Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie loterijas?

Tikimybė visada yra laimėti, bet labai labai maža ax.gif .
Girdėjau tokį patarimą, kaip galima įvertinti laimėjimo tikimybę lotuliukas.gif :

Pasiimk antpirštį. Nueik į vidurį daržo ir tą antpirštį padėk kaip puoduką ant žemės. Kokia tikimybė, kad praskrendančio paukščio kakutis įkris į antpirštį, tokia tikimybė laimėti loterijoje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Svarbiausia ne laimeti, o dalyvauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokauju.Sian pvz.iki lipduko truko poros litu, paemiau bilieta, laimejau 5lt.Pasirodo yra tikimybe laimeti net jei perki bilieta karta i metus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2009 05 16, 14:50)
Tikimybė visada yra laimėti, bet labai labai maža ax.gif .
Girdėjau tokį patarimą, kaip galima įvertinti laimėjimo tikimybę lotuliukas.gif :

Pasiimk antpirštį. Nueik į vidurį daržo ir tą antpirštį padėk kaip puoduką ant žemės. Kokia tikimybė, kad praskrendančio paukščio kakutis įkris į antpirštį, tokia tikimybė laimėti loterijoje doh.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Kaip tiksliai suformuluota drinks_cheers.gif
Atsakyti
Loterija panasi i saulegrazu lukstenima:pradeda zmogus ir nebegali sustoti.. biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama prieš keletą metų laimėjo 20 000 Lt smile.gif Teleloto...
Atsakyti
QUOTE(Padukele* @ 2009 05 10, 20:39)
nu mes irgi buvom islose pakvietimus kelis i teleloto ryte nufilmuodavo vakare rodydavo g.gif kazkaip idomei ten jum kad po triju savaiciu cia man atrodo sugedes telefonas  gavosi ax.gif  tongue.gif

na net nezinau...gali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2009 05 16, 14:50)

prajuokino lotuliukas.gif as vis dar tikiuosi, kad ikris lotuliukas.gif
Atsakyti
kai tik parsidėjo tele loto tai lošdavau ir laimėt teko keletą kartų, bet dabar jau tuo neužsiimu
Atsakyti
manau tai kad aš juose niekada nieko nelaimiu biggrin.gif
Atsakyti
Mano uosvis saziningai kiekviena savaite perka teleloto bilietus turbut jau nuo tada kai toji loterija prasidejo.Deja,nelaimejo nieko iskyrus kampus keleta kartu.JEI pas kaiciuot kiek pinigu isleista per tiek metu,tai nebloga "priza"sau galetu nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2010 02 14, 12:26)
Mano uosvis saziningai kiekviena savaite perka teleloto bilietus turbut jau nuo tada kai toji loterija prasidejo.Deja,nelaimejo nieko iskyrus kampus keleta kartu.JEI pas kaiciuot kiek pinigu isleista per tiek metu,tai nebloga "priza"sau galetu nusipirkt.

Tai va, bet visa gyvenima juk netaupysi, kad isejes i pensija (jei jos sulauksi) nusipirktum ta priza biggrin.gif
Atsakyti
As iki siol esu laimejusi daugiausiai 4 lt is teleloto. pirkdavau kiekviena savaite kai prasidejo teleloto, bet siuo metu nebeperku, upas nukrito
Atsakyti