I taip suprantu skui tas nugnybtas stieakotis?bas ims šakotis?
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 18, 17:40)
Žiūrėk, ar ji pakankamai didelė. Jeigu labai nedidelę viršūnės dalį nugnybsi, tai ji gali neprigyti. o jeigu gali jau gnybti negailėdama, tai skabyk
Aš geriau palaukčiau šiek tiek, negu per anksti nustekenčiau.
Aš geriau palaukčiau šiek tiek, negu per anksti nustekenčiau.
Visiškai pritariu.
QUOTE(Amelija084 @ 2009 02 18, 18:16)
I taip suprantu skui tas nugnybtas stieakotis?bas ims šakotis?
Na, nelabai supratau, ko klausi, bet esmė ta, kad nugnybta viršūnė prigis ir turėsi vieną atskirą augalą, o senoji dalis liks augti ir labiau šakosis.
O kaip dauginasi toks šlamutis
Ar jį reikia sėti, ar auginiais dauginti?
Ar jį reikia sėti, ar auginiais dauginti?
QUOTE(linuke_ @ 2009 02 18, 18:44)
kai kuriuos šlamučius daugina auginiais, bet nežinau kaip būtent šituos.
ŽŠlamutis sejamas, bet manau ir dauginamas auginiais, aš už eksperimentus
QUOTE(linuke_ @ 2009 02 18, 17:44)
auginiais puikiai dauginamas. Labai greitai auga
atsimenu, Isdykele rekomendavo jaunesnes, minkstesnes sakutes kirpt.
dar pridursiu, kad pernai drauge pati taip auginais padauginusi ir suselpe mane siuo slamuciu.
QUOTE(linuke_ @ 2009 02 18, 18:44)
Aš rudenį viena kelmelį pasodinau į vazona ir laikiau ant palangės, prieš savaite apkarpiau ir sukišau į durpes, uždengiau plėvele, kiekviena diena trumpai pravėdinu, visos šakutės stačios manau kad prigijo
QUOTE(linuke_ @ 2009 02 18, 17:44)
O kaip dauginasi toks šlamutis
Šitas šlamutis dauginamas auginiais. Man neteko girdėti kad jį gėlininkai sėtų, nors jis ir žydi.
Kur būna pirkti sėklos, tai liaudiškai vadinamo sausiuko ar sausažiedžio - žydi sausais ružavais, baltais ar bordo spalvos žiedais.
QUOTE(išdykėlė @ 2009 02 19, 00:52)
Šitas šlamutis dauginamas auginiais. Man neteko girdėti kad jį gėlininkai sėtų, nors jis ir žydi.
Kur būna pirkti sėklos, tai liaudiškai vadinamo sausiuko ar sausažiedžio - žydi sausais ružavais, baltais ar bordo spalvos žiedais.
as klaussiau Zalioje stoteleje, tai sake seklu buna, bet jau buvo ispardave, nebent as ai ka sumaisiau.
Ačiū, mergytės, už atsakymus
Šiemet galvoju su pelargonijom kartu sodinti. Galvoju tada nusipirksiu kelis daigelius ir dar pasidauginsiu, jei rokoko sakė, kad greitai auga
Beje, gal matėt kur pirkti, ar dar per anksti nes senukuose kol kas neužmačiau
Šiemet galvoju su pelargonijom kartu sodinti. Galvoju tada nusipirksiu kelis daigelius ir dar pasidauginsiu, jei rokoko sakė, kad greitai auga
Beje, gal matėt kur pirkti, ar dar per anksti nes senukuose kol kas neužmačiau