Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie loterijas?

Esu laimejus 8000 lt.pris kokius 7- 8 metus.Vis viena kita pirkdavau. O dabar Kaledoms buvom gave gal 8 bilietus. nulis sveiku schmoll.gif Juciu gana, o be to ir labai pabrango g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiska @ 2010 04 23, 20:02)
Nelosiu, loterijose nesiseka, uztat meileje sekas  lotuliukas.gif

Tas pats. drinks_cheers.gif Jau geriau tuos pinigelius kur kitur isleisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 02 15, 17:00)
Mano tėtis sakydavo,nebandysi-nelaimėsi,kiek bandžiau,tiek nelaimėjau,reiškia nelaiminga ir pinigų tokiems dalykams nemėtau bigsmile.gif

Tikimybė laimėti tiesiog labai menka smile.gif
Atsakyti
velnio išmislas devil.gif
Atsakyti
Nuo tada, kai būnant 15 metų liko užbraukti tik 1 skaičių ant Teleloto bilieto iki Aukso puodo laimėjimo, ir dar traukė 12 numerių iki laimėjimo - ir NELAIMĖJAU - va nuo tada nebežaidžiu biggrin.gif
O mano tėvai iki šiol perka įvairius loterijos bilietus - ir nieko nelaimi, išskyrus smulkius laimėjimus tongue.gif
Atsakyti
Tėvai ir seneliai jaudaug metų perka.. nepraranda vilties....
Atsakyti
Pries 5 metus laimejome dzokeri,vikinguose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakora: 25 lapkričio 2017 - 07:37
Niekad nežaidžiu jokiose loterijose.Tikimybė laimėti yra labai maža, gaila išmėtytų pinigų.
Atsakyti

Aš tai visiškai galvoju,kad neverta gaišti laiko, geriau pagavoti kaip uždirbti. Kiek tenka girdėt, sėkmės istorijų iš loterijų ne baisiai daug..

Atsakyti
QUOTE(IngridaJas @ 2018 07 18, 18:11)
<p>Aš tai visiškai galvoju,kad neverta gaišti laiko, geriau pagavoti kaip uždirbti. Kiek tenka girdėt, sėkmės istorijų iš loterijų ne baisiai daug..</p>

plius, kai kurios sekmes istorijos yra is anksto nulemtos. Pati del vienos tokios esu tikra 100 proc., nes ta "laimejusioji" po geru metu pasipasakojo kaip ten jai gavosi "laimeti".
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 07 18, 18:45)
plius, kai kurios sekmes istorijos yra  is anksto nulemtos. Pati del vienos tokios esu tikra 100 proc., nes ta "laimejusioji" po geru metu pasipasakojo kaip ten jai gavosi "laimeti".

ką turi omenyje? tipo, kad tai melas?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 18, 19:22)
ką turi omenyje? tipo, kad tai melas?

nesakau, kad visos. Bet zinau del vienos, kad tikrai melas buvo, kur tipo auto laimejo. Bet cia placiau nerasysiu, jei domina, tai az galiu parasyt.
Atsakyti