Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės, Noriu patarimų 2 tema

QUOTE(fsss~ @ 2009 02 19, 22:37)
pasisėju šiandien svyrančias lobelijas. žiūrėsiu kaip dygs. čia mano pirmi bandymų metai. o jau sėklos, tai kaip smėlis  blink.gif  sunkiai įmanoma ten jas paimti. žodžiu susėjau, dabar lauksiu kol išdygs. labai smagus jausmas...  rolleyes.gif

Šaunuolė, aš jas sėsiu, bet vėliau kovą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2009 02 19, 22:37)
pasisėju šiandien svyrančias lobelijas. žiūrėsiu kaip dygs. čia mano pirmi bandymų metai. o jau sėklos, tai kaip smėlis  blink.gif  sunkiai įmanoma ten jas paimti. žodžiu susėjau, dabar lauksiu kol išdygs. labai smagus jausmas...  rolleyes.gif

Ne Tau vienai biggrin.gif Aš tai dabar trinu rankas ir laukiu, kada jau pikiuoti galėsiu. Jau taip nekantru, kad neklausk biggrin.gif Bet kažkaip reikia dar susilaikyti, dar per anksti būtų.
Atsakyti
Toks klausimas kilo - ar galima verbenas dauginti kaip surfinijas ar petunijas - nugnybus jų viršūnę ir įkišus į žemę?
Ir gar dar brūkštelkit ar jos pakankamai gausiai žydi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FleurDeLis: 20 vasario 2009 - 17:32
Na aš pernai auginau verbenas, tai gausiai žydėjo smile.gif į vazoną tris sodinau.
Atsakyti
QUOTE(Amelija084 @ 2009 02 20, 18:53)
Na aš pernai auginau verbenas, tai gausiai žydėjo smile.gif į vazoną tris sodinau.

o galima verbenas nugnybus viršūnę pasidauginti?
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 20, 18:04)
o galima verbenas nugnybus viršūnę pasidauginti?

matau, niekas neatsako ax.gif tai as ikisiu savo trigrasi-galima biggrin.gif
as pernai daug tokiu nuskintu prisidauginau, kisau tiesiai i zeme ir gan greit prigijo mirksiukas.gif , aisku ne visos.......
Atsakyti
mane rgi domina ar galima pasidaiginti nugnybus viršūnes verbenoms, dėkui už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 02 20, 19:41)
matau, niekas neatsako ax.gif tai as ikisiu savo trigrasi-galima biggrin.gif
as pernai daug tokiu nuskintu prisidauginau, kisau tiesiai i zeme ir gan greit prigijo mirksiukas.gif , aisku ne visos.......

Ačiū 4u.gif reiškia dauginsiuos tą vieną nusipirktą daigelį biggrin.gif
Atsakyti
Na aš ištikrųjų nežinau ar galima daugint, bet kiap matau yr apatirties, nes aš būąiau sakiusi kad ne, nes man ten atrodė kad iš tų steibelių paskui leidžia žiedą.
Atsakyti
Sveikos, noriu jūsų patarimo ax.gif Turiu bėdą - baisiai vėjuotą, rytinėje pusėje esantį prancūzišką balkoną, rauna vėjas petunijas ir surfinijas iš peties, išdraiko žiedus baisiausiai, kiek bandžiau sugalvot kokius augalus galiu balkone sodint - niekaip nesumąstau g.gif Gal jūs turėtumėte kokį patarimą 4u.gif
Atsakyti
mano taip pat balkonas labai nedėkingoj pusėj - šiaurinėj, o taip norisi gražių gėlių...na bet bandysiu. pernai į lovelius sodinau našlaites. augo, bet tikrai norėtusi kur kas spalvotesnių, vėšlesnių ir daug daugiau gėliųsmile.gif. šiemet bandysiu su pelargonijom ir surfinijom. gal kažkas pavyks. smagu-va smile.gif

user posted image

va taip noriu:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fsss~: 21 vasario 2009 - 12:56
QUOTE(fsss~ @ 2009 02 21, 12:54)
mano taip pat balkonas labai nedėkingoj pusėj - šiaurinėj, o taip norisi gražių gėlių...na bet bandysiu. pernai į lovelius sodinau našlaites. augo, bet tikrai norėtusi kur kas spalvotesnių, vėšlesnių ir daug daugiau gėliųsmile.gif. šiemet bandysiu su pelargonijom ir surfinijom. gal kažkas pavyks. smagu-va smile.gif

user posted image

va taip noriu:)

Ir aš taip noriu biggrin.gif Sakai našlaitėms vėjas ir pavėsis ne toks baisus? Aš labai nriu svyrančių, bandžiau ir pelargonijas, bet tos svyrančios labai trapios, išlaužė jas irgi kaip reikalas verysad.gif
Atsakyti