Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės, Noriu patarimų 2 tema

QUOTE(Uogiux @ 2009 02 21, 15:06)
Ir aš taip noriu  biggrin.gif  Sakai našlaitėms vėjas ir pavėsis ne toks baisus?  Aš labai nriu svyrančių, bandžiau ir pelargonijas, bet tos svyrančios labai trapios, išlaužė jas irgi kaip reikalas  verysad.gif

sveikutes, noriu pasidalinti patirtimi. Mano balkonas taip pat siaurineje puseje, tai as darau tokias kompozicijas: begonijas sodinu is sonu, o per viduri kabancia dichondra. Man tai labai graziai atrodo ir kas svarbiausia, kad nei vienos nei kitos perlabiausiai nebijo vejo, nes siaurineje pusejo jo tikrai netruksta. Visais metais dichonras ir begonijas pirkdavau, o siais dichonda jau ispikavau savo.
Atsakyti
QUOTE(astela99 @ 2009 02 25, 14:10)
sveikutes, noriu pasidalinti patirtimi. Mano balkonas taip pat siaurineje puseje, tai as darau tokias kompozicijas: begonijas sodinu is sonu, o per viduri kabancia dichondra. Man tai labai graziai atrodo ir kas svarbiausia, kad nei vienos nei kitos perlabiausiai nebijo vejo, nes siaurineje pusejo jo tikrai netruksta. Visais metais dichonras ir begonijas pirkdavau, o siais dichonda jau ispikavau savo.

Pažiūrėjau nete, kaip ta dichondra atrodo, tai Taviškė kompozicija turėjo būti superinė thumbup.gif kiek cm tos dichondros nutįsta?
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 24, 23:37)
Va va BLUE EYES  thumbup.gif , wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

cia mao pernykste ax.gif
user posted image
man ji graziausia wub.gif is visu fuksiju buvo, bet neislaikiau per ziema unsure.gif

o apie dichondra nieko nesu girdejus g.gif g.gif ,reiks pasieskot foto...
Atsakyti
Sveikos, as norejau paklausti ar fuksijoms virsuneles reikia gnybti ir kada geriausia tai daryti? g.gif
Beje, pirkau fuksiju daigelius blue eyes is Senuku ax.gif

Ir dar klausimas apie gvinejine sprige, jai ko gero nereikia virsuneles gnybti, nes tas daigelis tai toks mini krumelis atrodo, gal ir taip issisakos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juratux: 25 vasario 2009 - 21:40
QUOTE(Livai @ 2009 02 25, 18:21)
o apie dichondra nieko nesu girdejus  g.gif  g.gif ,reiks pasieskot foto...

Dichondra ta sidabrinė ilgom šakom

Papildyta:
Pati pirmoji mugė bus Kaune žemės ūkio universitete balandžio 2-4 dienomis.
Atsakyti
Isdykele, o kokiais daigeliais prekiausite?
Atsakyti
QUOTE(Juratux @ 2009 02 25, 21:41)
Isdykele, o kokiais daigeliais prekiausite?

Tai kad ilgas sąrašas blush2.gif Surfinijos, šlamučiai, bakopos, tramažolė, lobelijos, diascijos, dichondra, pelargonijos ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Juratux @ 2009 02 25, 21:20)
Ir dar klausimas apie gvinejine sprige, jai ko gero nereikia virsuneles gnybti, nes tas daigelis tai toks mini krumelis atrodo, gal ir taip issisakos?

ne nereikia, ji krumeliu auga mirksiukas.gif
beje pernai maciau jau svyrancia sprige bigsmile.gif , nu labai ji man patiko wub.gif reiks siemet isigyt, jei pamatysiu

QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 25, 21:31)
Dichondra ta sidabrinė ilgom šakom

Papildyta:
Pati pirmoji mugė bus Kaune žemės ūkio universitete balandžio 2-4 dienomis.

oho blink.gif kokia idomi, o jos pagrindas tik lapeliai, ar dar ir zydi kartais g.gif

nu jau nebedaug beliko laukt iki muges reiks skuostuser posted image grozybiu paziuret....ir aisku isigyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 02 25, 22:21)
oho blink.gif kokia idomi, o jos pagrindas tik lapeliai, ar dar ir zydi kartais g.gif

Pagrindas lapeliai. Žinoma ji žydi, bet žiedeliai tokie mažučiai ir žalsvi, kad kol žmogui neparodai - net nepastebi biggrin.gif
Atsakyti
Pasisejau ir as siemet dicondru, pakolkas labai graziai auga, ziuresim kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 26, 00:33)
Pasisejau ir as siemet dicondru, pakolkas labai graziai auga, ziuresim kas bus toliau.

o kur sėklų jų gavote? Nes kiek žiūrinėjau jų lyg nebuvau pastebėjusi g.gif
Atsakyti
Na suviliojot jus mane su ta dichondra uzsimaniau. Tuo labiau jeigu ji puikiai auga siaurinej ar rytinej pusej...

QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 25, 23:12)
Tai kad ilgas sąrašas  blush2.gif Surfinijos, šlamučiai, bakopos, tramažolė, lobelijos, diascijos, dichondra, pelargonijos ir tt.

niu tai lauksim muges reiskias...
Beje o po kiek tokie daigeliai kaip bakopos, dichondros ir lobelijos kainuoja?

O kaip su fuksiju genejimu, kada reikia geneti?
Atsakyti