Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės, Noriu patarimų 2 tema

Sveikutes,
as atsiprasau, jei kartosiuos, taciau man dabar iskilo toks klausimas - kartu su svyranciomis pelargonijomis augo ir slamuciai. Dabar jei as pelargonijas isnesiu i rusi, o tai ka tada daryti su slamuciu? Jis taip pat galetu perziemoti ,ar jam kokias kitas salygas pasiulyti g.gif ? Jus zinoves - patarkit mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Oho net nezinojau kad pelergonijos gali rusyje perziemoti
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 11 11, 23:12)
Oho net nezinojau kad pelergonijos gali rusyje perziemoti

Gal rūsys su langeliu g.gif Mano laiptinė tai mažai skiriasi nuo rūsio. biggrin.gif Nešildoma, langelis į šiaurės pusę.
Atsakyti
Sveikutes,gal cia sulauksiu atsakymo smile.gif Nusipirkau kambarine rozyte,vazonelyje.Ir ja noriu isnesti i balkona,bet pas mane balkonas pietinej pusej,ar galima ja ten padeti,ar nepakenks tiesiogines saules spinduliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Qrune @ 2009 11 12, 12:31)
Sveikutes,gal cia sulauksiu atsakymo  smile.gif  Nusipirkau kambarine rozyte,vazonelyje.Ir ja noriu isnesti i balkona,bet pas mane balkonas pietinej pusej,ar galima ja ten padeti,ar nepakenks tiesiogines saules spinduliai g.gif

Manau, kad nudegint gali rolleyes.gif

O tas balkonas šiltas, šaltas, ga tri savo žemės kur galėtum pasodinti(turiu omenyje lauke) rolleyes.gif
Atsakyti
Silta ir sauleta smile.gif o sklipuko neturiu,o taip noretusi rozyciu verysad.gif uztad ir pirkau miniuka,kad pasigrozeti ziedeliais. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qrune: 12 lapkričio 2009 - 16:39
QUOTE(Qrune @ 2009 11 12, 16:37)
Silta ir sauleta  smile.gif  o sklipuko neturiu,o taip noretusi rozyciu verysad.gif  uztad ir pirkau miniuka,kad pasigrozeti ziedeliais. wub.gif

Matai rožės pavasarinė saulė nudegina, taip, kad manau galėtum statyti, bet pavėsyje, arba padaryk jai pavėsi, na net nežinau, niekados nelaikiau tokiu rožyčių, o kurias gaudavau tai iškarto sodindavau lauke, todėl baisu ką nors ir patarti 4u.gif O tas šita, tai būna minusas ar ne g.gif
Atsakyti
ziema plius penkiolika tame balkone,tik ant vakare labiau nukrenta iki kokiu penkiu.o kokius augalus galima laikyti tokiame balkone,iskyrus kaktusus biggrin.gif kazkada buvau sugalvojus gebene isnesti,tai pamacaiu kad lapeliai raukslejas ir iskart atgal i kambary tempiau.
Atsakyti
QUOTE(Qrune @ 2009 11 13, 09:01)
ziema plius penkiolika tame balkone,tik ant vakare labiau nukrenta iki kokiu penkiu.o kokius augalus galima laikyti  tokiame balkone,iskyrus kaktusus  biggrin.gif  kazkada buvau sugalvojus gebene isnesti,tai pamacaiu kad lapeliai raukslejas ir iskart atgal i kambary tempiau.

Na manau rožėms toks balkonas yra peršiltas 4u.gif Vistik jos toks augalas kuris turi augti lauke, o mes žmonės jas tepiame į namus hihihi.gif Turėjau aš ir pati dovanotų, bet jos jau seniai auga lauke blush2.gif

Gebenė šiaip irgi yra lauko augalas, bet prisitaikius įmanoma ją auginti ir namuose. Mano mama ją turėjo, bet pavasarį atidavė man, nes ji skurdoka buvo, tai ją ištempiau į lauką ir pasodinau.

Ką tokiame balkone galima auginti g.gif . Visu pirma reikia atsižvelgti, kad tai saulėtas balkonas, tai reikia, kad butų augalas megstantis saulę. Kuris augtų pliusinėje temperatūroje, nes augalai kurie auga mūsų soduose yra priprate, kad turi 6 mėnesius ramybės miego ax.gif

Čia galima sakyti tu turi žiemos sodą g.gif ???? Arba gali jį pasidaryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 11 14, 11:51)
Na manau rožėms toks balkonas yra peršiltas  4u.gif Vistik jos toks augalas kuris turi augti lauke, o mes žmonės jas tepiame į namus hihihi.gif Turėjau aš ir pati dovanotų, bet jos jau seniai auga lauke  blush2.gif

Gebenė šiaip irgi yra lauko augalas, bet prisitaikius įmanoma ją auginti ir namuose. Mano mama ją turėjo, bet pavasarį atidavė man, nes ji skurdoka buvo, tai ją ištempiau į lauką ir pasodinau.

Ką tokiame balkone galima auginti  g.gif . Visu pirma reikia atsižvelgti, kad tai saulėtas balkonas, tai reikia, kad butų augalas megstantis saulę. Kuris augtų pliusinėje temperatūroje, nes augalai kurie auga mūsų soduose yra priprate, kad turi 6 mėnesius ramybės miego  ax.gif

Čia galima sakyti tu turi žiemos sodą  g.gif ???? Arba gali jį pasidaryti  bigsmile.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif ,nu bandysiu kazka kurti,zesiu kas bus.
Atsakyti
Ar jau pradėjot balkoninių gėlyčių sėją?
Atsakyti
aš to irgi norėjau klausti
Atsakyti