Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie loterijas?

aš tai dalyvauju įvairiuose loterijose,kur nereik nieko mokėt,bet užpildyt klausimyną ir pan smile.gif Esu laimėjus porą kartų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2009 02 16, 14:13)
Wow  bigsmile.gif sveikinu  drinks_cheers.gif ar nesiule pinigu?

Siūlė, bet dešimčia tūkstančių mažiau, nei automobilio kaina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 02 16, 15:26)
Siūlė, bet dešimčia tūkstančių mažiau, nei automobilio kaina wink.gif

o zulikai nereketavo?
Atsakyti
Dalyvauju daugely loterijų bigsmile.gif , bet... esu laimėjusi vos po kelis litus ir nieko daugiau verysad.gif . Tad guodžiu save, kad kam loterijoje nesiseka, tam meilėje sekasi bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
nedaznai nusiperku teleloto, loterija netikiu, bet kartais pabandau, kad dar karta isitikinciau, kad nesiseka man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2009 02 16, 12:10)
ar pazystate kas nors ka nors kas laimejo koki automobili ar dar koki gera priza

mano buvusi klasioke laimejo automobili,mamos brolis i studija vaziavo.as kiekviena sekmadieni turiu po 1-2bilietukus ax.gif bet daugiausia esu islosusi kokia 20lt lotuliukas.gif nors kazkada bureja sake kad losciau loterijose,nes tikrai islosiu bigsmile.gif tik vat vis niekaip nepagaunu to laimingo bilietelio doh.gif
VILTIS-DURNIU MOTINA,O TELELOTO-TEVAS lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nezaidziu schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mano mama paskaiciavo, kad ant loteriju isleido apie 1000 litu, bet laimejimai buvo tik po kelis litus daugiausia, uz kuriuos vel pirkdavo bilietus. finale vistiek minusas. uztat ir netikiu ,kad tose mokamose verta pinigus leist. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 02 16, 20:49)
nezaidziu  schmoll.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Anksčiau pirkdavau teleloto, bet jokio laimėjimo nebuvo schmoll.gif Dabar neperku ir nedalyvauju.
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2009 02 15, 16:19)
norejau paklausti ka manote apie loterijas, ar kas nors ka nors laimejot? 

loterijoje galima sukomėti visus mokesčius, jeigu ko nesumokėjote.. rolleyes.gif

yra pasisekę vienoj.. laimėjau atranką "West in Space" programoj... Skridom keturiese nuo Lietuvos į Briuselį, vežė kažkur į tipo kosmonautų stovyklą. Na buvo smagu.. buvom ten gal 5 dienas, nepamenu jau.. po to į Maskvą skrido toks Ignas iš Vilniaus rolleyes.gif matė jis tikrus kosmonautus.. na man užteko ir to, kad praėjau kosmonautų sveikatos testą.
Tik tiesą sakant, kai pildžiau atrankos anketą, tai tikėjaus praeiti.. stipri nuojauta buvo...

o kitose loterijose.. kartais teleloto perku, bet daugiau kaip 4 - 6 litų nesu "laimėjus".. o kokiose atrankose daugiau nedalyvauju, nes ... dar galiu ir patekti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 02 20, 13:11)
loterijoje galima sukomėti visus mokesčius, jeigu ko nesumokėjote..  rolleyes.gif

yra pasisekę vienoj.. laimėjau atranką "West in Space" programoj... Skridom keturiese nuo Lietuvos į Briuselį, vežė kažkur į tipo kosmonautų stovyklą. Na buvo smagu.. buvom ten gal 5 dienas, nepamenu jau.. po to į Maskvą skrido toks Ignas iš Vilniaus  rolleyes.gif  matė jis tikrus kosmonautus.. na man užteko ir to, kad praėjau kosmonautų sveikatos testą.
Tik tiesą sakant, kai pildžiau atrankos anketą, tai tikėjaus praeiti.. stipri nuojauta buvo...

o kitose loterijose.. kartais teleloto perku, bet daugiau kaip 4 - 6 litų nesu "laimėjus".. o kokiose atrankose daugiau nedalyvauju, nes ... dar galiu ir patekti  laugh.gif

...kad ir atranka ne loterija, bet vistiek smagu, nes ir ten tik keliems pasiseka, o loterijai išleisti keli litai juk iš jų ir susideda visi laimimi prizai juk negaila dėl kitų lotuliukas.gif
...gal kada ir pačiam kiti laimėjimą sukraus tongue.gif
Atsakyti