Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės, Noriu patarimų 2 tema

sveikos,
ar reikia raudoniems šalavijams(leniniečiams) ir verbenoms skabyti viršūnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 04 30, 20:04)
sveikos,
ar reikia raudoniems šalavijams(leniniečiams) ir verbenoms skabyti viršūnes g.gif

Verbenoms reikia ,kad svirtu zemyn 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siandien nusipirkau dvejas verbenas ir slamuti. Tikiuos esksi ji auginti ir dziugins savo ziedais.

Paskaiciau, kad jas reikia skabyti. O tai visa ju zydejimo sezona reikia karpyti?
Atsakyti
Laba vakara,

Ar jau nesate kokias nors gelytes i lauka? Ar vis dar namie auginat?
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 05 04, 22:44)
Laba vakara,

Mano petūnijos, sulfinijos ir naktižiedės jau balkone smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Gyvename ne Lietuvoje, bet namus norime puosti ir cia smile.gif . Is LT atsiveziau surfiniju ir sprigiu. Praita savaite susodinau i vazonelius ir jau palieku laukia, net ir nakciai. Norejau paklausti, gal atsiras zinanciu ar nepersalta mano gelytems likti nakti laukia, kai temperatura apie 7-8 silumos??? Surfinijos jau su ziedais.
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 05 02, 15:25)
Sveikos,
Siandien nusipirkau dvejas verbenas ir slamuti. Tikiuos esksi ji auginti ir dziugins savo ziedais.

Paskaiciau, kad jas reikia skabyti. O tai visa ju zydejimo sezona reikia karpyti?

Ir dar ar reikia skabyti kai perzydi?
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 05 04, 23:44)

Manosios dar namie smile.gif Negaliu dar persodint į lovelius, tik porą teparodė savo žiedus, tad laukiu ir kitų, nes per gausybę nepamenu kur kokios spalvos buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 05 gegužės 2009 - 08:52
Siandien pasiziuejau prognozes, tai saltyko kaip ir nebus, nesiu i sodinsiu viska lauke
Atsakyti
Delfyje yra gėlininko straipsnis apie balkonus atvirus..Kad šiuo metu gerai tik našlaitėms ir grynai iš prigimties lauko gėlėms - narcizams, tulpėms ir pan.

Visoms kitoms dar per šalta, dar reiktų namie ar stiklintam balkone laikyt, iškentėt kol alyvos ims skleistis..

Nes petunijoms, surfinijoms, begonijoms, sprigėms pirma šalna pražūtinga..

Nu mano mama kompaktines pelargonijas senas jau savaitė gera lauke nuolat laiko, bet veikmas vyksta Žemaitijoj, netoli marių, kur savaime šiltesnis klimatas...Žydi pačiam pajėgume, bet tai užgrūdintos gėlės, ir jau su sumedėjusiais kotais..Atsparios jau..

o va man nekantru, noriu kovelius kabint išorėj, bet vis susilaikau dar..Nu būtų baisiai gaila tiek pastangų įdėjus imt ir prarast, atba laukt, kol tie suvargę augaliukai atsigaudinės..Juk ir žydėjimas nusikels tada ilgam..

Nu, dar savaitė pakentėsim stiklintam balkone, o tada jau..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 05, 10:41)
Delfyje yra gėlininko straipsnis apie balkonus atvirus..Kad šiuo metu gerai tik našlaitėms ir grynai iš prigimties lauko gėlėms - narcizams, tulpėms ir pan.

Visoms kitoms dar per šalta, dar reiktų namie ar stiklintam balkone laikyt, iškentėt kol alyvos ims skleistis..

Nes petunijoms, surfinijoms, begonijoms, sprigėms pirma šalna pražūtinga..

Nu mano mama kompaktines pelargonijas senas jau savaitė gera lauke nuolat laiko, bet veikmas vyksta Žemaitijoj, netoli marių, kur savaime šiltesnis klimatas...Žydi pačiam pajėgume, bet tai užgrūdintos gėlės, ir jau su sumedėjusiais kotais..Atsparios jau..

o va man nekantru, noriu kovelius kabint išorėj, bet vis susilaikau dar..Nu būtų baisiai gaila tiek pastangų įdėjus imt ir prarast, atba laukt, kol tie suvargę augaliukai atsigaudinės..Juk ir žydėjimas nusikels tada ilgam..

Nu, dar savaitė pakentėsim stiklintam balkone, o tada jau..

violetines alyvos jau skleidziasi.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 05, 12:41)

O gal galetum imest straipsniuka ax.gif

QUOTE(MAMICY @ 2009 05 05, 14:33)
violetines alyvos jau skleidziasi.... wub.gif

Eik tu sau, kaip greit thumbup.gif
Atsakyti