Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie loterijas?

Kas liecia loterijas ir panasius dalykus, tai manes visiskai netraukia. Esu neazartiskas zmogus. Nevilioja manes kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaPerla22: 24 vasario 2009 - 20:26
Nedalyvauju jokiose loterijose
Atsakyti
QUOTE(Danielitaa @ 2009 02 24, 19:33)
as tai perku kart  nuo karto,buna laimiu bet smulkmenas  ax.gif  praeita karta 2lt Tele loto. bet tikrinu tai internete,neturiu kantrybes sedeti prie teliko ,dar TAIP ir NE perku kartais jei pinigo nepagailiu,buvau 17lt laimejus
Papildyta:

tai tau sekasi loterijose  smile.gif bandyk ir toliau gal milijona kada laimesi,pasidalinsi  thumb_yello.gif

Tai kad čia per visą gyvenimėlį, ne taip ir daug smile.gif
Būtinai pasidalinsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir as milijona noriu laimeti biggrin.gif Nors siaip ir masinos uztektu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai tik žmonių mulkinimas šansai 1 prieš 1000000 wink.gif
Atsakyti
Niekada nelaimiu, didziausias laimejimas 10 lt, dabar uzpikau ir nezaidziu smile.gif
Atsakyti
as tai niekada nieko nelaimejau smile.gif bet turiu pazystama kuris teleloto masyna laimejo g.gif
Atsakyti
Kai užplaukia kartais tai ir nusiperku kokį bilietą. Šiaip nelabai man sekasi žaist. Kažkada 25 lt laimėjau biggrin.gif bet taip didelių vilčių praturėt, pvz. kaip iš Teleloto, nededu ir visai nesitikiu. Visi tie Teleloto kaip pinigų švaistymas, šansai laimėt nerealūs...
Atsakyti
labai retai nusiperku koki viena kta bilieta,bet vistiek zinau kad nelaimesiu, vyras dazniau perka,bet su laimejimais tai tikrai ne kas
Atsakyti
Yra toks anekdotas.

Dieve, kodel tu tam zmogui neleidi laimeti loterijoje?
O todel, kad jis bilietu loterijos neperka! smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Nesu azartiska, del to niekad niekur ir nedalyvauju biggrin.gif
Atsakyti
Nuo nuotaikos priklauso buna kad sudalyvauju daug kur, sekasi kaip kada, sakyciau labaiu kai maziausiai to tikiuosiu. Esu laimejusi is teleloto ir gan daznai bet tai nebuvo dideles sumos. Dar ir is nutrinamu bilietuku buvo pasiseke kai seip nusipirke ir nieko nesitiki biggrin.gif
Atsakyti