.....dekoju,tik cia bais mazai info ....sita jau buvau radus
QUOTE(Juratux @ 2009 03 19, 13:42)
tame antrame pav tai gal diascijos tos zydincios, o tos nezydincios tai gal dichondros
ne diascijos - tos tokiom kekem nezydi.
QUOTE(satanele @ 2009 03 21, 18:38)
Labukas,isdygo pas mane kobejos tik trys ,bet nezinau ka su jomis daryti ,nes jos vyniojasi ,kaip padaryti nes jos pas mane ant palanges,dekui
persodink po viena i siek tiek didesni vazona,ir daryk atramas vyniotis - as kazkada smeigiau bambuku lazdeles.
bet dar labai daug laiko iki geguzes galo - oi uzaugs tau... gal didesniame vazone daryk kokia alia palapine is keliu bambuku..
kazkada rasiau,kaip perkelti kobeja i zeme jos nesulauzius - gal sitoj temoj, o gal ir tau
QUOTE(rokoko @ 2009 03 22, 00:28)
ne diascijos - tos tokiom kekem nezydi.
persodink po viena i siek tiek didesni vazona,ir daryk atramas vyniotis - as kazkada smeigiau bambuku lazdeles.
bet dar labai daug laiko iki geguzes galo - oi uzaugs tau... gal didesniame vazone daryk kokia alia palapine is keliu bambuku..
kazkada rasiau,kaip perkelti kobeja i zeme jos nesulauzius - gal sitoj temoj, o gal ir tau
Noriu paklausti ar pasiteisino ju auginimas,pernai man nieko nesigavo nes mazai domejausi ju auginimu ,siemet pas mane jos grazios ,bet neaisku kaip i lauka isnesiu
QUOTE(satanele @ 2009 03 21, 23:35)
Noriu paklausti ar pasiteisino ju auginimas,pernai man nieko nesigavo nes mazai domejausi ju auginimu ,siemet pas mane jos grazios ,bet neaisku kaip i lauka isnesiu
pirmaisiais metais kobejos pasiteisino - labai grazu buvo. persodinusi i dirva kuri laika liejau augimo aktyvatoriumi.
kitais metais buvau , ir niekuo nesirupinau
pasodinau, ir pamirsau - nieko gero nebuvo
i lauka - grieztai tik po salnu, gana velai, geguzes gale. jautrios salciui labai. jei ka, tai agroplevele reiks saugot, juk ir birzeli pasitaiko salnu.
sveikos. aš ir vėl klausiu patarimo: kada jau augaliukus reikia išpikiuoti, man gražiai salvijos naktižiedės sudygo. Ir ar galiu išpikiuoti pvz. į indelius nuo jogurtuko? o veliau jau į lovelius?
QUOTE(leira @ 2009 03 22, 15:41)
sveikos. aš ir vėl klausiu patarimo: kada jau augaliukus reikia išpikiuoti, man gražiai salvijos naktižiedės sudygo. Ir ar galiu išpikiuoti pvz. į indelius nuo jogurtuko? o veliau jau į lovelius?
Pikiuojama, kai užauga tikrieji lapeliai. Pikiuok ir į jogurto, ir į greitinės ir į visus kitus indelius
... ir dugne skylutes padaryt
QUOTE(shanet @ 2009 03 21, 21:19)
.....dekoju,tik cia bais mazai info ....sita jau buvau radus
labukas, vėdrynus reikia sodinti snapukais žemyn, prieš sodinimą geriau pamirkyti iki paros augimo stimuliatoriuj su mikro elementais arba nors ružavam kalio permanganato tirpale iki diejų valandų. Įsodini penkių cm. gylį, po šalnų. Saulėkaitoj arba puspavėsį dirva turi būt derlinga ir drėgna( tai yra dažnai laistyti jei nelyja|) tręįti kompleksinėmis NPK arba PK trąšomis. Kai baiks žydėti ir nugels lapai išsikasti apdžiovinti ir laikyti vėsioje patalpoj iki sodinimo, nežemiau plius septyni. O paskui viskas iš naujo
QUOTE(rokoko @ 2009 03 22, 16:41)
... ir dugne skylutes padaryt
Aš nepadariau. Tačiau stengiuosi neperlieti, ir manau, nieko blogo neatsitiks.
QUOTE(alfija @ 2009 03 22, 21:29)
labukas, vėdrynus reikia sodinti snapukais žemyn, prieš sodinimą geriau pamirkyti iki paros augimo stimuliatoriuj su mikro elementais arba nors ružavam kalio permanganato tirpale iki diejų valandų. Įsodini penkių cm. gylį, po šalnų. Saulėkaitoj arba puspavėsį dirva turi būt derlinga ir drėgna( tai yra dažnai laistyti jei nelyja|) tręįti kompleksinėmis NPK arba PK trąšomis. Kai baiks žydėti ir nugels lapai išsikasti apdžiovinti ir laikyti vėsioje patalpoj iki sodinimo, nežemiau plius septyni. O paskui viskas iš naujo
.....jazau jazau ,kaip tu man padejai....apsvietei!!!
Dideliausias ACIU !!!
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 03 22, 16:13)
Pikiuojama, kai užauga tikrieji lapeliai. Pikiuok ir į jogurto, ir į greitinės ir į visus kitus indelius
ačiū
Galima pikiuoti tiesiai į dirvą lauke. Žinoma, jei ne per tankiai pasėta. Jei tankiai, tuomet gal reiktų persodinti. Aš stengiuosi sėti rečiau, vėliau, kad paskui būtų galima tiesiai į lauką sodinti.