as irgi manau,kad vieniems sekasi loterijose,kitiems tai nelemta.pati esu kelis kartus islosus teleloto,bet tik iki 50lt.dabar susigundau,kai buna kokia svente ir daug daiktiniu prizu,bet vistiek nesiseka mano vyras net juokauja,kad nepirks teleloto bilieto ir islos 2lt.
na as netkiu loterijoms. niekada nelosiau ir nelosiu. vieniem lemta kitiems ne. as prie loterijas. cia grynai zmoniu mulkinimas
ar pazystate kas nors ka nors kas laimejo koki automobili ar dar koki gera priza
as nelosiu,nes man tokiuose dalykuose nesiseka bet uztai meileje....
QUOTE(snaige @ 2009 02 16, 11:10)
ar pazystate kas nors ka nors kas laimejo koki automobili ar dar koki gera priza
pazystu, tas zmogus laimejo ir automobili, ir kitokias skalbimo masinas...televizorius, daiktinius prizus...
nes as manau...vienam lemta kitam ne...kam nelemta, tas ir sumeta pinigus tiem, kurie laimi:))))
cia butu tas pats kaip kokia labdaros akcija...tik tuomet konkreciai kazkam dedam pinigus...o cia visi susideda, vienas psiema:)
pati nezaidziu, nes nelabai sekasi. bet pazistu zmoniu kurie yra laimeje, ir nemazai
QUOTE(snaige @ 2009 02 16, 13:10)
taip,musu mazame miestelyje trys seimos yra laimeje automobilius.
QUOTE(snaige @ 2009 02 15, 16:19)
norejau paklausti ka manote apie loterijas, ar kas nors ka nors laimejot?
pabandziau kelis kartus teleloto, nieko nelaimejau ir man kazkaip gaila pasidare leisti pinigus tom loterijom, dabar dar kartais suzaidziu toj nemokamoj loterijoj, vistiek nieko neprarandu, tik cia prizai mazoki http://www.nemokamal...ja.lt/index.php
pabandziau kelis kartus teleloto, nieko nelaimejau ir man kazkaip gaila pasidare leisti pinigus tom loterijom, dabar dar kartais suzaidziu toj nemokamoj loterijoj, vistiek nieko neprarandu, tik cia prizai mazoki http://www.nemokamal...ja.lt/index.php
Nenorekit kelis kartus pazaide jau kazka laimet zmones metu metais losia,nepraleidzia nei vieno sekmadienio(teleloto)ir nieko nelaimi bet daug kas ir laimi vien musu mazam miestely jaukiek yra laimejusiu masinas ir piniginius prizus kaime kur mano tevukai gyvena du zmones laimejo masinas,vienas eme pinigus,o kitas vazineja ta masina,noris ir losti kaimatai kad laimi kazkas is pazystamu as teleloto pernai laimejau per valentinkes zaidima perlu karolius,na kol kas as gal dar per jauna tokiais puostis,bet kai busiu vyresne manau tikrai pravers,grazus perliukai dar esu du kartus laimejus kelione visai seimai i Juodkrante savaitei laiko,reikejo skambint telefonu(zaidimas vyko vienam zurnale),nepatikesit,laimejau 2002 metais birzely(tos atostogos tada buvo ivertintos apie 4000lt.),po metu vel skambinejau ir vel laimejau net zurnalo darbuotojai negalejo patiket ir vel uz dyka varem i Juodkrante i ta pati prabangu viesbuti,tuo metu prezidentas buvo Paksas ir para laiko buvo su seima ten,dar buvo Edita Mildazyte su seima tuometu,na zodziu ten tik turtuoliai gali sau leisti,man visos drauges tada sake''jau geriau butu tuos 4000 lt.tau atidave''aisku mums tada pinigu labai reikejo,nes buvom nusipirke apleista buta,viska kisom i remontus,bet is kitos puses tokiu atostogu niekada nebutumem sau leide pasidovanot,ir geraikad prizas buvo toks ,o ne piniginis.Vienu zodziu,jei nezaisit,tikrai niekada nelaimesit,kazkas juk laimi,tai vykta kiekviena sekmadieni per teleloto
taip
Praėjųsį sekmadienį Teleloto laimėjome Mitsubishi Colt.
Šiandien jis jau stovi mūsų kieme
Ir nereikėjo mokėti jokių mokesčių loterijai, tik susimokėt už automobilio registravimą bei draudimą.
QUOTE(Makalius @ 2009 02 16, 14:04)
Praėjųsį sekmadienį Teleloto laimėjome Mitsubishi Colt.
Ir nereikėjo mokėti jokių mokesčių loterijai, tik susimokėt už automobilio registravimą bei draudimą.
Wow sveikinu ar nesiule pinigu?
Zinau keleta seimu, kurie laimejo vertingus prizus