ar sėjant raktžoles, spriges, sėkliukes reikia užberti žemėmis
Arba išvis nedygsta, kaip man, pavyzdžiui . Bet nepasiduosiu, bandysiu dar kartą, gal trečias kartas nemeluos ir aš turėsiu visokiausių raktažolių
O gal kur matėte pirkti pilnavidurių raktažolių sėklų?
Labai įdomu būtu pasižiūrėti kaip pasipuošėt balkonus
Sveikos,
Kurios gelytes jauciasi labai gerai augdamos vakarineje puseje?
Kurios gelytes jauciasi labai gerai augdamos vakarineje puseje?
Ieškodama savarankiškai atsakymo,radau šią temą,tai klausiu
Ar sužaliuos lazda T.y.ar kas gausis iš laikomo šlamučio. Skambino varpai,kad per žiemą išsilaiko,bet jis toks negyvibingas,pilkas,pasiraites,medingas pas mane. Nesuprantu,ar su visam užmiges,ar tik neatsibudes
Ar sužaliuos lazda T.y.ar kas gausis iš laikomo šlamučio. Skambino varpai,kad per žiemą išsilaiko,bet jis toks negyvibingas,pilkas,pasiraites,medingas pas mane. Nesuprantu,ar su visam užmiges,ar tik neatsibudes
QUOTE(amarrile @ 2013 02 17, 21:01)
oj kaip aktualu ir man ši tema Bandžiau skabyti šakeles ir į vazoną sodinti (uždengiau maišeliu) bet nepanašu kad kas gausis Ir motininiai šlamučiai loveliuose kuo toliau tuo labiau baisėja
Aš taip pat turiu ant savo palangės tokį nusigalavusį šlamutį. Prisiskaičiau SM, kad įmanoma išlaikyt per žiemą, tai ir pasilikau eksperimentui. Kol kas maniškis jokių gyvybės ženklų nerodo. Gal dar ne laikas jam keltis
QUOTE(amarrile @ 2013 02 17, 21:01)
pas mane jau gražiai lenda pažastinės nosytės
ir susmaigstytos į žemą šakutės jau po truputį kelia nosytes tikiuosi,kad prigis ir prisidauginsiu
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2013 02 19, 15:48)
Aš taip pat turiu ant savo palangės tokį nusigalavusį šlamutį.
o tai kur jūs jį laikėt? Mama iki kokio gruodžio stiklintam balkone laikė, paskui kambaryje sėkmingai žaliavo ir žaliuoja. Cimžiedės irgi šviesiai šiltai patogiai gyvena, ir žydi, ir bujoja, pavasary tik nušienaujam ir pasidalinam šakels. Tik šlamutis sunkiau prigyja nukarpius, bet įmanoma. Lauke šiemet palikau vieną, matysim kas gausis jei gausis.
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 01, 14:18)
as pirkdama jas siek tiek kitokias isivaidavau bet pasodinsiu kur prie sienos ir manau bus gerai Nuo pakelio ar is patirties paraset nesvarbu, svarbu atraset
as piliarozes ir i dezutes, ir namie esu sejus. Bent jau man, tai daug tvirtesnes gavosi sejant tiesiai i grunta geguzes gale. Sakyciau, jos nelabai persodinimus megsta. :S