Laimejau viena kart ir daug
o daugiau nesiseka
gal tik karta gyvenime lemta laimeti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 03 31, 22:10)
Nu, jau kur geriausiai "sekasi" "losti" tai puodu, anklodziu ir dar visokiu prezentaciju loterijose Siemet, jau turejau pora pakvietimu i BAUER ir praeitu metu pabaigoj pora pakvitimu net nezinau kur, kazkokie indai...BAUER "laimejau" stebuklinga kelione i Turkija, berods, deja, reikia uz kelione susimoketi, bet kiek bandau uzklausti organizatoriu kas ir kaip, per 5 menesius jokio atsakymo dar negvau, taip kad si "laimejima" jau palaidojau...
Na, o piniginese loterijose nesu laimejusi...nors, atleiskite, meluoju, esu laimejusi 4 LT, kuriuos iskeiciau dar i pora nelaimingu TELE LOTO...
Na, o piniginese loterijose nesu laimejusi...nors, atleiskite, meluoju, esu laimejusi 4 LT, kuriuos iskeiciau dar i pora nelaimingu TELE LOTO...
Sveikinu. Aš taip pat buvau laimėjusi kelionę į Turkiją, už kurią reikia pačiai susimokėti. Nepasinaudojau
Nelosiu, loterijose nesiseka, uztat meileje sekas
QUOTE(GeeGee @ 2010 04 22, 23:53)
forever21, man rodos, ne vieną kartą gyvenime, o tuomet, kai labai reikia išloši.. visada save taip paguodžiu, jei nelaimiu, ale "kažkam labiau reikėjo.."
o bandžiau ir aš tą nemokamą loteriją internete - laiko gaišatis
o bandžiau ir aš tą nemokamą loteriją internete - laiko gaišatis
.
man dabar labai reiktu,GeeGee
labai labai
jauciu tureciau laimet,ane?
Nereikalingas pinigų leidimas. Protas sako, kad niekada neišlošiu, bet vistiek perku
Perku, kartais laimiu. Kolkas nieko įspūdingo nepasitaikė. Max kažkada esu laimėjus 170lt
Aš irgi kartais po bilietą nusiperku, esu jau kelis kartus po 10 Eur laimėjusi Daugiau dar nepavyko išlošti. Gal kada nors
Nebeperku. Atsibodo.