Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie loterijas?

labai retai losiu, manau cia laimes dalykas, kas nelos ir nelaimes biggrin.gif
Atsakyti
Man tai patinka zaisti. Esu gana azartiska.
Kazkada teleloto pora tukstanciu laimejau. Neseniai vyro brolis laimejo kvietima i teleloto, o ten virs 8 tukst. laimejo smile.gif
Atsakyti
Kaip saunu,kad yra laiminciu. 4u.gif Tikiu,kad kada nors ir as galesiu pasakyt,kad laimejau loterijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AJ. @ 2009 03 08, 23:37)
Kaip saunu,kad yra laiminciu. 4u.gif  Tikiu,kad kada nors ir as galesiu pasakyt,kad laimejau loterijoje biggrin.gif

drinks_cheers.gif na,kol kas man su loterijom nesiseka,daugiausia laimėjus gal 24lt rolleyes.gif
Atsakyti
na sunkiai tiketina, kad bus ...bet viltis , kaipo sako liaudis, mirsta paskutine smile.gif
Atsakyti
ir aš labai skeptiškai žiūriu į visokias loterijas, bet šiandien ryte atėjo bendradarbis ir tikrinosi teleloto bilietą internetu, ir laimėjo dulkių siurblį su vandens filtru thumbup.gif na kai matai tikius sekmės pavyzdžius tai ir kyla noras pačiai žaisti, šiandien nusipirksiu teleleto ir aš blush2.gif
Atsakyti
as kiek zaidziu niekad nieko neislosiu ,pinigai kaip i bala verysad.gif
o kaskam aisku pasiseka
Atsakyti
Manau geras dalykas,pramoga...
Atsakyti
Kartais kaip menulis is giedro dangaus gal ir nusiperku bilieteli. BET:
Tikimybe laimeti loterijoje padideja-nusipirkus loterijos bilieta. lotuliukas.gif
Tikiuosi supratot ka turiu omeny?!
Atsakyti
mulkinimas žmonių. įsivaizduokit, iš dviejų milijonų žaidėjų tik vienas laimi aukso puodą. keturiasdešimt laimi automobilius. didesnė tikimybė po du litus dedant sutaupyt mašiniukui, nei jį laimėt.
Atsakyti
neturiu laimės loterijose, tai ir nelošiu
Atsakyti
Aš irgi nelošiu, nors kaip priedą prie dovanos bilietų esu dovanojus. Dovana artimiesiems, už kuriuos labai džiaugčiausi, jei laimėtų smile.gif
Atsakyti