QUOTE(Amiala @ 2014 05 27, 10:35)
Kadangi tema noriu patarimų, tad ir aš noriu tokio patarimo.
Kažkur skaičiau, kad balokono sienai papuošti tinka vijoklinės rožės.
Gal kam teko taip pasipuošti. Kažin čia raganės ar kokios kitos.
Gal supainiojote - vijoklinės rozės labiau gal namo, nei balkono sienai. Balkone esu eksperimentavusi į stiebą skiepytą miniatiūrine roze, kuri sulapojo į normalaus dydzio kupstą.
Pagalvojus apie vijoklinę balkone - na, turbūt tektų ne šiaip kokio kibiro, bet statinaitės dydzio gilaus vazono paieškot auginimu, o kur dar jos išsaugojimas per ziemą (balkone iššals). Nebent pirksit kerą kasmet ir vėliau išmesite, bet graziam krūmui reikia daugiau nei vienų metų auginimo manyčiau.
Man vijoklinių rozių auginimas balkone atrodo ne pati geriausia mintis. Eksperimentuot visada galima, bet abejoju rezultatais. Jei norėtumėte būtent rozių - siūlyčiau rinktis miniatiūrines (jos smarkiai paauga lyginant su parduotuvėje matomomis).
O jei norite vijoklių, nebūtinai rozių, balkonui siūlyčiau rinktis vienmetes gėles - tai ir tunbergijos, purpurinis sukutis (jei nevėjuotas balkonas), raudonziedės pupelis (ar panašiai vadinas, auginamos puošimui, ne valgymui
)ir t.t. ir pan.
Nelabai supratau klausimo apie raganes? Man rozės yra rozės, raganės yra raganės
Nebent ko nors nezinau