Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės, Noriu patarimų 2 tema

Sveikos,
patarkit, kur įsigyti "padorių" gėlių daigelių, norėčiau svyrančių begonijų, verbenų...Vakar aplankiau visas Šiaurės mietelio gėlių-augalų parduotuves, bet nieko gero nemačiau...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 07, 09:38)
O ką latakai gelbėtų - čia iš jų balkono stipri srovė teka, ar tiesiog lyja ta kryptimi lietus tiesiogiai?

manu kad gelbetu, net nuo nestipraus lietaus nuo virsutinio balkono tokie kriokliai juodi. Bet jau tu lataku brangumas. nu bet ner kur detis
Atsakyti
Džiugu kad jus čia radau 4u.gif gal turite svyrančių palergonijų daigelių perleisti nors keletą,pasidauginciau. Esu sužaveta šitomis grožybėmis ir turiu didelį nestiklinta balkoną tada jį papuoščiau ir džiaugsmo būtų visai vasarai bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif schmoll.gif tikrai jau niekas nebeturi...turbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2009 05 08, 10:55)
Sveikos,
patarkit, kur įsigyti "padorių" gėlių daigelių, norėčiau svyrančių begonijų, verbenų...Vakar aplankiau visas Šiaurės mietelio gėlių-augalų parduotuves, bet nieko gero nemačiau...

Aš Banginyje (Vilniuje) pirkau. ten nieko stebuklingo nebuvo, bet geriau niekur neradau... sad.gif Buvau neperseniausiai augalų bandymų stotyje Pavilnio parke, tai iš balkoninių gėlių tik petunijų tebuvo. O ir tos kažkokios neypatingos.

Tiesa, medeliai ten nuostabūs wub.gif
Atsakyti
Galite bandyti palaukti iki muges kuri vyks Kojelaviciaus gatveje, tikiu, kad ukininkai ten suvaziuos su savo daigeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2009 05 08, 10:55)
Sveikos,

Šiandien per pietus ermitaže pirkau verbenas po 1,29 Lt - nedaug ten jų buvo. Dar buvo jurginų daigeliai, pelargonijų po 3,49 Lt ir dar kažkokių neaiškių..
Papildyta:
Beje, merginos, gal žinote kaip prižiūrėti nasturtas - tokios kaimo gėlės - nu labai man jos patinka Pernai sėjau kambaryje lovelyje - išdygo gražiai, išnešiau į kiemą tokios lapais apdžiūvusiais pasidarė, žiedeliai buvo, bet jau tooookios silpnos gėlytės atrodė verysad.gif Šiemet vėl pasisėjau - nu kol kas labai gražu, bijau nešti į kiemą, dar palauksiu..Gal kas turit patirties šių gėlių auginime?
Atsakyti
Nastutas as seju iskarto lauke.
Atsakyti
Nas turtas as sejau keliais etapais, tos kurias sejau kambary, jau nuzydejo, dabar zydi tos, kurias sejau tiesiai lauke, na ir tikiuosi, kad dar suspes prazysti ir tos kurias atsejau vietoj katino nuguletu
Atsakyti
Stai cia keletas mano balkono gyventoju
Viena is nasturtu
user posted image
Vijokline nasturta
user posted image
Verbena
user posted image
Ir neatsiejamas nuo geliu augalelis
user posted image
Atsakyti
Ligvita grazios jusu gelytes,bet katukas koks grazuolis wub.gif