Sveikutes,
as atsiprasau, jei kartosiuos, taciau man dabar iskilo toks klausimas - kartu su svyranciomis pelargonijomis augo ir slamuciai. Dabar jei as pelargonijas isnesiu i rusi, o tai ka tada daryti su slamuciu? Jis taip pat galetu perziemoti ,ar jam kokias kitas salygas pasiulyti ? Jus zinoves - patarkit
Oho net nezinojau kad pelergonijos gali rusyje perziemoti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 11 11, 23:12)
Oho net nezinojau kad pelergonijos gali rusyje perziemoti
Gal rūsys su langeliu Mano laiptinė tai mažai skiriasi nuo rūsio. Nešildoma, langelis į šiaurės pusę.
Sveikutes,gal cia sulauksiu atsakymo Nusipirkau kambarine rozyte,vazonelyje.Ir ja noriu isnesti i balkona,bet pas mane balkonas pietinej pusej,ar galima ja ten padeti,ar nepakenks tiesiogines saules spinduliai
QUOTE(Qrune @ 2009 11 12, 12:31)
Sveikutes,gal cia sulauksiu atsakymo Nusipirkau kambarine rozyte,vazonelyje.Ir ja noriu isnesti i balkona,bet pas mane balkonas pietinej pusej,ar galima ja ten padeti,ar nepakenks tiesiogines saules spinduliai
Manau, kad nudegint gali
O tas balkonas šiltas, šaltas, ga tri savo žemės kur galėtum pasodinti(turiu omenyje lauke)
Silta ir sauleta o sklipuko neturiu,o taip noretusi rozyciu uztad ir pirkau miniuka,kad pasigrozeti ziedeliais.
QUOTE(Qrune @ 2009 11 12, 16:37)
Silta ir sauleta o sklipuko neturiu,o taip noretusi rozyciu uztad ir pirkau miniuka,kad pasigrozeti ziedeliais.
Matai rožės pavasarinė saulė nudegina, taip, kad manau galėtum statyti, bet pavėsyje, arba padaryk jai pavėsi, na net nežinau, niekados nelaikiau tokiu rožyčių, o kurias gaudavau tai iškarto sodindavau lauke, todėl baisu ką nors ir patarti O tas šita, tai būna minusas ar ne
ziema plius penkiolika tame balkone,tik ant vakare labiau nukrenta iki kokiu penkiu.o kokius augalus galima laikyti tokiame balkone,iskyrus kaktusus kazkada buvau sugalvojus gebene isnesti,tai pamacaiu kad lapeliai raukslejas ir iskart atgal i kambary tempiau.
QUOTE(Qrune @ 2009 11 13, 09:01)
ziema plius penkiolika tame balkone,tik ant vakare labiau nukrenta iki kokiu penkiu.o kokius augalus galima laikyti tokiame balkone,iskyrus kaktusus kazkada buvau sugalvojus gebene isnesti,tai pamacaiu kad lapeliai raukslejas ir iskart atgal i kambary tempiau.
Na manau rožėms toks balkonas yra peršiltas Vistik jos toks augalas kuris turi augti lauke, o mes žmonės jas tepiame į namus Turėjau aš ir pati dovanotų, bet jos jau seniai auga lauke
Gebenė šiaip irgi yra lauko augalas, bet prisitaikius įmanoma ją auginti ir namuose. Mano mama ją turėjo, bet pavasarį atidavė man, nes ji skurdoka buvo, tai ją ištempiau į lauką ir pasodinau.
Ką tokiame balkone galima auginti . Visu pirma reikia atsižvelgti, kad tai saulėtas balkonas, tai reikia, kad butų augalas megstantis saulę. Kuris augtų pliusinėje temperatūroje, nes augalai kurie auga mūsų soduose yra priprate, kad turi 6 mėnesius ramybės miego
Čia galima sakyti tu turi žiemos sodą ???? Arba gali jį pasidaryti
QUOTE(aistejukas @ 2009 11 14, 11:51)
Na manau rožėms toks balkonas yra peršiltas Vistik jos toks augalas kuris turi augti lauke, o mes žmonės jas tepiame į namus Turėjau aš ir pati dovanotų, bet jos jau seniai auga lauke
Gebenė šiaip irgi yra lauko augalas, bet prisitaikius įmanoma ją auginti ir namuose. Mano mama ją turėjo, bet pavasarį atidavė man, nes ji skurdoka buvo, tai ją ištempiau į lauką ir pasodinau.
Ką tokiame balkone galima auginti . Visu pirma reikia atsižvelgti, kad tai saulėtas balkonas, tai reikia, kad butų augalas megstantis saulę. Kuris augtų pliusinėje temperatūroje, nes augalai kurie auga mūsų soduose yra priprate, kad turi 6 mėnesius ramybės miego
aciu uz atsakyma ,nu bandysiu kazka kurti,zesiu kas bus.
Ar jau pradėjot balkoninių gėlyčių sėją?
aš to irgi norėjau klausti