Esu laimejus 8000 lt.pris kokius 7- 8 metus.Vis viena kita pirkdavau. O dabar Kaledoms buvom gave gal 8 bilietus. nulis sveiku Juciu gana, o be to ir labai pabrango
QUOTE(Dangiska @ 2010 04 23, 20:02)
Nelosiu, loterijose nesiseka, uztat meileje sekas
Tas pats. Jau geriau tuos pinigelius kur kitur isleisti
QUOTE(Spyglė @ 2009 02 15, 17:00)
Mano tėtis sakydavo,nebandysi-nelaimėsi,kiek bandžiau,tiek nelaimėjau,reiškia nelaiminga ir pinigų tokiems dalykams nemėtau
Tikimybė laimėti tiesiog labai menka
velnio išmislas
Nuo tada, kai būnant 15 metų liko užbraukti tik 1 skaičių ant Teleloto bilieto iki Aukso puodo laimėjimo, ir dar traukė 12 numerių iki laimėjimo - ir NELAIMĖJAU - va nuo tada nebežaidžiu
O mano tėvai iki šiol perka įvairius loterijos bilietus - ir nieko nelaimi, išskyrus smulkius laimėjimus
O mano tėvai iki šiol perka įvairius loterijos bilietus - ir nieko nelaimi, išskyrus smulkius laimėjimus
Pries 5 metus laimejome dzokeri,vikinguose.
Niekad nežaidžiu jokiose loterijose.Tikimybė laimėti yra labai maža, gaila išmėtytų pinigų.
Aš tai visiškai galvoju,kad neverta gaišti laiko, geriau pagavoti kaip uždirbti. Kiek tenka girdėt, sėkmės istorijų iš loterijų ne baisiai daug..
QUOTE(IngridaJas @ 2018 07 18, 18:11)
<p>Aš tai visiškai galvoju,kad neverta gaišti laiko, geriau pagavoti kaip uždirbti. Kiek tenka girdėt, sėkmės istorijų iš loterijų ne baisiai daug..</p>
plius, kai kurios sekmes istorijos yra is anksto nulemtos. Pati del vienos tokios esu tikra 100 proc., nes ta "laimejusioji" po geru metu pasipasakojo kaip ten jai gavosi "laimeti".
QUOTE(Leksa @ 2018 07 18, 18:45)
plius, kai kurios sekmes istorijos yra is anksto nulemtos. Pati del vienos tokios esu tikra 100 proc., nes ta "laimejusioji" po geru metu pasipasakojo kaip ten jai gavosi "laimeti".
ką turi omenyje? tipo, kad tai melas?
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 18, 19:22)
ką turi omenyje? tipo, kad tai melas?
nesakau, kad visos. Bet zinau del vienos, kad tikrai melas buvo, kur tipo auto laimejo. Bet cia placiau nerasysiu, jei domina, tai az galiu parasyt.