Teleloto tai daugiausiai laimejau istrizaines , nors pazistu net du zmones, kurie masinas islose, veliau pigiau perpardave, nes pinigeliu labiau reikejo .
nezaidziu loterijose
Šiaip man nepatinka loterijos. Juk laimėjimai tikrai nėra didesni už pelną, kurį susirenka iš perkačiųjų bilietus, taigi logiškai pamąsčius - neapsimoka!
Piniginių prizų dar vaikystėj esu daug laimėjus (iki 50lt).
Esam TELELOTO pakvietimą į studiją laimėję, tai mama suko ratą ir išsuko kompą Dabar namie trys kompai
Paskui visokie lošimai "Luna parke", esu išlošus didžiulę beždžionę Paskui kur traukti reikia - du žaisliukus. Dar kai vaikas buvau esu metus žiedą tokį ir laimėjau beždžionę. Teko Anglijoje lošt kažkokį tai iš pirmo bilieto laimėjau 5 svarus Daugiau neprisimenu
Esam TELELOTO pakvietimą į studiją laimėję, tai mama suko ratą ir išsuko kompą Dabar namie trys kompai
Paskui visokie lošimai "Luna parke", esu išlošus didžiulę beždžionę Paskui kur traukti reikia - du žaisliukus. Dar kai vaikas buvau esu metus žiedą tokį ir laimėjau beždžionę. Teko Anglijoje lošt kažkokį tai iš pirmo bilieto laimėjau 5 svarus Daugiau neprisimenu
deja, yra taip, kad kiek nusipirkdavau, tiek nelaimedavau, taigi loterijose nedalyvauju..
kartais nusiperku kokį bilietuką, bet dažniausiai nieko nelaimiu nesiseka man loterijoje
As gan azartiska...
Kiekviena sav nusiperku 1na teleloto, bet nieko gero dar nelaimejau...
Dar buna, kad uzeina ir nusiperku ta... su mikutavicium.. nebepamenu kaip ten vadinasi
O siaip esu loterijoje laimejusi savaitgali druskininkuose dviems ir 50% nuolaida kelionei i tailanda
Dar buna, kad uzeina ir nusiperku ta... su mikutavicium.. nebepamenu kaip ten vadinasi
O siaip esu loterijoje laimejusi savaitgali druskininkuose dviems ir 50% nuolaida kelionei i tailanda
nusiperku ,bet laimet nieko gero nelaimiu
Papildyta:
taip tikrai neapsimoka
Papildyta:
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 02 20, 16:27)
Šiaip man nepatinka loterijos. Juk laimėjimai tikrai nėra didesni už pelną, kurį susirenka iš perkačiųjų bilietus, taigi logiškai pamąsčius - neapsimoka!
taip tikrai neapsimoka
QUOTE(Srx @ 2009 02 24, 11:05)
As gan azartiska...
1-as bilietas tai čia nieko Čia ne azartiškumas. Azartiškumas kaip perka daug.
as tai perku kart nuo karto,buna laimiu bet smulkmenas praeita karta 2lt Tele loto. bet tikrinu tai internete,neturiu kantrybes sedeti prie teliko ,dar TAIP ir NE perku kartais jei pinigo nepagailiu,buvau 17lt laimejus
Papildyta:
tai tau sekasi loterijose bandyk ir toliau gal milijona kada laimesi,pasidalinsi
Papildyta:
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 24, 03:48)
Piniginių prizų dar vaikystėj esu daug laimėjus (iki 50lt).
tai tau sekasi loterijose bandyk ir toliau gal milijona kada laimesi,pasidalinsi