buta islosiu...". Nu ir negali pykt doh.gif Tik vat turbut uz tuos pinigelius, kuriuos jau isleido visiems bilietams, jei butu taupius, jau galetu puse buto nupirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei loterijose būtų daug laiminčių, loterija bankrotuotų ir jos neliktu, apskritai toks verslas išnyktų tongue.gif
Atsakyti
Nesiseka ir man loterijose, labai retai nusiperku kokį bilietuką, bet deja schmoll.gif Nesu iš tų laimingųjų, kuriems sekasi ax.gif
Atsakyti
o as tai pirkdavau tuos po lituka lotuliukas.gif ir esu laimejus viena kart 40lt, kita kart 20lt ir daug kartu po 5 ir 1lt lotuliukas.gif
Atsakyti