Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie loterijas?

Pas mane darbe: jau 2 bendrodarbei laimejo masinas Teleloto.Viena pardave,dave tik 45% masinos kainos.O vyrukas sau paliko.
Atsakyti
Teleloto tai daugiausiai laimejau istrizaines unsure.gif , nors pazistu net du zmones, kurie masinas islose, veliau pigiau perpardave, nes pinigeliu labiau reikejo bigsmile.gif .
Atsakyti
nezaidziu loterijose
Atsakyti
nezaidziu, mano nuomone veltui ledziami pinigai
Atsakyti
Šiaip man nepatinka loterijos. Juk laimėjimai tikrai nėra didesni už pelną, kurį susirenka iš perkačiųjų bilietus, taigi logiškai pamąsčius - neapsimoka!
Atsakyti
Piniginių prizų dar vaikystėj esu daug laimėjus (iki 50lt).
Esam TELELOTO pakvietimą į studiją laimėję, tai mama suko ratą ir išsuko kompą ax.gif Dabar namie trys kompai ax.gif
Paskui visokie lošimai "Luna parke", esu išlošus didžiulę beždžionę wub.gif Paskui kur traukti reikia - du žaisliukus. Dar kai vaikas buvau esu metus žiedą tokį ir laimėjau beždžionę. Teko Anglijoje lošt kažkokį tai iš pirmo bilieto laimėjau 5 svarus biggrin.gif Daugiau neprisimenu cool.gif
Atsakyti
deja, yra taip, kad kiek nusipirkdavau, tiek nelaimedavau, taigi loterijose nedalyvauju..
Atsakyti
kartais nusiperku kokį bilietuką, bet dažniausiai nieko nelaimiu schmoll.gif nesiseka man loterijoje
Atsakyti
As gan azartiska...
Kiekviena sav nusiperku 1na teleloto, bet nieko gero dar nelaimejau...
Dar buna, kad uzeina ir nusiperku ta... su mikutavicium.. nebepamenu kaip ten vadinasi ax.gif
O siaip esu loterijoje laimejusi savaitgali druskininkuose dviems ir 50% nuolaida kelionei i tailanda 4u.gif
Atsakyti
nusiperku ,bet laimet nieko gero nelaimiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 02 20, 16:27)
Šiaip man nepatinka loterijos. Juk laimėjimai tikrai nėra didesni už pelną, kurį susirenka iš perkačiųjų bilietus, taigi logiškai pamąsčius - neapsimoka!

taip tikrai neapsimoka
Atsakyti
QUOTE(Srx @ 2009 02 24, 11:05)
As gan azartiska...
Kiekviena sav nusiperku 1na teleloto, bet nieko gero dar nelaimejau...
Dar buna, kad uzeina ir nusiperku ta... su mikutavicium.. nebepamenu kaip ten vadinasi  ax.gif
O siaip esu loterijoje laimejusi savaitgali druskininkuose dviems ir 50% nuolaida kelionei i tailanda  4u.gif

1-as bilietas tai čia nieko biggrin.gif Čia ne azartiškumas. Azartiškumas kaip perka daug.
Atsakyti
as tai perku kart nuo karto,buna laimiu bet smulkmenas ax.gif praeita karta 2lt Tele loto. bet tikrinu tai internete,neturiu kantrybes sedeti prie teliko ,dar TAIP ir NE perku kartais jei pinigo nepagailiu,buvau 17lt laimejus
Papildyta:
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 24, 03:48)
Piniginių prizų dar vaikystėj esu daug laimėjus (iki 50lt).
Esam TELELOTO pakvietimą į studiją laimėję, tai mama suko ratą ir išsuko kompą  ax.gif Dabar namie trys kompai  ax.gif
Paskui visokie lošimai "Luna parke", esu išlošus didžiulę beždžionę  wub.gif Paskui kur traukti reikia - du žaisliukus. Dar kai vaikas buvau esu metus žiedą tokį ir laimėjau beždžionę. Teko Anglijoje lošt kažkokį tai iš pirmo bilieto laimėjau 5 svarus biggrin.gif Daugiau neprisimenu  cool.gif

tai tau sekasi loterijose smile.gif bandyk ir toliau gal milijona kada laimesi,pasidalinsi thumb_yello.gif
Atsakyti