Tikimybė visada yra laimėti, bet labai labai maža .
Girdėjau tokį patarimą, kaip galima įvertinti laimėjimo tikimybę :
Pasiimk antpirštį. Nueik į vidurį daržo ir tą antpirštį padėk kaip puoduką ant žemės. Kokia tikimybė, kad praskrendančio paukščio kakutis įkris į antpirštį, tokia tikimybė laimėti loterijoje
Svarbiausia ne laimeti, o dalyvauti Juokauju.Sian pvz.iki lipduko truko poros litu, paemiau bilieta, laimejau 5lt.Pasirodo yra tikimybe laimeti net jei perki bilieta karta i metus
QUOTE(jurvite @ 2009 05 16, 14:50)
Tikimybė visada yra laimėti, bet labai labai maža .
Pasiimk antpirštį. Nueik į vidurį daržo ir tą antpirštį padėk kaip puoduką ant žemės. Kokia tikimybė, kad praskrendančio paukščio kakutis įkris į antpirštį, tokia tikimybė laimėti loterijoje
Kaip tiksliai suformuluota
QUOTE(Padukele* @ 2009 05 10, 20:39)
nu mes irgi buvom islose pakvietimus kelis i teleloto ryte nufilmuodavo vakare rodydavo kazkaip idomei ten jum kad po triju savaiciu cia man atrodo sugedes telefonas gavosi
na net nezinau...gali buti
QUOTE(jurvite @ 2009 05 16, 14:50)
prajuokino as vis dar tikiuosi, kad ikris
manau tai kad aš juose niekada nieko nelaimiu
QUOTE(waja28 @ 2010 02 14, 12:26)
Mano uosvis saziningai kiekviena savaite perka teleloto bilietus turbut jau nuo tada kai toji loterija prasidejo.Deja,nelaimejo nieko iskyrus kampus keleta kartu.JEI pas kaiciuot kiek pinigu isleista per tiek metu,tai nebloga "priza"sau galetu nusipirkt.
Tai va, bet visa gyvenima juk netaupysi, kad isejes i pensija (jei jos sulauksi) nusipirktum ta priza
As iki siol esu laimejusi daugiausiai 4 lt is teleloto. pirkdavau kiekviena savaite kai prasidejo teleloto, bet siuo metu nebeperku, upas nukrito