Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės, Noriu patarimų 2 tema

QUOTE(Vyna @ 2010 02 09, 09:52)
Aš pasisėjau dichondra, žiūrėsiu kaip čia bus ax.gif

Aš taip pat pasisėjau dichondrą šį savaitgalį. Iš šešių sėklyčių dvi prasikalė jau sekančią dieną blink.gif Net nežinau, ką toliau su jom daryt, kol kitos neišlindo - ant pakelio parašyta, kad jos daiginamos 30-35 laipsnių temperatūroje, tai, kaži, man tos sudygusios neiškeps prie tokios temperatūros, kol kitos pasirodys? g.gif Gal turite patarimų?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2010 02 11, 15:37)
Ziuriu pavasaris arteja  ir temele atsigauna, As irgi jau predejau mastyti kada cia pradeti seja, perejau nusipirktu seklu pakelius ten visur rasoma nuo kono seti, tai manu taip ir darysiu g.gif , nors gal reiktu pameginti pasiseti svyranciu naslaiciu g.gif

bigsmile.gif labas... kaip ydomu ir aš norėčiau svyranciu našlaičiu. Ar jos tiks pietinėje pusėje luoveliuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2010 02 16, 15:03)
Aš taip pat pasisėjau dichondrą šį savaitgalį. Iš šešių sėklyčių dvi prasikalė jau sekančią dieną  blink.gif Net nežinau, ką toliau su jom daryt, kol kitos neišlindo - ant pakelio parašyta, kad jos daiginamos 30-35 laipsnių temperatūroje, tai, kaži, man tos sudygusios neiškeps prie tokios temperatūros, kol kitos pasirodys? g.gif Gal turite patarimų?

o kokiu būdu sėjot? T.y. kaip sėjot? Tarkim, maniškės pasėtos į durpines tabletes, tai tokiu atveju tiesiog jas išimčiau, o likusias pasėtas sėklas laikyčiau šiltai/drėgnai wink.gif

QUOTE(rainie2636 @ 2010 02 17, 10:05)
bigsmile.gif  labas... kaip ydomu ir aš norėčiau svyranciu našlaičiu. Ar jos tiks pietinėje pusėje luoveliuose? g.gif

iškeps wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 17, 11:49)
o kokiu būdu sėjot? T.y. kaip sėjot? Tarkim, maniškės pasėtos į durpines tabletes, tai tokiu atveju tiesiog jas išimčiau, o likusias pasėtas sėklas laikyčiau šiltai/drėgnai wink.gif
iškeps wink.gif

doh.gif siaubas... g.gif
Atsakyti
O bakopu niekas neauginat, neradau kur apie jas butu rasoma? Kada jas seti ir kur seklyciu idomesniu galima nusipirkti? Kiek maciau tai tik vienos rusies Zalioje stoteleje ir kaina gana auksta.
Atsakyti
Auginam ax.gif Žalioj stotelėj aukšta kaina todėl, kad sėklos yra dražuotos. Sėklų pirkti esu mačius tik baltais žiedukais, o daigeliais - baltais, rausvais ir melsvais.
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2010 02 16, 16:03)
Aš taip pat pasisėjau dichondrą šį savaitgalį. Iš šešių sėklyčių dvi prasikalė jau sekančią dieną  blink.gif Net nežinau, ką toliau su jom daryt, kol kitos neišlindo - ant pakelio parašyta, kad jos daiginamos 30-35 laipsnių temperatūroje, tai, kaži, man tos sudygusios neiškeps prie tokios temperatūros, kol kitos pasirodys? g.gif Gal turite patarimų?

mano irgi iš pradžių 2 prasikalė, o dabar ir visos kt.išlindo, laikiau ir tas prasikalusias ir neprasikalusias ant radiatoriaus, nežinau, tikriausiai neiškepė, jei išlindo, tik laikiau dėžutė pravertą.
Tik va vakar kita nelaimė nutiko, kai kas netyčia užkliuvo ta dėžutę ir išvertė, bet aš visas atkasciau ir su pagaliuku sukaišiojau iš nauko, nu lyg kol kas nenugeibo.Dabar jau gal kai sudygo šalčiau jas laikyti.
Atsakyti
sakykite mergaites, o jus gelytes sejat i vazonelisu visus kartu, o kai kiek praauga juos issipuokat i atskirus vazonelisu, ar leidziat praaugt visoms kartu, o tik paskui visas isnasat jau i lauka??

acui labai
Atsakyti
Merginos, ar auginate vienmečius vijoklius? Aš pirmi metai nusipirkau purpuriniu sukučių, kobėja lipikę, peležirnių. Galvoju sode kokia atramelę ar pergolę pastatyti ir vijoklius pasodinti, norisi nuo kaimynų akių pasislėpt, nors man jie ir šiaip labai gražu. smile.gif
Sukučiai jau sudygo. Kobėją pasėjau pries 20 dienų, apdengiau plėvele, kasryt pažiūriu, o ji kaip nedygsta taip nedygsta g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš nusipirkau naują sodo spalvų žurnaliuką „VIENMETĖS GĖLĖS“ ir negaliu net išsirinkti, taip visko norisi. Jau matau, kad balkono negana - noriu sodo doh.gif
Beje tame žurnaliuke labai patogiai nurodyta kur kokių veislių sėklyčių galima nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukiota @ 2010 02 25, 11:11)
Kobėją pasėjau pries 20 dienų, apdengiau plėvele,  kasryt pažiūriu, o ji kaip nedygsta taip nedygsta  g.gif

Man pernai kobėja labai ilgai dygo, gal pasirodys dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emila @ 2010 02 16, 15:03)

kas tai per grožis? bigsmile.gif gal galit koky vaizdely... plyz
Atsakyti