Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės, Noriu patarimų 2 tema

QUOTE(Uogiux @ 2009 02 21, 17:59)
Dėkui Livai  4u.gif ir aš knisausi po i'netą ir radau bakopą, šlamutį ir dar visokių grožybių  biggrin.gif
va čia Gėlės

Jau mintyse tik komponuoju komponuoju  doh.gif  biggrin.gif  Merginos dar turiu klausimėlį  ax.gif , įtariu, kad mano gėlės visai nemėgsta išvalyto, filtruoto vandens, nes neauga nei vienas papartis, apie kitas gėles patyliu - visos nudžiūvo, numetė lapus ir numiro, negelbėja niekas, nei trąšos bei dar koks velnias, liko tik dracena ir palmė kurios lapų kraštai pradeda įtartinai džiūt  g.gif  blush2.gif  ką daryt kai iškyla tokia situacija?  g.gif

o jau gražumas gėlių. O pilnavidurės kokios nuostabios wub.gif Gaila, kad Kaune sad.gif Būtų Vilniuje šiandie pat pėdinčiau pirkti. Gal kuri žinot, kur Vilniuje toks pasirinkimas būtų?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Nu va paskaiciau, apziurejau "loretos sodus" ir atpazinau savo seklas. pasirodo - tai Dyvinutė vakarinė, o kvailiausia, kad as jas jau pasejau ir jos sekmingai isdygo...... Kai patarimuose parasyta, kad seti reikia balandi doh.gif ka daryti? daigeliai sveiki ir grazus...

pasisejau ir serencius tai tie ir sudygo.
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 24, 18:22)

Gal uztenka visose temose keltis zinuciu skaiciu, jau keliose temose esu maciusi tave ne is niekur nieko sipseneles tik rasancia g.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 24, 15:43)
o jau gražumas gėlių. O pilnavidurės kokios nuostabios  wub.gif Gaila, kad Kaune sad.gif Būtų Vilniuje šiandie pat pėdinčiau pirkti. Gal kuri žinot, kur Vilniuje toks pasirinkimas būtų?

Gražu ar ne? biggrin.gif ir kainos neperdidžiausios, pėdinčiau ir aš biggrin.gif Berods, Avižienių gėlės turėdavo visokių gražumų ax.gif Jei sužinosiu - pranešiu 4u.gif
Atsakyti
o jau gražumas gėlių. O pilnavidurės kokios nuostabios  wub.gif Gaila, kad Kaune sad.gif Būtų Vilniuje šiandie pat pėdinčiau pirkti. Gal kuri žinot, kur Vilniuje toks pasirinkimas būtų?

Aš būnu ir Vilniuje mugėje su daigais. O kokias turiu yra paraše.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 24 vasario 2009 - 22:37
QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 24, 23:36)
Aš būnu ir Vilniuje mugėje su daigais. O kokias turiu yra paraše.

Isdykele,

Pasikartosiu, bet jau toks grozis pas tave nuotraukytese. wub.gif Ir issirinkti butu sunku, bet man turbut graziausios melynos pilnavidures wub.gif
Atsakyti

buvau Vln Banginio senukuose ''Sodo centre''[siaures meistelis] vakar.
surfiniju, pelargoniju ir sprigiu nemazas pasirinkimas.
ir kitokiu yra augaliuku [net jurginu daigeliu], na o to, ko man reikejo - nebuvo, t.y. slamucio.[sake bus siandien]
as zydinciu geliu nesiryztu pirkti is prekybcentrio, ypac jei grieztai reikia tik tam tikros spalvos.[cia tu geliu, kuriu spalvu ir formu ivairove didele].

Pati tai issiaiskinau, ko man reikia - sanvitalijos ar lakisiaus - pirmosios. Buvo du sanvitaliju tik daigeliai, is kuriu vienas smikis, beliko pirkti 1 doh.gif
bet ir lakisiaus 1 paemiau lotuliukas.gif del smalsumo
dar paemiau 1 marga tramazole - na planuoju jos is kur nors ir siaip gauti ax.gif - bet atsarga gedos nedaro...

bet kokiu atveju laukiu mugiu rolleyes.gif
-----------------

Aistejuk, mirksiukas.gif
tavoji fuksija - blue eyes rolleyes.gif wub.gif
http://images.google...e...l=lt&tab=wi

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 25, 00:16)
buvau Vln Banginio senukuose ''Sodo centre''[siaures meistelis] vakar.
surfiniju, pelargoniju ir sprigiu nemazas pasirinkimas.
ir kitokiu yra augaliuku [net jurginu daigeliu], na o to, ko man reikejo - nebuvo, t.y. slamucio.[sake bus siandien]
as zydinciu geliu nesiryztu pirkti is prekybcentrio, ypac jei grieztai reikia tik tam tikros spalvos.[cia tu geliu, kuriu spalvu ir formu ivairove didele].

Pati tai issiaiskinau, ko man reikia - sanvitalijos ar lakisiaus - pirmosios. Buvo du sanvitaliju tik daigeliai, is kuriu vienas smikis, beliko pirkti 1 doh.gif
bet ir lakisiaus 1 paemiau  lotuliukas.gif del smalsumo
dar paemiau 1 marga tramazole - na planuoju jos is kur nors ir siaip gauti ax.gif  - bet atsarga gedos nedaro...

bet kokiu atveju laukiu mugiu rolleyes.gif
-----------------

Aistejuk,   mirksiukas.gif
tavoji fuksija - blue eyes rolleyes.gif  wub.gif
http://images.google...e...l=lt&tab=wi

Va va BLUE EYES thumbup.gif , ir as issiaiskinau, bet tokiu panasiu yra ir kitokiais pavadinimais. Buvau susiradusi internetini puslapiuka su nuotrukytemis fukciju, tai jau tokiu grozybiu radau, jei prisiminsiu kita karta butinai idesiu. doh.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistejukas: 24 vasario 2009 - 23:40
QUOTE(aistejukas @ 2009 02 24, 23:37)
Va va BLUE EYES  thumbup.gif , ir as issiaiskinau, bet tokiu panasiu yra ir kitokiais pavadinimais. Buvau susiradusi internetini puslapiuka su nuotrukytemis fukciju, tai jau tokiu grozybiu radau, jei prisiminsiu kita karta butinai idesiu.  doh.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

sitos tai buvo ispirktos ''banginy'' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 02 25, 00:54)
sitos tai buvo ispirktos ''banginy'' smile.gif

Nesistebiu, gi toks grozis wub.gif
Atsakyti
Tai Banginis reiškia nuolat savo asortimentą atnaujina daigelių. Nes kai buvau pirmą kartą pas juos prieš porą gal savaičių, tai man susidarė toks įspūdis, jeigu ir yra kažkoks pasirinkimas, tai tokių visai neypatingų gėlių. Tąkart į rankas pakliuvo tik vienas mielas pasirinkimas - pilnavidurės baltos surfinijos.

O kada būna tos pavasarinės daigelių mugės ir kur? Lėkčiau aš dar pilnavidurių surfinijų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uogiux @ 2009 02 24, 23:22)
Gražu ar ne?  biggrin.gif  ir kainos neperdidžiausios, pėdinčiau ir aš  biggrin.gif Berods, Avižienių gėlės turėdavo visokių gražumų  ax.gif  Jei sužinosiu - pranešiu  4u.gif

Labai lauksiu kokių žinių smile.gif O po to jau aiškinsiuos, kur tos Avižienių gėlės randasi biggrin.gif
Atsakyti