vakar 2litus laimėjau
o šeip kartais nusiperku bet va didžiausias laimėjimas 2litai
Vakar laimejau 2 lt -didziausias laimejimas...
o as TELE LOTO laimejau 8000 lt.Kriziniu metu visai neblogai
kartais nusiperku...bet...deje..nors 2k yra buve keistu situaciju.karta nueinu i parduotuve,sakau duokit teleloto.pardaveja sako gal nori turiu viena neseniai ismusta(pirkau paprastoj parduotuvej ne prekybcentry) ji per klaida ji ismuse.sakau nu duok,kad taip siulai...ir ka pirmadieni patikrinu,o ten 15lt.kita karta pirkau 2 bilietus.vaziavau pas drauge i gimtadieni sakau bus priedas prie dovanos.iteikdama dovana padaviau 1 bilietuka,o kita pasilikau.mano pasiliktas buvo laimingas.
QUOTE(Poema @ 2009 05 10, 16:04)
Na kai mes laimejom pakvietima ta pacia diena rode laida
Aš ir esu dalyvavus, tai taip ryte filmavimas, o vakare jau rodė, pamenu dar skubėjom namo, kad spėt pamatyt
Deja tada nieko nelaimėjau, per ilgai laukiau žengt per liniją, o taip norėjau, taip norėjau ir š. sakiau su sekančiu kamuoliuku, va ir nesulaukiau.
o realiai esu laimėjus kelis kart po 12 lt, kažkada 49 o daugiau tai smulkė 2-5 lt. didesnės sumos ne.
man turbūt didesnis laimėjimas buvo tie raudoni teleloto marškinėliai, ilgai nešiojau
Nesiseka man loterijose, teleloto nebent kokius 2Lt kaimiu, tai bent bilietas kartais atsiperka...
nu esu laimėjusi tele loto....gal kokius 6 lt
vyras pradžioje po 50 bilietukų pirkdavo ,bet milijono neišlošėme....ką ten milijoną,kad nors 100 litukų būtų nukritę
vyras pradžioje po 50 bilietukų pirkdavo ,bet milijono neišlošėme....ką ten milijoną,kad nors 100 litukų būtų nukritę
Manau,kad loterijos yra gerai,jei laimi ;D
Nu, jau kur geriausiai "sekasi" "losti" tai puodu, anklodziu ir dar visokiu prezentaciju loterijose Siemet, jau turejau pora pakvietimu i BAUER ir praeitu metu pabaigoj pora pakvitimu net nezinau kur, kazkokie indai...BAUER "laimejau" stebuklinga kelione i Turkija, berods, deja, reikia uz kelione susimoketi, bet kiek bandau uzklausti organizatoriu kas ir kaip, per 5 menesius jokio atsakymo dar negvau, taip kad si "laimejima" jau palaidojau...
Na, o piniginese loterijose nesu laimejusi...nors, atleiskite, meluoju, esu laimejusi 4 LT, kuriuos iskeiciau dar i pora nelaimingu TELE LOTO...
Na, o piniginese loterijose nesu laimejusi...nors, atleiskite, meluoju, esu laimejusi 4 LT, kuriuos iskeiciau dar i pora nelaimingu TELE LOTO...
as irgi,jei zahidziu tai tik tele loto.bet siaip kai ir neturiu bilietuko,vis tiek smagu paziureti laida,o jei yra bilietas tai ir lauki tu kamuoliuku.bet esu nelaiminga,todel prashau sesers arba mociutes,kad pirktu man bilietus nes joms sekasi