QUOTE(snaige @ 2009 02 15, 16:19)
norejau paklausti ka manote apie loterijas, ar kas nors ka nors laimejot?
pabandziau kelis kartus teleloto, nieko nelaimejau ir man kazkaip gaila pasidare leisti pinigus tom loterijom, dabar dar kartais suzaidziu toj nemokamoj loterijoj, vistiek nieko neprarandu, tik cia prizai mazoki
http://www.nemokamal...ja.lt/index.php
Nenorekit kelis kartus pazaide jau kazka laimet

zmones metu metais losia,nepraleidzia nei vieno sekmadienio(teleloto)ir nieko nelaimi

bet daug kas ir laimi

vien musu mazam miestely jaukiek yra laimejusiu masinas ir piniginius prizus

kaime kur mano tevukai gyvena du zmones laimejo masinas,vienas eme pinigus,o kitas vazineja ta masina,noris ir losti kaimatai kad laimi kazkas is pazystamu

as teleloto pernai laimejau per valentinkes zaidima perlu karolius,na kol kas as gal dar per jauna tokiais puostis,bet kai busiu vyresne manau tikrai pravers,grazus perliukai

dar esu du kartus laimejus kelione visai seimai i Juodkrante savaitei laiko,reikejo skambint telefonu(zaidimas vyko vienam zurnale),nepatikesit,laimejau 2002 metais birzely(tos atostogos tada buvo ivertintos apie 4000lt.),po metu vel skambinejau ir vel laimejau

net zurnalo darbuotojai negalejo patiket

ir vel uz dyka varem i Juodkrante i ta pati prabangu viesbuti,tuo metu prezidentas buvo Paksas ir para laiko buvo su seima ten,dar buvo Edita Mildazyte su seima tuometu,na zodziu ten tik turtuoliai gali sau leisti,man visos drauges tada sake''jau geriau butu tuos 4000 lt.tau atidave''aisku mums tada pinigu labai reikejo,nes buvom nusipirke apleista buta,viska kisom i remontus,bet is kitos puses tokiu atostogu niekada nebutumem sau leide pasidovanot,ir geraikad prizas buvo toks ,o ne piniginis.Vienu zodziu,jei nezaisit,tikrai niekada nelaimesit,kazkas juk laimi,tai vykta kiekviena sekmadieni per teleloto